Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בידיוק מה שאמרתי , מגבר לא יכול לעשות צליל יותר טוב הוא פשוט יכול להפריע לצליל כמה שפחות .

לפני שקניתי את ה JBL שמעתי מספר גדול של מגברים באותו טווח מחירים : soundstream lil wonder,

soundstream xta , rockford 4004 , hifonics t6406 , hifonicsz6406 , lighting audio bolt, dragster , alpine , kicker , helix dark blue . ופרט לעוצמות השונות לא היה שום הבדל שמיע בצליל .

רק רציתי לציין שלכתוב שהjbl לא נשמע טוב לעומת מגברים באותה רמה , זאת טעות מכיוון שרוב האוכלוסיה אינה שומעת את ההבדלים הזניחים כמעט , וכתוצאה מכך נוצר אפקט ה"עדר" .

פורסם

רק רציתי לציין שלכתוב שהjbl לא נשמע טוב לעומת מגברים באותה רמה , זאת טעות מכיוון שרוב האוכלוסיה אינה שומעת את ההבדלים הזניחים כמעט , וכתוצאה מכך נוצר אפקט ה"עדר" .

מה אתה מתכוון שרוב האוכלוסיה לא שומעים את ההבדלים ?

יש יוצאי דופן שכן שומעים ? ויכולים להבדיל בין סוגי המגברים

באדום 8)

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אני מתכוון שלרוב האוכלוסיה אין שמיעה מוזיקלית אבסולוטית ולכן הם לא ישמעו הבדל, ויש קמצוץ קטן של אנשים (מוזיקאים לרוב) ששומעים דקויות שאנשים רגילים (כמוני) לא שומעים , ואילו ששומעים יכולים להגיד לך איזה מגבר יותר טוב מבין מגברים השייכים בערך לאותה רמה , זאת הכוונה שלי.

פורסם
ספין.

אותו סיפור עם מורל.

אותו סיפור היה בזמן האחרון עם הרץ.

אוריון 4004.

קליון APX4020

מק אוזיו Z4200

פייז CC480

רוקפורד 4004

לא שווה את הכסף שלו.

זו הייתה הכוונה.

הוא שווה 200 דולר. שזה בימים הטובים לא יותר מ 900 שקל. לא פי אחד וחצי מזה.

זה מגבר יחסית פשוט שלא מתהדר בנתונים מרשימים חוץ מכח "יחסית".

LW-4.480וSOUNDSTREAM

אדון כל יודע, הרץ לא שווה את הכסף? לא נשמע כ"כ טוב? מורל לא נשמע טוב? לא כ"כ טוב?

אני את שלי אמרתי...מטעמי מגבלות פורום אשמור את מה שיש לי באמת להגיד לך

יום טוב ושבוע טוב..

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

יש דברים נוספים.

גם אחוזי העיוות שהמגבר מכניס. רמת ההגנה שלו על הרכיבים.

כמות הרעשים שהוא מכניס. הפונקציות שיש למגבר. רמת הדיוק של הנתונים.

אמינות של המגבר לאורך זמן. וזמינות החלקים.

ועוד רשימה ארוכה.

היו כאן מספר תשובות ממש מפגרות בלשון המעטה.

המגבר נותן תוצאה סבירה + יחסית למחיר.

כמובן לכל אחד יש כיס שונה. והדרישות והמוכנות להוציא על הציוד שונה. ולכן לדעתי לא נכון להגיד שזה לא שווה. וזה לא שווה.

אי אפשר להגיד שזה המוצר הכי שווה למחיר. והמוצר הזה לא.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...