Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הייתי בחולון אזור נפשונית למי שמכיר ושם מי שיודע יש הרבה בלאגן כל הזמן

אני והחברים שלי סתם ישבנו שם בגינה ודיברנו קצת

אני מזכיר לא עשינו כלום עם המכוניות שום דבר

לאחר כמה שעות שישבנו נמאס לנו ורצינו לחזור הביתה

אני ברכב שלי הסעתי 3 אנשים חוץ ממני

כמו שכבר שכחתי לציין מותר לי להסיע רק 2 עד גיל 21

אלא אם כן יש לידי בן אדם שמוכשר כמלווה(מה שלא היה באותו יום)

בחוץ שיצאתי מהחניון נעצרתי על ידי שוטר שבדק אם יש מישהו שמוגדר כמלווה אך לא היה

ולכן רכבי הוחרם במקום ששאלתי למה קיבלתי טענה שאני נהג חדש

אבללל וזה האבל הגדול

אני באותו זמן שנעצרתי לא הייתי נהג חדש כי..קיבלתי את הפתק של החידוש רישיון לסיום הנהג חדש ושילמתי אותו בדואר באותו היום בצהרים זאת אומרת היה לי את הפתקה של הרישיון החדש כבר חתומה ותקפה

וגם את הרשיון הישן (נהג חדש)

שהשוטר ביקש ממני את הרישיון אני הראתי לו את הרישיון הישן ולא את החדש ורק כאשר הבנתי שכל הסיפור קורה בגלל הכרטיס הישן הראתי לו את החדש אבל זה כבר היה מאוחר מידי

בתחנה שנעצרתי ולקחו את הרכב החזירו לי אותו באותו היום והגעתי לשימוע עם קצין יומים לאחר מכן

הקצין ויתר לי בטענה שהסברתי שהרישיון החדש שלי כבר תקף ואני לא נהג חדש

וגם בגלל שאין לי שום עבר פלילי או עבירות תנועה בכלל..

בעוד שבועים יש לי משפט עם שופט תורן

מה אתם ממליצים לעשות ומה אתם חושבים שיקרה

מצטער על האורך ותודה על העזרה

שבוע טוב :)

פורסם

להערכתי, יהיה בסדר.

ברגע שאתה מקבל את הרישיון החדש ללא הגבלת נהג חדש ואתה משלם עליו בבנק, אינך נהג חדש, אף על פי שלא נסתיימו בדיוק שנתיים. מהסיבה הזאת ההגבלה לא חלה עליך ולא תיענש.

Xbox12341

פורסם

שוטר חמור.

עשה לך עוול ואתה בכלל לא נהג חדש.

אני הייתי משתדל טוב טוב להרוס לו את החיים.

כל מקרה,אתה תיצא זכאי תהיה רגוע.

אתה לא נהג חדש,והחוק הזה לא חל עלייך.

לדעתי?

תמצא עורך דין,ותוציא מהשוטר האידיוט הזה כסף,או לפחות שינזפו בו,שיהיה מושפל.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

לפי מיטב ידיעתי החוק חל על כל מי שמתחת לגיל 21 (גם אם הוא לא נהג חדש), האם אני טועה?

בהצלחה במשפט.

פורסם

כן אחי

לפי מה שחבר פה הראה לי

גם אני חשבתי ככה אבל כנראה שאנו טועים בנתים אל תקח סיכון אבל קבל מה כתוב באתר של משרד התחבורה והנה החוק

בתום שלושה חודשים (תקופת מלווה), ובמשך שנתיים מיום קבלת הרישיון או עד הגיעו לגיל 21, הוא יכול להסיע עד שני נוסעים.

אני טועה חברים??!

פורסם

אני הבנתי שאחרי שחידשו את החוק (לפני מספר חודשים) שינו את הנוסח קצת בשביל שתהיה הגבלה עד גיל 21 בלי תלות בנהג חדש או לא.

לפני כחודש התקשרתי למשרד הרישוי וקיבלתי תשובה שאסור לנהוג עד 21 עם יותר משני נוסעים בכלל.

פורסם

אז עברו שנתיים מיום קבלת הרשיון או לא?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

,נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים, אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה

מתוך האתר של משרד הרישוי , רשום בפרוש נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 זאת אומרת אם אתה נהג חדש מתחת ל-21 אסור לך לקחת יותר משתי נוסעים אבל מכיוון שנגמר לך הנהג חדש מותר לך לקחת רכב מלא , ולכן נעשה לך עוול בגלל שוטר שלא מכיר את חוקי התנועה , והמלצתי היא שתיתבע אותו על עוגמת נפש ועל זה שהחרימו לך את הרכב ללא כל סיבה , לפחות שהשוטר הזה ילמד לקח להבא ויקבל נזיפה ועונש

פורסם

דיברתי עם משטרת התנועה הארצי כרגע ושם נאמר לי

אסור להסיע יותר מ2 נוסעים עד גיל 21

ששאלתי אותו למה כתוב באתר של משרד התחבורה משהו אחר הוא אמר אל תשאל אותי שאלות מיותרות

מי צודק כאן?

פורסם

כלכך הרבה שטויות שזה מדהים.

1- פותח האשכול, כן ביצעת עבירה.

העובדה שקיבלת את הרשיון החדש לא אומרת שאתה כבר לא נהג חדש.

אתה נהג חדש למשך שנתיים (730 יום) והעובדה שאתה רצת לשלם את הרשיון החדש לא פוטרת אותך מהיותך נהג חדש עד שתקופה זו תמה.

לפיכך, בבית הדין, אתה כן תמצא אשם והשטויות על זה שתתבע את השוטר ותוציא ממנו כספים או שהוא יקבל נזיפה הן אכן שטויות.

2- במידה ועברת את גיל 21 או עברו השנתיים מלווה, לפי המוקדם מבין השניים, מותר להסיע מעל 2 נוסעים ברכב.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אחי אני מצטער אבל לא הבנתי את התגובה שלך

דבר ראשון לגבי הרישיון החדש אני לא יודע אם אתה צודק

כי זה אותו דבר כמו שאתה מקבל את הרישיון החדש שלך ורק שאתה מחתים אותו הוא כבר תקף

יש לי שאלה אליך

אם הייתי מראה לו את הפתק החדש הוא היה יודע בכלל שאני נהג חדש?!

אני בטוח שלא

לא רשום בשום מקום מתי הוצאתי רישיון

פורסם

נ,ב

אולי זה יעזור אם אני יגיד שהתוקף של הכרטיס היה לעוד יום אחד

זאת אומרת עצרו אותי אחרי השעה 12 בלילה ונשאר לי עוד יום אחד לנהג חדש

בשימוע אצל הקצין שהייתי באותו היום כבר לא היה לי נהג חדש

פורסם

קצת סדר בדברים:

1. לפי המשפט באתר משרד הרישוי המילה "נוהג חדש" אינה מקבילה ל "נהג חדש" אי לכך כנראה שמדובר על כל נהג עד לגיל 21 אשר נחשב "נוהג חדש"

2. אתה עדיין נהג חדש מהסיבה הפשוטה , על הרישיון הפלסטיק "הישן" שלך , רשום תאריך תפוגה. כל עוד לא עבר התאריך הזה, אתה עדיין נהג חדש.

פורסם

אני ממליץ לך להתיעץ עם עורך דין שמטפל בדברים האלו לפני המשפט ולראות איפה אתה עומד , אולי הוא יכול לעזור

לך , או למצוא איזה פירצה בחוק .

שיהיה בהצלחה .

הסמוראי "נירו" האחרון.

פורסם

השוטר בכלל בדק במסוף או שלא?

שניר אל תתחיל להמציא מושגים, תעשה חיפוש לגבי "נוהג חדש" תראה לאיזה מסקנות הגיע היועץ המשפטי של המשטרה במקרה אחר

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...