Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תערוכת רכב ברוסיה (OPEN AIR)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה תמונות מהתערוכה ברוסיה (כל המכוניות "על הכביש"). אני זוכר כשעליתי לארץ כולם היו שואלים אותי: "היה לכם מקרר ברוסיה?" / "הייתה לכם טלויזיה ברוסיה?" / לא היה לכם מה לאכול אז באתם לפה?" / "יש מכוניות ברוסיה?" :lol:

06_aehdr_140299.jpg

46_aehdr_145127.jpg

45_aehdr_120504.jpg

34_aehdr_124581.jpg

35_aehdr_116039.jpg

33_aehdr_155771.jpg

30_aehdr_116469.jpg

29_aehdr_111341.jpg

27_aehdr_155100.jpg

17_aehdr_149600.jpg

09_aehdr_117401.jpg

26_ae_76294.jpg

07_ae2_82269.jpg

29_ae2_98192.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

לא יודע איך התמונה האחרונה קשורה.. MAXIM, לפי הידוע לי, זה מגזין אמריקאי לגברים (סטייל "בלייזר").

ולא ענית על השאלות.. היו לכם מכוניות ברוסיה? היה לכם אוכל ברוסיה? הייתה לכם טלויזיה ברוסיה?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לא יודע איך התמונה האחרונה קשורה.. MAXIM, לפי הידוע לי, זה מגזין אמריקאי לגברים (סטייל "בלייזר").

מסע פרסום בתערוכה (בנות והאוטו ביחד עם שם של המגזין) :wink:

פורסם

אכן עדות מרשימה ביותר לתרבות מוטורית ברמה גבוהה. אגב, מה טווח המחירים שם לרכבים מהסוג הזה, לא משופרים או מדוגמים? נראה שיש שם סדנאות ברמה אם כי קצת על גבול הביזאר היפני משרשור ישן.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
אגב, מה טווח המחירים שם לרכבים מהסוג הזה, לא משופרים או מדוגמים?

רכב חדש מהסוכנות כ-30% עד 40% אחוז יותר זול בהשוואה לפה, רכב משומש דומה ($10-$12.000) ל MITSUBISHI GALANT שנת 2002, לדוגמה.

הרבה מאוד רכבים יד שניה מגיעים ביבוא מאירופה וארה''ב במחירים נמוכים יחסית. ניתן להזמין רכב מסוים משומש עם ק''מ רצוי ובמצב רצוי ויביאו לך מאירופה לא יקר בכלל. בכיון של סיביר ניתן לייבא רכבים משומשים מיפן (הגה בצד ימין). היתרונות: זול ואיכותי (רכבים יפניים אמיתיים). על פי החוק, אגב, ניתן לנהוג גם עם הגה בצד ימין.

הנה עוד קצת:

28_aehdr_146944.jpg

21_aehdr_96997.jpg

13_aehdr_130907.jpg

11_aehdr_123367.jpg

05_aehdr_135183.jpg

04_aehdr_119909.jpg

פורסם

פשש נעים לראות שברוסיה משפרים רכבים עם טעם, ולא כמו פעם שהיו בעיקר לאדות עם שיפורי קוסמטיקה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בזמן שאתה עלית מרוסיה היה שם בעיקר קומוניסטים עניים ואנטישמים ואם נראה לך שכל כך טוב שם זה רק במרחק טיסה אתה יודע...

אני יספר לך גם סוד קטן, הרכבים ה"מוזמנים" מאירופה הם בדרך כלל רכבים שנגנבו מאירופה ומובאים לרוסיה ומקבלים רישיונות שם לא הכל טוב ויפה כמו שנראה לך.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

ברוסיה יש הכל ויותר ממה שיש כאן אך עם זאת יש חלקי אוכלוסיה שממש עשירים ויש להם את הכל ומצד שני יש את העניים שיש המון כאלה ולהם בקושי יש משהו.

כמעט ואין באמצע

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

עם הכסף שמסתובב שם אצל עשירים הם יכולים לקנות כל רכב שיתחשק להם.

במקרה ראיתי בחדשות בערוץ רוסי לפני איזה חודש שנגנב במוסקווה בנטלי חמישי השנה. לאמרות כל הגנות ואבטחות.

כאן אין 5 בנטלי על כל המדינה.

אין מה לעשות - שם פשוט מסתובב יותר כסף. כאן משפחות עשירות באמת יש רק איזה 15 או משהו כזה........

מצד שני שם האנשים שהם לא עשירים הם פשוט די עניים............

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

"כמה תמונות מהתערוכה ברוסיה (כל המכוניות "על הכביש"). אני זוכר כשעליתי לארץ כולם היו שואלים אותי: "היה לכם מקרר ברוסיה?" / "הייתה לכם טלויזיה ברוסיה?" / לא היה לכם מה לאכול אז באתם לפה?" / "יש מכוניות ברוסיה?" :lol:

"

- ומי שיגיע מפה לרוסיה ישאלו אותו אם מסוכן לעלות לאוטובוס . - מה באת להגיד ?

רוסיה זו מעצמה עם המון עשירים , יש שם אנשים כ"כ עשירים שאנחנו בישראל לא יכולים לעכל עד כמה הם עשירים .

התמונות יפות .

פורסם
אם כבר לדבר על רוסיה אז עד הסוף :lol:

בפעם אחרונה שמישהו דיבר על זה השד העדתי יצא מהבקבוק

"I teach the fools some basic rules"

• תוכן חדש...