Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח אם מי שמכיר יוכל להרחיב. (השכלה אקדמאית נדרשת, המודולים השונים, איפה ניתן ללמוד וכו').

וכמובן אם אפשר לקבל אומדן כלשהו לגבי השכר. (לבעלי ניסיון סביר).

תודה.

פורסם

להגיד שאתה רוצה לעבוד בSAP זה בדיוק כמו להגיד שאתה רוצה לעבוד בתחום הרכב. אתה רוצה להיות מכונאי סובארו או מהנדס מנועים של פורשה?

ולמה בכלל שמישהו ירצה לעבוד בתחום הזה?

הייתי תומך SAP במשך כמה חודשים, ופשוט נגעלתי. הפעולה הכי פשוטה הופכת להיות תהליך שמורכב מ50 לחיצות כפתור ולפחות שלוש טרנזקציאיות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני בחייל הים יצא לי לעבוד חודש במסגרת הSAP-תוכנה מעצבנת שמסבכת את החיים !

אך אני מכיר כאילו אשר יגידו שהתוכנה מאורגנת ובניה היטב ובעלת ממשק ידידותי למשתמש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

זה נכון שבשביל לעשות פעולה כלשהי צריך לבצע 2-3 טרנזקציות, אבל בסה"כ זה לא כזה נורא.

התוכנה לא מאורגנת היטב, אני אישית לא מבין למה כ"כ הרבה עסקים עובדים איתה.

פורסם

סאפ זה בגדול מחולל ישומים שאפשר לעשות איתו מיליון דברים, אתם ראיתם רק ישום אחד.

אם אתה נכנס לתחום, תתמקד במודול FI (פיננסי) ולוגיסטי (מלאי וחומרים), זה הכי נפוץ. HR (משאבי אנוש) הוטמע פחות בארץ.

יש מיליון וחצי תפקידים סביב סאפ, החל מתומך ומטמיע ועד מפתח וארכיטקט. התחום מגוון מאד אבל קצת צר מדי לטעמי, יישומי סאפ גדולים בארץ יש אולי כמה עשרות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני מדבר על התפקידים למהנדס תוכנה.

ריחרחתי פה ושם וראיתי שלויועצים יש שכר יפה... אז סתם רציתי לשמוע דעות.

פורסם

תוכנה מאד מאד מאד מאד מרגיזה.

כמו שכתבו כאן, כבדה מאד ולא אינטואטיבית.

כביש 6 זרקו אותה לכל הרוחות

הגיחון (חברת המים של ירושלים) לקחו אותה והפקידים שם הולכים למות...

פורסם

מאנשים שאני מכיר שעובדים בתחום של SAP השכר ברוטו הוא (בקירוב/מיסביב/באיזור):

מתחיל, ללא תואר אקדמאי, בעל הסמכה בתחום 7000

מנוסה , ללא תואר... 7500-12000, תלוי מאוד ובניסיון , אחרי קידומים לתפקידים ניהוליים אפשר גם לעבור את זה

בוגר בעל תואר וללא ניסיון השכר מתחיל ב 10-12 K

אדם בעל תואר ועם ניסיון השכר בדרך כלל מתחיל ב איזור ה 15K כמובן שעולה עם הניסיון והגבול הוא כבר בתפקיד שאליו האדם יקודם במרוצת השנים

בכל אופן להגיע ל SAP ללא תואר זה מאוד קשה, צריך להיות ממש בזמן הנכון כשיש גיוס גדול יחסית וכמובן תמיד תהיה העדפה לאנשים בעלי ניסיון במערכות ERP דומות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...