Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Pioneer 770, איך עושים MUTE?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פרימייר 770, ואני רוצה לעשות מיוט ברגע שמתקשרים אליי למשל. יש אפשרות להגדיר את שכפתור כלשהו יהיה MUTE?

ואני יודע שאפשר להשתמש בשלט אבל זה לא נוח לי.

פורסם

אין כפתור של MUTE בHU אבל יש חוט צהוב/שחור שמכניס את הפיוניר לMUTE או ATT (תלוי בהגדרה)

תחבר את החוט לפיקוד MUTE (-) שיוצא מהדיבורית

פורסם

כן זה משהו שבאמת רציתי לעשות אבל יש גם שיחות בטלפון הנייד ולא בדיבורית.

שמעתי שב7750 אפשר לשנות איזה משהו בהגדרות ואז אין תצוגות והכפתור DISP הולך למיוט.

פורסם
כן זה משהו שבאמת רציתי לעשות אבל יש גם שיחות בטלפון הנייד ולא בדיבורית.

שמעתי שב7750 אפשר לשנות איזה משהו בהגדרות ואז אין תצוגות והכפתור DISP הולך למיוט.

מה שאתה מדבר עליו היה לי בHU הקודם שהיה לי(pioneer 7650), לא יודע בדיוק איך זה הולך ב7750.

בעיקרון מה שאתה צריך לעשות זה לעבור לoperation mode 2, על ידי לחיצה ארוכה על המקש שמחליף את התצוגה במכשיר(ע"ע דולפינים).

וכך הכפתור של Disp, הופך להיות mute.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היה לי 7750, הבעיה שאם אני זוכר נכון לא היה שם גם פאוז.

ואם הזכרון שלי דובר אמת אז יש שם אפשרות כלשהי בתפריט כשהרדיו דיסק כבוי, שאני לא זוכר איך מגיעים אליו , זה משו כמו ללחוץ לחיצה ארוכה על DISP כשהמכשיר כבוי.

206 XS

פורסם

לפי מה שהבנתי פה יש הבדל בין 770 ל7750 בקטע הזה של הOPERATION MODE, נכנסתי לתפריט שאתה מדבר עליו (זה שכשלוחצים לחיצה ארוכה על הכפתור האמצעי כשהמכשיר כבוי) ואין שם שום דבר שמתקשר לOPERATION MODE.

• תוכן חדש...