Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגיעת שלדה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר כאן ברכבים שחזרו לכביש אחרי הורדה של חברת ביטוח. חלקים של הגוף ייושרו בעזרת מתקנים מיוחדים או הוחלפו בריתוח. לא ידועה לי על קיום מתקני יישור בארץ (90% מהמוסכים לא מסוגלים לבצע אפילו פחחחות נורמלית).

הבעיה יותר שכיחה במזרח אירופה ואולי גםחלק מארצות מערב אירופה, שבהן לא נהוג לבדוק רכבים בדיקה מעמיקה בטרם קנייה.

בארץ רכבים עם תיקונים דומים היו פעם מקבלים לוחית שמסתיימת ב-60-63.

Spirit In The Dark

פורסם
לא ידועה לי על קיום מתקני יישור בארץ

.

זה ש לך לא ידוע זה לא אומר שאין

רק בעיר מגורי הקטנטונת אני מכיר 4 פחחים שיש להם מתקן כזה באישור משרד התחבורה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

נגיד ועכשיו אני בחיפוש אחר רכב,

הייתי מעדיך ליקנות ביותר זול אחד עם שאסי ושיהיה במצב טוב מיבחינת שאר הדברים מאשר אחד שניראה פחות טוב ואין לו שאסי ובטח ירצו עליו גם מעל המחירון.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה מראה על מקרה שהתאונה מתוקנת בחאפריות. חיתוך קורות והשלמתן ניתן לביצוע בצורה נכונה והיצרן גם מפרט איך ואיפה לחתוך. לא כל תיקון הוא רע. במקרה הזה בודי פילר בקורות זה נורה אדומה רצינית.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

בדיוק. אין עם זה בעיה בתיקון פח,

אבל לתקן כך יחידה מבנית ובטיחותית של האוטו, זה: :evil:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
נגיד ועכשיו אני בחיפוש אחר רכב,

הייתי מעדיך ליקנות ביותר זול אחד עם שאסי ושיהיה במצב טוב מיבחינת שאר הדברים מאשר אחד שניראה פחות טוב ואין לו שאסי ובטח ירצו עליו גם מעל המחירון.

ובבמקרה כמו בסרט אתה תצא עם רגליים שבורות. אם הרכב שווה את האלף אלפיים מעל המחירון הייתי משלם תמורות השקט הנפשי שלי מאשר לקנות רכב מתחת למחירון ולהיות איתו כל יומיים במסוך ליישור קו.

פורסם
בארץ מחזירים רכבים במצבים גרועים מאלו. לא מזמן הייתה כתבה על זה בתקשורת.
לפחות שם לא "שכחו" להרכיב כריות אוויר... ;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
Lethal_Acid מה הקשר של פגיעת שאסי ולהיות כל יומיים במוסך לישור קיו.

אין כולכך קשר, נפלטה לי בטעות דעתי על קניית רכב שמור מעל המחירון ומוזנח ובעל תאונות מתחת למחירון.

גילי אל תדאג אצלינו אף מוסכניק לא ישיקיע 15K עלמנת להתקין ברכב כריות אוויר.

• תוכן חדש...