Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אי עצירה בתמרור עצור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובלי קשר - אני אף פעם לא הבנתי, מה זה משנה אם אני עוצר בעצור ואז מתחיל לגלוש, או פשוט מגיע למהירות גלישה בקו?

הרי בשני המקרים עד שאני מגיע למצב שאני רואה את התנועה או מצב שאני יכול כבר להכנס במישהו אני במהירות גלישה.

עם או בלי העצור, אני מגיע לאותו מצב.

מילא אם העצור היה במקום שבו רואים באמת את התנועה ולא הרבה לפני.

אלוהים אדירים, איזה גבבת קישקושי בייצים.יש תמרור עצור, אז תעצור!

LEVA1986,

בהודעתי המצוטתת התייחסתי להודעתו של אלעדאלעד אשר מכריז שהוא עושה לנו טובה שהוא בכלל מאט ולא להודעה שלך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ובלי שום קשר- עצור- עוצרים, אדום -עוצרים, לא עוקפים בפס לבן. כל השאר לדעתי פחות חשוב אבל חוקים אילו שומרים עלינו בחיים ולא ניתן להשוותם לנסיעה של 80 באיזור של 50 או כל היוצא בזה...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בלה בלה בלה, לדבר כמו דמגוגים אתם יודעים, אין ספק. לא כל תמרור עצור הוא [GVIDEO]מוצדק, במיוחד לא בפניה ימינה. וכבר היו כמה וכמה מקרים שאבא שלי לא עצר בעצור, קלט אותו שוטר, אבא שלי הסביר לשוטר הנחמד שהעצור מיותר, היות וזה פניה ימינה, בצירוף שדה ראיה ממש ממש גדול לפני הפניה, השוטר בכל זאת נתן לו קנס,לאחר חודשיים התמרור עצור הפך לזכות קדימה. אני לא אומר שלא צריך לעצור בעצור, אני אישית עוצר כל הזמן לא משנה איפה, אבל לא להפוך את זה לעבירה כזו חמורה, חמור יותר לא לתת זכות קדימה. ואפילו משרד התחבורע הבין את ההבדל בין העבירות.

ROOONEEYY

פורסם
ובלי שום קשר- עצור- עוצרים, אדום -עוצרים, לא עוקפים בפס לבן. כל השאר לדעתי פחות חשוב אבל חוקים אילו שומרים עלינו בחיים ולא ניתן להשוותם לנסיעה של 80 באיזור של 50 או כל היוצא בזה...

עידן

לדעתי אתה לא צודק, הכול חשוב נקודה!

אני גם יכול לומר שראיתי ב-100% את התנועה כשהתקרבתי לצומת ולא עצרתי בעצור אלא התקרבתי במהירות ממש נמוכה ובזהירות רבה ואז לקחתי את הפנייה אבל זאת עבירה על החוק,אין מה לעשות.

אתה אומר שנהיגה בעיר במהירות 80 היא בסדר? כשיש מלא ילדים קטנים שרצים ברחוב אנשים שעוברים אים עגלות , ואים חס וחלילה תדרוס ילד קטן מה תעשה? משהו שבהחלט יכול לקרות תוך כדי נהיגה במהירות 80 בעיר. תחשוב על זה!

פורסם

חברה צריך עזרה יש לי שאלה קשה בנוגע מה אני הולך לקבל אחרי השלילה שלי:

אני בתור נהג חדש תפס אותי שוטר שהיה לי באוטו 4 אנשים לפי החוק מותר לי שתיים קיבלתי הזמנה לבית מישפט ושלילה של חודש במישפט עצמו השופטת הביאה לי שלילה ל3 חודשיים וקנס כספי אבל במישפט עצמו לא אמרתי לה שקיבלתי חודש כבר קיבלתי טופס לבית ורשום בו נפסלת המחזיק רישיון לתקופה של שלוש חודשיים בניכוי פסילה מנהלית חודש אחד לפי החוק של מישרד הרישיו אם אתה מקבל מבית מישפט 90 יום זה טסט ותאוריה חדשה אבל השאלה שלי מה אני יקבל?. קיבלתי חודש מנהלית וחודשיים מבית מישפט מה אני עושה טסט או תאוריה או את שניהם ביחד?...

P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair!

פורסם
לדעתי אתה לא צודק, הכול חשוב נקודה!

אני גם יכול לומר שראיתי ב-100% את התנועה כשהתקרבתי לצומת ולא עצרתי בעצור אלא התקרבתי במהירות ממש נמוכה ובזהירות רבה ואז לקחתי את הפנייה אבל זאת עבירה על החוק,אין מה לעשות.

אתה אומר שנהיגה בעיר במהירות 80 היא בסדר? כשיש מלא ילדים קטנים שרצים ברחוב אנשים שעוברים אים עגלות , ואים חס וחלילה תדרוס ילד קטן מה תעשה? משהו שבהחלט יכול לקרות תוך כדי נהיגה במהירות 80 בעיר. תחשוב על זה!

מעניין מה הציון שלך בהבנת הנקרא....אמרתי שישנם דברים שאין לגביהם פרשנות- עצור=עצור ללא כל ויכוח (גלשתי, ראיתי נזהרתי...) וישנם חוקים שלדעתי ואני אחדד, בנסיבות מסויימות ניתן "להתעלם", מהירות זה אחד מהם ואיפה הזכרתי רחוב עם עגלות ובית ספר- מה אתה מקשקש, ברור שאם הכביש עמוס אז אין מצב. אבל בלילה או בכבישים מסויימים ניתן בכיף לעשות זאת.

מי שמכיר את העליה בדרך שמחה גולן בחיפה בוודאי מצא עצמו נוסע ב80 בכביש דו מסלולי בעליה- להפתעתם של מי שנתפס ע"י הכחולים התברר כי מהירות הנסיעה הממונלצת היא 50. ואל תנסה למכור פה לאף אחד שאתה לא נסעתה בחיים על 80 בתוך העיר....

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
חברה צריך עזרה יש לי שאלה קשה בנוגע מה אני הולך לקבל אחרי השלילה שלי:

אני בתור נהג חדש תפס אותי שוטר שהיה לי באוטו 4 אנשים לפי החוק מותר לי שתיים קיבלתי הזמנה לבית מישפט ושלילה של חודש במישפט עצמו השופטת הביאה לי שלילה ל3 חודשיים וקנס כספי אבל במישפט עצמו לא אמרתי לה שקיבלתי חודש כבר קיבלתי טופס לבית ורשום בו נפסלת המחזיק רישיון לתקופה של שלוש חודשיים בניכוי פסילה מנהלית חודש אחד לפי החוק של מישרד הרישיו אם אתה מקבל מבית מישפט 90 יום זה טסט ותאוריה חדשה אבל השאלה שלי מה אני יקבל?. קיבלתי חודש מנהלית וחודשיים מבית מישפט מה אני עושה טסט או תאוריה או את שניהם ביחד?...

P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair!

מה זה קשור לשרשור?

איפה הניקוד?

תטפל במחשב שלך, יש לך סוס טרויאני.

לדעתי צריך למחוק את ההודעה הנ"ל, כי מה שמסומן באדום זה סוס טרויאני.

פורסם
אני לא אומר שלא צריך לעצור בעצור, אבל לא להפוך את זה לעבירה כזו חמורה, חמור יותר לא לתת זכות קדימה. ואפילו משרד התחבורע הבין את ההבדל בין העבירות.

תענה לי מר"ן הגאון פליקס על 2 שאלות בבקשה:

1. על איזה עבירה בדיוק אתה (או אבא)עובר כשאתה לא עוצר בעצור אם לא על עבירת מתן זכות קדימה?

2. כמה שילמת בכדי שיעבירו אותך את התאוריה כי כנראה שלא עברת את המבחן בכוחות עצמך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני לא אומר שלא צריך לעצור בעצור, אני אישית עוצר כל הזמן לא משנה איפה, אבל לא להפוך את זה לעבירה כזו חמורה, חמור יותר לא לתת זכות קדימה. ואפילו משרד התחבורע הבין את ההבדל בין העבירות.

מה לא נחשב עברה חמורה? תאונה שאין בה הרוגים?

ומה ההבדל בין לא לתת זכות קדימה או לא לעצור בעצור?

בשנהם זה עלול להגמר במפגש בין שני רכבים, אתה לא חושב?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מה לא נחשב עברה חמורה? תאונה שאין בה הרוגים?

ומה ההבדל בין לא לתת זכות קדימה או לא לעצור בעצור?

בשנהם זה עלול להגמר במפגש בין שני רכבים, אתה לא חושב?

ל'

כנראה שאת והמחוקק חושבים אחרת...

אי עצירה בעצור זו עבירה מסוג אחד, ולא חמורה. אי מתן זכות קדימה זו עבירה חמורה, והיא שונה. ההבדל הוא שאי עצירה מתייחס רק להאם הרכב עצר עצירה מלאה או לא ואי מתן זכות קדימה מתייחסת ל... אי מתן זכות קדימה. כלומר, יצירת מצב מסוכן.

היה כבר מקרה תקדימי של זיכוי נהג שעצר אחרי רכב שעצר בעצור, אבל לאחר שהראשון עבר הוא גלש באיטיות והמשיך בביטחה. השופט זיכה את הנהג מאישום של עבירה של אי עצירה בעצור משום שהשופט קבע כי הוא נהג בהתאם לרוח החוק, למרות שלא ביצע עצירה מוחלטת נוספת על קו העצירה המסומן.

שאלות?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

טוב אז פאלו סיכם את העניין בצורה די ברורה.

באגירה:

אני אישית עוצר בעצור, אבל נעזוב את זה. העבירה היחידה היא לא לעצור עצירה מלאה בעצור. זהו.

2. 150 דולר, וזה עוד היה זול. אם אתה רוצה אני אסדר לך שגם תעבור תאוריה. :lol:

ROOONEEYY

פורסם
כנראה שאת והמחוקק חושבים אחרת...

אי עצירה בעצור זו עבירה מסוג אחד, ולא חמורה. אי מתן זכות קדימה זו עבירה חמורה, והיא שונה. ההבדל הוא שאי עצירה מתייחס רק להאם הרכב עצר עצירה מלאה או לא ואי מתן זכות קדימה מתייחסת ל... אי מתן זכות קדימה. כלומר, יצירת מצב מסוכן.

היה כבר מקרה תקדימי של זיכוי נהג שעצר אחרי רכב שעצר בעצור, אבל לאחר שהראשון עבר הוא גלש באיטיות והמשיך בביטחה. השופט זיכה את הנהג מאישום של עבירה של אי עצירה בעצור משום שהשופט קבע כי הוא נהג בהתאם לרוח החוק, למרות שלא ביצע עצירה מוחלטת נוספת על קו העצירה המסומן.

שאלות?

ואני מבינה שלא לעצור בצומת זה םחות מסוכן לפי מה שאתה אומר?

רכבים לא יכולים להגיח פתאום? ולא יכולה להגרם תאונה?

בעיניי עדיין אלו שתי עברות דומות, כי בשניהם עלול המצב להסתיים במפגש של רכבים האחד בשני.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ואני מבינה שלא לעצור בצומת זה םחות מסוכן לפי מה שאתה אומר?

רכבים לא יכולים להגיח פתאום? ולא יכולה להגרם תאונה?

בעיניי עדיין אלו שתי עברות דומות, כי בשניהם עלול המצב להסתיים במפגש של רכבים האחד בשני.

'

העיניים שלך טועות.

אם הגיח רכב וקרתה תאונה הרי העבירה שגרמה לתאונה היתה אי מתן זכות קדימה (ואת זה אפשר להעשות גם אם עצרת קודם בעצור).

אם תחזרי לספר התיאוריה תגלי שלתמרור העצרו שתי הוראות לפי החוק:

1. עצור

2. תן זכות קדימה

עבירה על כל אחת מהן נושאת עונש שונה, ובצדק. ניתן לעצור בלי לתת זכות קדימה וניתן לתת זכות קדימה בלי לעצור.

אז למה יש עצור?

כדי לחייב האטה מוחלטת במקום שעלול להיות בעייתי. שלא יישתמע שאני סבור שאי עצירה בעצור זו עבירה "מוצדקת", אבל היא לכשעצמה איננה מהעבירות המסוכנות והמסכנות. בכל מקרה לא לעצור זה טיפשי, גם כאשר ממש לא נראה שיש צורך מעשי. לא חבל לקבל דוח על שטות?!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ובלי שום קשר- עצור- עוצרים, אדום -עוצרים, לא עוקפים בפס לבן. כל השאר לדעתי פחות חשוב אבל חוקים אלו שומרים עלינו בחיים ולא ניתן להשוותם לנסיעה של 80 באיזור של 50 או כל היוצא בזה...

עידן

לא יכלתי לומר זאת טוב יותר.

רק בשישי האחרון נסעתי ברחוב הראשי של כ"ס. לפני נסע SUV של לקסוס שבאופן קבוע בכל הרמזורים פשוט גלש וגלש לתוך הצומת. אני משתגע מהנהגים האלה, מה הבעיה לעזאזל להמתין לפני קו העצירה?!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...