Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צופר אוויר לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי איזה חיישן אתה רוצה,

אם תחבר את צופר הרכב,לא תצטרך צופר אוויר.(לפי דעתי,אתה תסתפק בזה).

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
מניסיון אישי, היה לי ברכב צופר אוויר , והורידו לי את הרכב מהכביש בגלל זה .

הי,

חברים -הוא מדבר על צופר אוויר לאזעקה ולא לשימוש כצופר ברכב- למה שיורידו לו את הרכב מהכביש בגלל זה, מה הקשר?

חוץ מזה- גם אגזוז לא חוקי, לנהוג עם יד אחת לא חוקי, להוציא יד מהחלון לא חוקי, לצפור בשטח בנוי לא חוקי וכמעט כל השיפורים לרכב אז אין טעם לצטט תקנות מספר החוקים. ודבר אחרון- אני רוצה לראות מי מהפורום שומר על חוקי המהירות...אז למה לעשות עניין מצופר. אנשים שמים נייטרו ברכב.....

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בארה"ב תמיד מראים שכשמתחילה לפעול ההאזעקה הצופר של הרכב מצפצף ולא מיוחד של האזעקה, אולי יש סיבה טובה.

תבדוק את האתר הזה: http://www.hornblasters.com אולי תקבל משם כמה רעיונות.

בינתיים קבל דוגמה: http://www.hornblasters.com/video.php?pic=47

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

חוץ מזה שאני לא ישן שם ככה שאין מצב שהיא תעבוד בשעה 3 בלילה כמו שאתם אומרים.

ואם תתחיל לישון שם,תנתק את הצופר?

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
ואם תתחיל לישון שם,תנתק את הצופר?

אני לא אתחיל לישון שם ככה שאין לי סיבה לדאוג במובן הזה (ואני לא משחק משחקים או משהו כזה.)

חוץ מזה, במידה ואני אשן שם ומישהו מאותו הרחוב ינסה לגעת באוטו אני באמת ישמח שהאזעקה תעבוד ותעיר ותקפיץ את כל השכונה.

אבל שוב, זה לא יקרה.

ותעשו לי טובה, זה לא הנושא של הדיון.

אני באמת מודה לכם על התגובות, עזרתם לי לא מעט.

אני רק מקווה שמישהו יתן לי המלצה לחנות או קישור לאתר שמוכר.

פורסם
נראה לי שלא הבנתם אותי.

אני מדבר על צופר אוויר שמתחבר לאזעקה ברכב ומיועד למנוע גנבות.

בזמן שפורצים לאוטו אני אשמע את זה ממרחק גדול והגנב יכנס ללחץ ויעזוב את הרכב.הוא לא ילחץ ולא יברח, הוא יספור עד 5 ואז הדבר היחיד שאתה תשמע זה את הדממה.

באמת ראית פעם מישהו (שהוא לא בעל הרכב) מתעסק עם הרכב בזמן שהאזעקה עובדת?

הגנבים מכבים את האזעקה תוך שניות, לכן הכי טוב זו אזעקת ביפר.

זה לא נגד גנבת הרכב זה נגד גנבת המערכת. ( אני לא חושב שגנב יש ויתחיל לפרק את המגברים בזמן שצופר אוויר דופק לא בראש באמצע שכונה או משהו כזה.)

זה גם לא חוקי ?

יש לכם הצעות או הסברים לגבי זה ?

תודה.

1 - 5.

פורסם
תקנה 359 ב:

"לא יותקן ברכב צופר מוזיקלי או צופר אויר אלא אם כן יעמוד בתקן כאמור בפרט 20 בחלק ג' בתוספת השניה"

פרט 20 תוספת שניה:

הצופר ברכב יתאים לאחד מתקנים אלה:

1- ece reg .28

2- 70/388/eec

סימונים:

1- e.c.e

2

- e.e.c

ירון מאיר

קראו היטב את התקנה. אין איסור על התקנת צופר מוסיקלי או צופר אוויר. הוא פשוט חייב להיות בתקן ההומולוגציה האירופאי!

הנה אתר של יצרן אירופאי Stebel המייצר צפצפות וצופרי אוויר, חלקם בתקן ההומולוגציה האירופאי. אין שום בעיה לייבא ולהתקין ברכב.

http://www.stebel.it/

קחו למשל את Nautilus Compact. צופר אווויר דו-קרן קומפקטי בגודל של צפצפה סטנדרטית! עם תקן הומולוגציה אירופאי כנדרש בתקנה!

ככה זה נשמע-

http://www.thompson-automotive.com/f/Nautilus.mp3

מתאים במיוחד לאופנועים ולכל רכב אחר עם צפיפות התקנה בתא המנוע.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

כמו שנאמר כאן , זה אסור (חוץ מלמשאיות כבדות ,מגיע כציוד OEM ובמקרים שהצופר הרגיל לא יימנע סכנה).אם תרצה לראות את התצוגה של היצרן האיטלקי , חנות (והתקנות) המפעל נמצאת בתחנת דלק , נדמה לי של Q8 (רשת התחנות באירופה של השייך של כווית ), על ה A22 צפונה מורונה לכוון הברנר. יש שם אוטוגריל גדול ואת הרעש של המשתעשעים בצופרים שומעים למרחוק.

פורסם

אני לא מבין על מה אתה מדבר. זה כתוב בעברית פשוטה. קרא את התקנה. אסור אלא אם כן זה בתקן אירופאי. חלק מהסחורה של שטיבל היא תקנית!

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...