Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מדובר באוטו מסוג סובארו אימפרזה שנת 96, 1600 סמ"ק גיר רגיל

הבעיה היא שכול פעם שאני צריך לסוע ממש לאט(רק עם קלץ) כדי להיכנס לחניות,זינוקים. ודברים כאלה

האוטו נכבה לי, זה כבר נהיה ממש מתסכל אני צריך להשתמש הרבה בגז ומשחקים עם הקלץ,

בשיל שהאוטו לא יכבה.

אבא שלי חושב שהבעיה קשורה לטורים, לפי מה שהוא אומר האוטו עובד על טורים נמוכים.

נ.ב

נהג חדש קיבלתי את הרישיון לפני שבוע:-)

פורסם

כאשר אתה לוחץ במקום גז ועוזב, האם האוטו נכבה או כמעט נכבה?

כאשר אתה מפעיל מזגן (והכל במקום לא בנסיעה) , האם הטורים נשארים יציבים או נופלים ולא מתאוששים , או מתאוששים תוך שהמנוע רועד?

אם התשובות לשאלות שלילית, נראה שיש צורך שתתרגל לאוטו.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
הבעיה היא שכול פעם שאני צריך לסוע ממש לאט(רק עם קלץ) כדי להיכנס לחניות,זינוקים. ודברים כאלה

נ.ב

נהג חדש קיבלתי את הרישיון לפני שבוע:-)

כמו שאמרו קודמי, אין שום בעייה ברכב, אתה פשוט צריך להתרגל אליו.

עם הזמן והנסיון תקבל את התחושה ברגליים ותדע איך לתת מעט גז ועדיין לנסוע לאט. תרגול ונסיון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מצליח לסוע לאט עם גז אבל גם אז האוטו נכבה וגם שאני מפעיל מזגן האוטו מתחיל לרעוד

לא הסתכלתי על הטורים ככה שאני לא יודע להגיד אם הם נפלו או עלו.

ולא רק לי האוטו נכבה גם לאבא שלי הוא נכבה במצבים כאלה.

פורסם

תקלות אופייניות לדגם זה: מנוע צעדים - ניקוי, חיישן סל"ד, מד כמות אויר. גם למוסך שמכיר דגם זה לצורך אבחון ותיקון.

• תוכן חדש...