Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סתם שאלה למבו יש בארץ?

יש עוד אחת בארץ, שחורה, אספנות.

נגנבה למעלה מ4 פעמים, כל פעם הוחזרה לבעלים בתמורה לסכום מסויים.

בזמנו הייתי רואה אותה המון בראשון לציון. ב5 שנים האחרונות לא ראיתי אותה.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש עוד אחת בארץ, שחורה, אספנות.

נגנבה למעלה מ4 פעמים, כל פעם הוחזרה לבעלים בתמורה לסכום מסויים.

בזמנו הייתי רואה אותה המון בראשון לציון. ב5 שנים האחרונות לא ראיתי אותה.

פעם אחרונה ששמעתי עליה היא הייתה באשדוד (פירסמו תמונה שלה באחד האתרים)

כל פנים הרכב נגנב,כולל הכל.

מצב הרכב בכי רע :-(

עדיין הייתי הורג בשביל הטלפון של הבעלים :twisted:

porsche 914,2.0,1970

פורסם
פעם אחרונה ששמעתי עליה היא הייתה באשדוד (פירסמו תמונה שלה באחד האתרים)

כל פנים הרכב נגנב,כולל הכל.

מצב הרכב בכי רע :-(

עדיין הייתי הורג בשביל הטלפון של הבעלים :twisted:

רפליקה...

חוץ מזה - מה היית עושה עם מספר הטלפון שלו - מזמין אותו לדייט? :D

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
רכב מדהים

מי שייתן ויגיעו עוד אקזוטיות מוטוריות לארץ

מה שחבל זה שהביאו בדיוק את אותו סוג פרארי שכבר הביאוף, אבל מה זה משנה

ולגבי הלמבו הצהובה

היא לא מקורית

זאת רפליקה שהגיעה מסין

הלמבו שבתמונה אולי באמת רפליקה,אבל הייתה בוודאות דיאבלו צהובה בארץ. אני זוכר תוכנית לפני כמה שנים ששם הראו את הבעלים של הלמבו, ישראלי עשיר שגר בארה"ב (עוסק בתחום ההנעלה אם אני לא טועה) והגיע איתה לארץ לביקור. כמובן שהיו עוד הרבה אנשים מסביב עם מצלמות :) אני גם זוכר שזו הייתה למבו מסדרת ALPINE (אחת מתוך 12 שיוצרו, 2 צהובות ואחת מהן שלו :)).

פורסם
הלמבו שבתמונה אולי באמת רפליקה,אבל הייתה בוודאות דיאבלו צהובה בארץ. אני זוכר תוכנית לפני כמה שנים ששם הראו את הבעלים של הלמבו, ישראלי עשיר שגר בארה"ב (עוסק בתחום ההנעלה אם אני לא טועה) והגיע איתה לארץ לביקור. כמובן שהיו עוד הרבה אנשים מסביב עם מצלמות :) אני גם זוכר שזו הייתה למבו מסדרת ALPINE (אחת מתוך 12 שיוצרו, 2 צהובות ואחת מהן שלו :)).

הראו את הלמבורגיני הצהובה הזו בתוכנית הרכב שערוץ הספורט עשה עד לפני כמה שנים.

לא החרטא עם אלי אילדיס והגרוזיני (סליחה :)) אלא עם טל שביט, הכתב של 'אוטו' בעבר.. זאת הייתה תוכנית טובה וחבל שהורידו אותה. :cry:

פורסם

הדיאבלו אלפיין (אחת מ-12) לא הייתה צהובה אלא אדומה של ישראלי שחי ב-LA ובא איתה לשבוע בארץ... גם עשו עליה כתבה באוטו...

הייתה דיאבלו בבעלות אחד מעורכי הדין המפורסמים בארץ (כיום שופט), לתקופה קצרה.

הייתה את הדיאבלו הצהובה מאילת שפירסמו כאן, שהייתה בבעלות תייר שחזר איתה לחו"ל...

הייתה את הקונטאש האדומה של הישראלי בעל מפעלי הנרות בחו"ל, שגם בא איתה לביקור קצר בלבד.

כל השאר - או רפליקות או המצאות. (כן, כן אני מדבר על כל ה"קונטאשים" שלכאורה מסתובבות פה...)

בקיצור, אין למבו'ס כרגע בארץ...

בנתיים "נסתפק" בצמד פרארי 308 כאקזוטיקה איטלקית מקומית... (אין לי מושג מה עלה בגורלן של ה-575M הכסופה, ה-360 ספיידר האדומה, ה-355 ספיידר האדומה וה-456GTA)

בקשר לכמה תעלה 308 כזאת "על הכביש"... המחירים באיביי נעים סביב 30K דולר, חשוב קצרצר ואנחנו חוצים 300K ש"ח... שווה את זה.

פורסם
כי להביא פרארי בלי יישור קו מאסיבי בחברה זה להזמין טכנאי משם וזה כבר באמת המון כסף

וואלה? לא ידעתי שפרארי ייצרו מנועים מיוחדים שונים מכל מנוע אחר

עדיין מדובר באוטו, 4 גלגלים, מנוע בעירה פנימית וכו'

הרכב מטופל במוסך שאני מכיר (אתה יכול לראות בתמונות) כנראה שלא חייבים להביא טכנאי מ"שם" (איפה זה שם? כוכב הפרארי? קריפטון?)

• תוכן חדש...