Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

אני לא חבר מועדון .אבל ברשותי שני רכבי אספנות.

הייתי לפני כמה ימים באולם הכדור סל בהדר יוסף יש שם את "ארנולד "המיתולוגי ורחבת חניה מסודרת וצמודה מאחור עם שער סגור ולכן אפשר להגביל את הכניסה רק לחברי מועדון החמש.(לא בחניון הגדול ששימש למפגשים של מגרשי הטניס).

פורסם
בעניין המקום האידיאלי והמרשים ביותר (שגם עיריית תל-אביב תקבל בברכה) למפגש השבועי הינו "כיכר רבין".

כל חבר מועדון בעל רכב אספנות בלבד יוכל לעלות את רכבו לכיכר בצורה מסודרת וכך נעשה תצוגה מרשימה לתושבי תל-אביב.

לעניין השתיה, אני מציע שמועדון החמש יקח יוזמה ויעמיד דוכן קפה עם מספר שולחנות בכיכר כאשר כל ההכנסות ממכירת הקפה/שתיה/אוכל יהיו למועדון.

במידה והרעיון מתאים אשמח לנסות ולהעלותו לראש העיר.

לא רציני, ראשית, המקום פתוח, ומי ימנע מה"רייסרים" להטריד, ומהנשענים להשען ? שנית, כבר נוכחנו שגם חברי המועדון,אינם בדיוק הדוגמה לחניה מסודרת (ראה מפגשישי) כך שתווצר שם סמטוכה רצינית, ושלישית והכי חשוב: צטוט: שמועדון החמש יקח יוזמה ויעמיד דוכן קפה עם מספר שולחנות בכיכר כאשר כל ההכנסות ממכירת הקפה/שתיה/אוכל יהיו למועדון. אם זה היה פותר את בעיית בית הקפה, אז לא צריך כיכר רבין, יש עשרות מגרשי חנייה ציבוריים, בדרום ר"ג, שיש להניח, שאפשר לשריינם לטובת מועדון ה-5 לכמה שעות, יתרה מזו, אני בטוח שה"גזלנים" שכבר משרתים אותנו בקופי2גו ישמחו לתת גם שרות של בית קפה.

פורסם

חברים יקרים

ראשית,כל יוזמה תיבדק!!

כפי שהודענו,ביקשנו ,מקום עם שמירה=ביטחון,בטיחות, וכמובן אין צורך ברשיון לארגון הארוע!(האחריות על בעלי המקום)

בית קפה( ולא גזלן) הכולל מקום ישיבה מקורה גם בחורף-תנאי הכרחי וחשוב!

חשוב מאוד שבעל היוזמה יבדוק את הנושא עד הסוף, אני באופן אישי מוכן להגיע לכל פגישה בנושא.

מקום חניה מוסדר ל80 רכבים לפחות.

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

לא לשכוח- גישה לרכבים גדולים (מאד!)- אני רציני לגמרי, לאחרונה, עם שינוי התקנות, מתחיל בארץ להתעורר עניין באספנות לרכבים הגדולים- משאיות ואוטובוסים. ישנם כבר כמה: אני עם 3 המשאיות שלי (כאשר לפחות אחת נוסעת, ואני מתכוון להגיע איתה למפגשים), הבחור עם האוטוקאר הירוק, שמגיע מדי פעם, אני מכיר חבורה שמשפצים כרגע אוטובוסים ישנים, וגם רוצים להגיע איתם למפגשים, יש גם את האדם שקנה משאיות-אוטובוסים מאל-על ורצה להגיע (ולא נכנס פעם, כי מן הסתם לא היה לו מקום), בטוח, שיש ויהיו עוד! כמו כן, היה נחמד לדעתי לראות מדי פעם במפגשים גם את האוטובוסים של מוזיאון אגד, שהרי מנהלו גם חבר מועדון!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הייתי מוסיף לרשימת הדרישות מהמקום שיהיה מקום מוצל. בחניון של הארנולד למשל אין צל והיה נורא להגיע בימי הקיץ.

נ.ב.

אני אמנם לא חבר מועדון, אך עדיין חובב רכב קלאסי ומדי פעם מגיע למפגשים.

פורסם

ברמת החייל יש חניון עירוני, די גדול, עם שומר בכניסה, וממולו יש מבחר בתי קפה.

החניון המדובר נמצא בכיכר הראשונה של רח' הברזל (אני לא סגור על שם הרחוב), בין "ארקפה" ל"מקס ברנר" (ויש גם "ארומה" ליד) :-P

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...