Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ג'יפ או כל רכב מסחרי שהבגאז' שלו עמוס על לתקרה. במראה המרכזית אי אפשר לראות כלום כי הציוד חוסם את שדה הראיה, זו עבירה על החוק?

סתם שאלה שצצה לי לראש כשראיתי ניסאן טרנו II עמוס עד אפס מקום בבגאז'.

GS300.

פורסם

מסחרי פטור ממראה מרכזית ו/ או חלונות אחורים

אבל חייב ב2 מראות צד להבדיל מרכב פרטי שמחויב במראה אחת ומראה מרכזית

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם
ג'יפ או כל רכב מסחרי שהבגאז' שלו עמוס על לתקרה. במראה המרכזית אי אפשר לראות כלום כי הציוד חוסם את שדה הראיה, זו עבירה על החוק? לא,זה סתם טימטום.

סתם שאלה שצצה לי לראש כשראיתי ניסאן טרנו II עמוס עד אפס מקום בבגאז'.

:arrow:

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם
מסחרי פטור ממראה מרכזית ו/ או חלונות אחורים

אבל חייב ב2 מראות צד להבדיל מרכב פרטי שמחויב במראה אחת ומראה מרכזית

לא נכון. רכב פרטי המיוצר אחרי שנה מסוימת מחויב ב2 מראות צד ומראה מרכזית. והשנה הזאת הייתה לפני כ20-30 שנה.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

בחוקים של גרירה והובלת מטענים לא מצוין הנושא של הסתרת המראה על ידי המטען.

אך אתה עלול לקבל דוח אם:

המטען מסתיר את הפנסים, מחווני הכיוון,מחזירורים פנס אחורי ימני/שמאלי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני נוסע המון פעמים כשהרכב עמוס במטען ולא רואים כלום במראה המרכזית. לפעמים במצבים כאלה אני מסתכל באופן טבעי במרכזית אפילו כשאני יודע שיש שם מטען. זה פשוט הרגל. במצבים כאלה צריך להתכונן יותר לרכבים שעומדים לעקוף ברגע האחרון, כדי לא להיות מופתעים במידה ותרצו לעבור נתיב או לעקוף.

ברכבים מסחריים כמו ברלינגו, קונגו, פרטנר, אקפרס, טנדרים וכו' המראה המרכזית היא די חסרת שימוש גם כשאין מטען שחוסם את שדה הראייה. במצבים כאלה המראות הדומיננטיות הן הצדדיות. המרכזית נמצאת שם כי החוק מחייב.

Xbox12341

פורסם

קודם כל אפשר לנהוג בלי מראה מרכזית ,תשאלו את כל נהגי המשאיות .

עד כמה שידוע לי זה החוק:

לרכב מיסחרי מותר שהמראה תהיה מוסתרת ,או לא קיימת במקרה ואין לא חלון אחורי ,(טנדר סגור למשל).

אבל לפי החוק אסור להוריד שום מראה מהרכב אם היא הגיעה איתו מהמפעל.

מה זה אומר?

שאם קניתם טנדר (פיק אפ) עם ארגז פתוח ,והוספתם לו תא אחורי ,למרות שהדבר היחידי שתראו במראה הוא את הקיר של התא ,אסור לכם להוריד אותה.

אבל אם קניתם מיסחרית עם תא סגור , היא לא חייבת להגיע עם מראה.

כאחד שנהג הרבה על רכבים ללא מראה אמצעית או עם מראה אמצעית שמראה מטען /קיר ,אם המראות מכוונות נכון רק אופנוע שיצמד מאחורה יעלם לכם את כל האשר יהיה לכם קשה לפספס.

אגב בהאמר צבאי פתוח (ז"א אומרת שמראה יכולה לעזור בו) אין מראה אמצעית .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...