Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר שלי רוצה ליקנות מערכת בתקציב של 3000 שקל

(הוא רוצה רדיו דיסק רמוקלים קדמים סאב ומגבר )

מה אתם אומרים על הרכיבים הבאים?

רדיו דסיק פיוניר 3950

סאב rockford p2

רמקול קדמי של מורל פלוס ב 550 שח

ומגבר הוא לא יודע מה לקחת??

איך המערכת הזאת?

פורסם

הרכיבים טובים מאוד.

הרבה יגידו לך פה, שעדיף שהוא ישמע את הרכיבים לפני שהוא קונה-זה בטוח!

בכל זאת, מגבר שהוא יכול לשים זה:

של חברת MAC AUDIO mp4000

הוא עולה 850 ש"ח (קצת חרג מהתקציב)

אם לא מתאים לו, שיחפש יד שנייה.

חופשי ירים את הקומפוננט+סאב.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

יניב הרגת אותנו עם החיפושים שלך :lol: למרות שהפעם באמת לא יזיק.

דרך אגב, הסט אפ טוב ++, אבל אם תביא מגבר נורמלי (לא זבל סיני). הצעות? JBL שנמכרים פה ביד שניה בפורום (ה-75.4) סביב ה-800-1000 שקל. מעולים לתקציב (לתקציב!!! לא להרוג אותי).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תאמין לי עכשיו אני מבין למה אנשים מתעצבנים פה לפעמים וכמה זמן כבר אני פה (חודשים ? 3 ?)

זה משגע אותי ליראות כל יום שאני בא רשימה של דף וחצי ורוב הנושאים כבר נתחנו פה.

ואגב אף פעם לא הצעתי חיפוש על סתם:-)

בדיוק לפני 4-5 ימים הייתה בדיוק אותה שאלה.

אין חתימה!!

פורסם
יניב הרגת אותנו עם החיפושים שלך :lol: למרות שהפעם באמת לא יזיק.

דרך אגב, הסט אפ טוב ++, אבל אם תביא מגבר נורמלי (לא זבל סיני). הצעות? JBL שנמכרים פה ביד שניה בפורום (ה-75.4) סביב ה-800-1000 שקל. מעולים לתקציב (לתקציב!!! לא להרוג אותי).

גיא.

גיא MAC AUDIO זבל סיני? (לא בא אלייך בטענות אלא שואל כדי שאני אדע).

תודה, אמיל.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אני רק הצעתי מגבר אחד כי יצא המיץ מלהמליץ כל שני וחמישי על מגברים באותו התקציב. אמרתי שהוא זבל סיני? אמרתי שהסט אפ טוב רק אם הוא יביא מגבר בהתאם שהוא לא זבל סיני בלי קשר למק אודיו ספציפית.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

וואוו את השאלה הזאת אף פעם לא ראינו כאן.

חפש איזה משהו יד שניה יש מציאות אבל בעיקרון כל מגבר ממוצע יהיה לך טוב. מה שגיא המליץ הJBL GTO אני לא הייתי ממליץ כי אני אישית לא מת על JBL של ההזמן נאחרון.פעם הם היו חברה טובה.אבל זאת דעתי.

x

פורסם

מה עם רמקולים אחוריים?

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

*******הודעה ממינהל המערכת: זהו תחילתו של שרשור חדש שהאדון שי(?) החליט לפתוח. השרשור הואחד לשרשור זה.*****

סליחה שאני כל שניה פותח כאן נושאים (אתה בדרך לאזהרה נוספת שתגביל את התנהלותך כאן!)

פשוט חבר שלי משגע אותי.... (זה לא מותיר לך אפשרות לשגע אותנו)

הוא רוצה שאני יתעץ אם אנשים בקשר למפרט למערכת בתקציב של 3000 שח (התיעצת כבר בשרשור קודם שעכשיו אוחד לשרשור הזה)

הוא רוצה רדיו דיסק סאב מגבר ורמקולים קדמיים

(זה בדיוק מה ששאלת וקיבלת תשובות , אז מה הבעיה? אתה מזלזל בתשובות שקיבלת עד עכשיו? סתם אנשים כתבו? )

תודה לעוזרים...

******הערה מקורית של מינהל המערכת: פתחת שרשור בנושא כאן!

למה לפתוח שוב?***** הקפד על הכללים בבקשה*****

אם התשובות שקיבלת אינן לרוחך, אתה רשאי לציין מה לא טוב בתשובות ולמה אתה מצפה, ויתכן ויענו לך,

או, שאלה התשובות ואין אחרות, ועשה איתן מה שאתה רוצה.

• תוכן חדש...