Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוכן לקבל מצב של מחירון משוקלל + 10% תוספת.

שוב - לא 17% הפחתה במקום 27%, אלא קודם כל הפחתה של 27% ואח"כ תוספת 10% שמשקפת את המצב הטוב והמיוחד של הרכב (לצורך העניין).

אבל אין שום סיכוי שאני אישית הייתי קונה רכב ממורה נהיגה ללא הנחה משמעותית כלשהיא.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תראה אם אתה רוצה לנהוג בו עד קץ הימים והוא באמת במצב נדיר שווה אבל אם אתה מתכוון למכור אותו בשלב מסויים דע שתצטרך להוריד עליו לפחות את ה-27% ואולי יותר.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני מעוניין ליקנות רכב ממורה נהיגה( מיצובישי לנסר 2006 2.0 ידני)

הרכב קילומטרג' נמוך יחסית לרכבים פרטיים שניתקלטי בהם...(132K)

השאלה על מה אני צריך לשים לב חוץ מהדברים הרגילים...

ומה הסיכונים שיכולים להיות שקונים רכב ממורה נהיגה?

פורסם

מה שעולה לי בראש כרגע...

הרוב המוחלט של הנסיעות הוא עירוניות, הנעות מרובות במהלך היום, המון תלמידי נהיגה שנהגו ברכב, מנוע פועל רוב שעות היום.

לדעתי כתוצאה מכך הבלאי של המנוע מאוד גבוה וה130 אלף קילומטר האלו היו קשים ושווים לפחות פי 2.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

זה בערך כמו לשאול "האם כדאי להתחתן עם נערת ליווי"?

אני יודע שהמחיר נמוך והשנתון הגבוה קורץ.

אבל על רכבי לימוד נהיגה עוברים חיים קשים.

אני לא ממליץ להתפתות לזה. ממליץ לרדת בשנתון ולקנות רכב פרטי.

V5

פורסם

תאמין לי, אבא שלי מורה נהיגה, אנחנו מטפלים ברכב כמו ברכב תצוגה, תמיד נקי לחלוטין, מריח טוב, טיפולים אפילו מקדימים בכמה אלפי קילומטרים, המנוע דיזל (זאת אומרת קצת יותר עמיד מבנזין) ואני אישית לא הייתי קונה את הרכב הזה.

עוברים על הרכבים האלה חיים לא קלים בכלל, כמו שכבר אמרו, המנוע מונע במשך יום שלם רצוף, מהבוקר עד הערב, תלמיד יכול לכבות אותו איזה 10 פעמים בשיעור אם לא יותר (הנעות מרובות) הקלאצ' סובל המון!!! המדחס של המזגן גם במצב לא מזהיא אף פעם כי רוב המורים נוסעים עם מזגן כמעט תמיד.

וזה על קצה המזלג, בקיצור תרד מזה ומהר.

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

ערב טוב,

ראיתי רכב היום שנמצע בבעלותו של מורה נהיגה,

הרכב באמת ניראה במצב טוב, הלכתי עם חבר שעובד במוסך ומבין ברכבים - הוא לא מצא באוטו שום דבר.

אך בכל זאת לשקט הנפשי שלי קבענו לעשות לרכב בדיקה מחר.

כפי שהוא טוען (הרכב נקנה לבתו) והיא לא מעוניינת בו לכן הוא רוצה למכור אותו,

גם טוען שהוא לא מלמד עליה ויש לו רכבים של הבית ספר נהיגה.

הרכב הוא יד 2

- היה אצל מורה נהיגה שלימד עליה (עבר כ- 65,000 ק"מ) הרכב שנת 2012.

ועכשיו הרכב סתם עומד בחניה, הוא פעם בשבוע עושה עליה סיבוב שהמצבר לא ימות.

אז ככה, הרכב שנת 2012, 65,000 ק"מ.

אני מאוד מאוד מעוניין בה אך לפי המחירון הרכב שווה 32,000 ש"ח (לאחר 27% הורדה - לימודי נהיגה)

הוא דורש 35,000 ש"ח ולא יורד שקל, ולפי דעתי אם בבדיקה הכל יהיה בסדר האם יהיה שווה לקחת?

אני חייב לציין שאני מחפש כבר רכב קרוב למעל חודשיים וזה הרכב היחידי שממש עניין אותי.

מה הייתם עושים במקומי?

תודה רבה

פורסם (נערך)

אם הוא לא משתמש ברכב ללימוד, איך בשיקלול החשבתם את הרכב רכב שמשמש ללימוד נהיגה?

איזה רכב זה שהבת לא מעוניינת? יש סיבה שהיא לא תתעניין ברכב? גדול מידי ? קטן מידי? מכוער מידי?

עריכה אחרונה על ידי איתמר123

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם
אם הוא לא משתמש ברכב ללימוד, איך בשיקלול החשבתם את הרכב רכב שמשמש ללימוד נהיגה?

הבעלות הראשונה היה שימוש ללימודי נהיגה

איזה רכב זה?

איביזה 1.4 ידני

פורסם

האם מקובל לשלם על איביזה עם ק"מ סביר מעל המחירון? ועוד עם ירידה של לימוד נהיגה..לדעתי לא.

גם זה לא ק"מ נמוך בצורה קיצונית...

ולמה שבחורה לא תרצה איביזה ידנית? בדיוק מישהי סיפרה לי כמה היא אוהבת את האיביזה שלה :)

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם
האם מקובל לשלם על איביזה עם ק"מ סביר מעל המחירון? ועוד עם ירידה של לימוד נהיגה..לדעתי לא.

גם זה לא ק"מ נמוך בצורה קיצונית...

ולמה שבחורה לא תרצה איביזה ידנית? בדיוק מישהי סיפרה לי כמה היא אוהבת את האיביזה שלה :)

חחחח יש ויש,

שתבין עד כמה אני מיואש כבר, אבל אם הרכב תקין והכל בסדר.. אני לא רואה סיבה שלא לקחת אותה.

אולי אני טועה, לכן אני כאן בכדי שתעזרו לי לעשות את ההחלטה הנכונה.

65,000 ק"מ זה בדיוק מה שאני מחפש :)

פורסם

אני בסירה דומה,

הייתי מחכה לעוד תגובות.

סה"כ אם תקין לגמרי הייתי שוקל אך לא מעל המחירון. במקרה הגרוע חכה חודש חודשיים.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם
אני בסירה דומה,

הייתי מחכה לעוד תגובות.

סה"כ אם תקין לגמרי הייתי שוקל אך לא מעל המחירון. במקרה הגרוע חכה חודש חודשיים.

זהו הרכב נירא במצב כל כך טוב ושמור שאמרתי אם הבדיקה תעבור כמו שצריך אני לוקח למרות המחירון, אחרי חודשיים + שאני מחפש רכב וכל מה שבדקתי וכל הכסף שבזבזתי על בדיקות אני כבר מיואש לגמרי.

• תוכן חדש...