Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן סיליקון פוגע בחיישני חמצן מסוג זירקונייה (הנפוצים ביותר) אך מדובר בתופעות של נוזל קירור של יצרנים שונים שמכילים סיליקון (silicat ) ואז כאשר יש בעיית ראש מנוע, נניח, ונוזל קירור יוצא למערכת הפליטה החיישן עלול להפגע, נתקלתי אישית במקרים כאלו.

אני לא חושב שסיליקון RTV לצורכי איטום לאחר שהתייבש יפגע בחיישן, גם אם איכשהו יתנתק מדפנות האטם בית המצערת, ישרוד את תנאי החום הקיצוני בתא השריפה ויתקע על החיישן.

אך באמת רצוי להשתמש בחומרי אטימה יעודיים לרכב (איציק ציין זאת) ולא ב RTV לבנייה לדוגמא, שגם מאיצים חלודה במתכות ולעלולים לתקוף את אטם המתכת.

חומרים איטום יעודיים לרוב גם O2 SAFE מטבעם.

פורסם

לא יודע, אני לא רואה סיבה לבדוק את נכונות האזהרה הזו. ראיתי אותה מופיעה בספרות מקצועית יותר מפעם אחת. יש בשוק גם RTV לרכב שלא כתוב עליו O2 SAFE, ויש כאלה שכן כתוב עליהם, והם לא עולים יותר, אז למה לקחת צ'אנס?

פורסם

תודה לכולכם על התגובות.

דניאל מה דעתך בנוגע לניקוי שסתום ה IAC ? האם זה בטוח לנקותו עם ספריי קרבורטורים ? האם יש לך טיפים בנוגע לניקוי המצערת באופן כללי ?

בנוגע לאטם נראה לי שאני אקנה אטם חדש ואחליף,בכל זאת זה לא חלק שמחליפים כל יומיים.

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

מכיר את התרסיסים לניקוי סעפות, מה שנקרא ספריי קרבורטורים משודרג, שרשום עליהם גם O2 SAFE ?

יצא לי לראות מידי פעם מכונאים מתיזים ספרי קרבורטורים פשוט וותיק לבתי המצערת ואפילו ישירות לחייישני חמצן ללא גרימת נזק כלשהו. אז אולי מדובר בתרגיל שווקי? כמו להוריד את אחוזי השומן ממוצרים חלב או להוסיף חיידקים ולמכור אותם יותר יקר?

מצד שני, למה באמת לנסות? על זה הם מתבססים, כל יצרני המוצרים האלו.

תודה לכולכם על התגובות.

דניאל מה דעתך בנוגע לניקוי שסתום ה IAC ? האם זה בטוח לנקותו עם ספריי קרבורטורים ? האם יש לך טיפים בנוגע לניקוי המצערת באופן כללי ?

בנוגע לאטם נראה לי שאני אקנה אטם חדש ואחליף,בכל זאת זה לא חלק שמחליפים כל יומיים.

יוסי.

חפש שרשור שלי בהכרזה על מנוע הצעדים , מצויין שם גם הנחיות כלליות לניקוי בית מצערת. סרוק את הפורום יש עוד שרשורים בנושא.

• תוכן חדש...