Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי סיפור על נזילת שמן ברכב שלי וכבר כמה חודשים אני מסתובב בין מוסכים ואף אחד לא נותן לי תשובה חד משמעית לגבי הנזילה אז ככה:

לפני כמה חודשים הייתה ברכב נזילת שמן ממש קלה מהמיכסה שסטומים אז החלפתי אטם לא מקורי והנזילה פסקה לכמה ימים ושוב חזרה אז פניתי למוסך מורשה והוא החליף שוב פעם את האטם מיכסה ג הוא שם חלי אטם לא מקורי (הוא לקח לי עבודה+אטם 200ש"ח כולל מע"מ) ולאחר החלפת האטם במוסך מיד עשיתי שטיפת מנוע(שהצטערתי על הרגע הזה) אצל מישהו שעושה שטטיפת מכוניות ולא הייתה נזילה איזה חודש לאחר חודש התחילה נזילה שוב מהמיכסה שסטומים והתחיל לרדת שמן לריצפה בחניה והרכב מאבד שמן אבל לא בטווח קצר אלה בוא נגיד אחרי איזה 3חודשים ירד 1ליטר שמן.

ופניתי לא מיזמן למוסך מאזדה לפני השטיפת מנוע והם הסתכלו מלמטה וראו שבין הגיר למנוע יש נזילת שמן והם אומרים שצריך להחליף מחזירי שמן ושאלתי את המוסכניק במוסך מאזדה למה יש נזילה גם מלמעלה שמיסתכלים ממכסה המנוע רואים שממן על הבלוק מנוע הוא אומר שמהמחזיר שמן עף לחץ של שמן שמלכלך את כל המנוע (שזה ניראה לי טיפשי מידי ולא הגיוני שיעוף בלחץ שמן..)

בקיצור ב2מוסכים אמרו לי במוסך הראשון שזה רק מהאטם מיכסה שסטומים, ובמוסך השני אמרו שזה מהגומייה של המפלג ובמוסך מאזדה אומרים שזה מ2המקומות ואני לא יודע מה לעשות ובמאזדה דרשו מחיר עבור 3 מחזירי שמן כולל עבודה 1500ש"ח שזה ניראה לי יקר מידי

בקיצור גם אחרי השטיפת מנוע ראו בבירור שלא נוזל מהמחזירי שמן (מיתחת לרכב) שבין הגיר למנוע ובמאזדה שאמרתי להם שאין נזילה שניראת בבירור מיתחת לרכב ובכול זאת הם מיתעקשים על מחזירי שמן שלי זה לא ניראה כך אפילו שיש עכשיו מיתחת לאוטו אם מיתכופפים רואים שבין הגיר למנוע יש שמן שניקרש אבל מיצד שני אם מסתכלים מלמעלה רואם גם באיזור שבין הגיר למנוע ולדעתי וגם ב2 המוסכים שהייתי הם אמרו לי שהשמן מחלחל מלמעלה(מכסה שסטומים ומפלג) ללמטה (לבין הגיר למנוע) עכשיו מה עליי לעשות אני ואמא שלי כבר פרסמתו את הרכב רק ביגלל הנזילת שמן המחורבנת הזאת.

מה עושים?

מאזדה לאנטיס 97 1.8

תודה רבה ומקווה שתיקראו הכל ותבינו

יקיר

• תוכן חדש...