Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הרכב לנטיס 95' 1800 אוט'.

אני רוצה מחר לפרק את המצערת ולבצע לה ניקוי ייסודי כי הטורים הלא יציבים חזרו.

בין המצערת לסעפת יש אטם ממתכת,השאלה היא עד כמה זה חשוב להחליפו בעת הפרוק מכיוון שזה לא נראה שהוא יכול להישחק/להיסדק.

העלות של אטם כזה היא 119 ש"ח אצל דלאל.

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

ברכב אטמוספרי לא הכרחי אם האטם לא ניזוק

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

דוד, RTV על המתכת ? אין עם זה בעיה ? אני לא חושב ששמו שם אי פעם חומר כל שהוא כי האטם הנוכחי נקי מכל סימן של RTV .

ה RTV לא יגרום לאטם להידבק מהחום לדפנות של הסעפת ?

יוסי.

פורסם

מניסיון, נקה היטב את האטם ושאר המשטחים הבאים במגע עם האטם באמצעות חומר מסיר שומנים ונייר לטש עדין מאוד.

לאחר מכן - שכבה דקה מאוד של סיליקון (תואם לצרכים אוטומטיביים) על 2 צידי האטם - ואפשר לסגור.

לפני שנה יצא לי לנקות בית מצערת ומנוע סרק באוטו של אימי. לאחר פירוק הבית מצערת מהרכב, האטם (עשוי מעין נייר קשיח) התפורר לרסיסים. מפאת החרירים וצורת האטם, לא ניתן היה לחתוך אחד בצורה מדוייקת ומהירה.

ניקוי של 2 המשטחים האמורים לבוא במגע אחד עם השני באמצעות נייר לטש עדין ותרסיס ניקוי בלמים + מריחה של שכבה דקה מאוד של סיליקון על 2 הרכיבים + הצמדתם והידוק סופי פתרו את הנושא לצמיתות.

אגב, מדובר על 626 כך שיש סיכוי שהעסק אצלך עובד בשיטה דומה (אצלך יש אטם ממתכת - אז הרווחת :p).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק האם ספריי קרבורטורים מספיק לניקוי ? אני מתכוון להשתמש בו על מנת להסיר את הפיח מהמצערת.

אני גם מתכוון לנקות את שסתום ה IAC עם WD40 (לפי פרוייקט של אחד הח'ברה במועדון מזדה).

מקווה שזה יפתור את הבעייה.

יוסי.

פורסם
איציק האם ספריי קרבורטורים מספיק לניקוי ? אני מתכוון להשתמש בו על מנת להסיר את הפיח מהמצערת.

אני גם מתכוון לנקות את שסתום ה IAC עם WD40 (לפי פרוייקט של אחד הח'ברה במועדון מזדה).

מקווה שזה יפתור את הבעייה.

יוסי.

כן, מספיק.

ה WD40 יעיל לשיחרור ושימון. הוא אומנם מנקה אבל לא ברמה של תרסיס לניקוי בית מצערת או קרבורטורים. נקה עם התרסיס קרבורטורים ואז תשמן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

השאלה אם הספריי לניקוי קרבורטורים לא יזיק לשסתום IAC ?

יציא לך לראות את הפרוייקט שקישרתי ? יש לך השגות לגביו ?

יוסי.

פורסם

הספריי לניקוי קרבורטורים לא יזיק לשסתום IAC. אני משתמש בזה קבוע.

יאלה לעבודה. :-P

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

מה העניינים? חאפרים ניהייתם :-D ? סיליקון על אטמים רק לחילוץ או אין ברירה (יום שישי ואף חנות חלקים לא פתוחה...). קנה אטם חדש. אטם מתכתי מתוכנן להימעך בסגירה ולאטום בצורה הרמטית ותקינה. ישנן גם בתי מצערת עם מעברי מים כך שהסיליקון עלול לסתום מעברי מים קטנים ואף להגיע לתרמוסטט ולתפוס אותו.

פורסם

אם תעשה חיפוש בגוגל על המילים: O2 SAFE RTV תגלה אינסוף אזהרות חמורות מפני שימוש בRTV שהוא לא SAFE שיגרום למוות בטרם עת של חיישן החמצן. הטענה היא שהוא גורם לציפוי כלשהו על חיישן החמצן שדופק את התפקוד שלו.

לדוגמא:

http://www.ptcruiserlinks.com/forum/turbo-performance/7700-silicone-rtv-bad-o2-sensor.html

• תוכן חדש...