Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי מה קורה חברה?

חיפשתי וחיפשתי בהרבה מקומות איפה אני יכול לעשות צבע לרכב שלי ולא סתם צבע.. אני רוצה לצייר משהו יפה על הרכב אתם יודעים איזו תמונה על הפגוש והצדדים או להבות משהו שאני יחליט בסופו של דבר..

השאלה שלי היא איפה אני יכול לקבל הצעות עיצוב ומחיר טובות וכמובן עבודה טובה ומדויקת

והאם אני צריך אחרי הצביעה או לפני לאשר זאת חוקית? ( משרד הרישוי ) אם כן או לא.. מה התהליכים שאני אמור לעשות בשביל זה?

עוד שאלה בשנוא: החלונות האחוריים שלי עשיתי להם אפשר להגיד השחרה ( בקיצור הם שחורים אצלי עכשיו אבל רואים דרכם לפי מה שאני יודע זה אמור לעבור טסט, מה האחוזים המותרים של חלונות שחורים מאחורה?

הרכב המדובר הוא

Renault Megane Disel 1.9

שנת 2000 לבנה

• תוכן חדש...