Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקוה שזה המקום לכתוב הערה קשה זו לגבי אחד ממוסכי יונדאי בארץ על מנת שכל אזרח ישר ותמים יידע לבדוק טוב טוב וכן לעמוד ליד הרכב(אפילו שלא מרשים)על מנת שיידע מה עשו ברכבופשוט מאוד"לא ישקרו אותו), וזה המיקרה:

הכנסתי את הרכב לטיפול תקופתי + בעיה בנעילה מרכזית. את הטפול עשו מה גם שהם מנסים לדחוף דברים שלא צריך,אבל בו נגיד שזה עובר איך שהוא.

לאחר הטיפול הרכב עבר לחשמלאי ושם הוא ניתקה למשך כשעה בלי שמישהו בכלל ניגש .רק לאחר תלונה שלי נאמר לי כי מיד מתחילים לעבוד על הרכב(עלי).השתכלתי מה עושים מבצד וראיתי כי החשמלאי רק ניגש מנסה את שלט הרכב בסגירת הדלתות ועוזב את הרכב.

לאחר כרבע שעה ניגש אלי אחד מהאחריים במוסך ואומר לי כי "בריח ראשי בדלת שמאל הלך פייפן" וצריך להחליף אותו.כרגע במוסך אין להם את החלק והם צריכים להזמין אותו. לשאלתי אם הם בטוחים בענין זה , היתה התשובה חד משמעית "כן".

שאלתי מה המחיר והם אנו לי ללא מצמוץ 1800 ש"ח לא כולל מ.ע.מ.

כמובן שקצת ניבהלתי ואמרתי להם שאיך יכול להיות שמבדיקה כזו חפיפית הם מגיעים לדאגנוזה כזו. התשובה אנחנו בעלי המיקצוע ופה יש את אחד החשמלאיים הטובים במדינת ישראל.

בקיצור לקחתי את הרכב על מנת למצוא חלק מפירוק ומזל שלא מצאתי ,כי לאחר שבוע ניכנס לי "גו"ק" בראש והיתחלתי ללכת לאנשי מיקצוע שמיתעסיקים בנעילות מרכזיות ואזעקות.

אחד מהם(גם הם מספרים סיפורים)היה ישר ואמר לי שאני לא יוצא מהמוסך שלו עד שהכל תקין.

שוב בקיצור היה בסך הכל "קצר" בחיבורים בין הדלת השמאלית לרכב וכל הספור עלה לי 75 ש"ח.זאת בעצם הפוענתה רק 75 ש"ח אתם מבינים איזה שקר במוסך המרכזי. הם היו מחליפים ומגלים בסוף שזה קצר היו מחזירים את הישן ומספרים סיפור ולוקחים כמעט 2000 ש"ח מאזרח תמים.

חזרתי אליהם אם הסיפור האמיתי הם אומרים שכולם "חפרים",אבל אמרתי להם חפרים חפרים הם יודעים לעבוד ולא לעבוד על אזרחים תמימים על העיניים. הם הציעו לי שטיפה בחינם ואז אמרתי שהם צריכים להתבייש.

המ גם שהחשמלאי אמר לי כי אין לו זמן לבדוק כל רכב עד הסוף מפאת קוצר זמן .איזה תשובה הא........

ועכשו חברה האם כדאי להגיש תלונה ליבואן , וגם מכתב חריף ביותר לבעל המוסך?

מה תשובתכם בנידון?

תודה מראש על הסבלנות בקריאה המרובה שהפלתי על חברי הפורום,פשוט אני חושב שזה מאוד חשוב לציון.

פורסם

תפנה ליבואן ולמי שצריך למרות שאני בספק אם זה יעזור, מקרים כאלה קורים כל יום ואין מה לעשות.

לקרוב משפחה קרה מקרה דומה עם מוסך מורשה של VAG שלקח המון כספים כדי לפתור בעיה של קרטועים. הם טענו שקודם כל הם חייבים לעשות טיפול 10,000 לרכב כדי להכיר אותו (?!) וזה חודש אחרי שהוא עבר טיפול. והם המשיכו וגבו בסה"כ 1800 ש"ח כשהבעיה רק מחריפה.

לבסוף מנהל המוסך טען שיש לבצע החלפה של כל מערכת ההזרקה וזה יעלה לא מעט $$. אצל בעל מקצוע אחר,לא מורשה יבואן, הוחלפו הפלאגים ,חוטי ההצתה ועוד חוט חשמל שהיה משוחרר בתא המנוע. ואיזה פלא - המנוע עובד עגול ויפה.

כמובן שהתלוננו אצל היבואן אבל לא זכינו לקבל תשובה אמיתית, והם אפילו לא ניסו להתנצל על כך שגבו מחייל כ"כ הרבה כסף בשביל להתנער מאחריות ולחפף אותו משם בטענה שאין שום בעיה.

פורסם

טוב שהגדלת ראש,יצאת בזול,אך היית צריך לפרסם גם את שם החשמלאי הצדיק שפתר לך את הבעייה בזול.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

שלח מכתב תלונה אל מחלקת השרות של יבואן יונדאי עם העתק אל המוסך (איזה מוסך והיכן?).

זה עוול נורא אם היית מתפתה ומשאיר המכונית להמשך תיקון והיית משלם סכום עתק כזה על תיקון סרק שנובע או מחוסר מקצועיות או מתאוות הבצע ורמאות ושני אלו פסולים לחלוטין.

(אנא אל תעלב, אבל בקש ממישהוא אחר לכתוב עבורך את המכתב כדי שתהיה אליו התייחסות רצינית).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

היי.

קראתי את המקרה שלך, ולא הייתי מופתע, למה, כי בכל יום אני שומע על מקרים כאלו ואחרים.

מוסך מורשה רוצה להרוויח.

אנשים מראש יודעים,שברגע שהם נכנסים למוסך המורשה, הם משלמים , קודם כל הרבה יותר ממוסך רגיל(שהוא לא פחות טוב ובחלק מהמקרים,יותר טוב\איכותי\אמין), ושנית, אנשים חושבים שאם הם מכניסים את הרכב שלהם למוסך מורשה, זה כאילו ביטוח או ערבון לעבודה טובה ואיכותית ללא פשרות, ופה הטעות הגדולה.

יש כאלו שלומדים בדרך הקשה ויש כאלו שלומדים בדרך אחרת.

כל עוד יהיו אנשים שמאמינים במותג הזה שנקרא"מוסך מורשה", הם ימשיכו לגלגל כספים ולסחוט מאיתנו הנהגים,המון כסף, על כלום בעצם, מחייבים על כל פיפס קטן,מעגלים פינות כלפי מעלה בכל מיני אלמנטים(לא כסף אלה שמנים\נוזלים וכו), מתכמנים ובונים ביניינים על מה בכך, אני אישית ניכוותי לא פעם ממוסכים מורשים ויותר אני לא מתקרב לשם, את אותה העבודה עם אותם החלקים בדיוק,ניתן לעשות במוסך רגיל,ולשלם חצי מחיר.

אז במוסך רגיל אין את המזכירות היפות שאומרות לך בוקר טוב אדוני, שב ותקרא עיתון אדוני וכל הבבלת הזה, ואין גם טלויזיות,וגם לא מזגן, אבל יש תכלס, עבודה תמורת כסף בלי כל התפאורה המפוארת והמיותרת שעליה כולכם משלמים-ובגדול.

לסיכום: אני יודע שיהיו כאלה שיחלקו על דעתי ויאמרו שבמוסך המורשה חלקים מקוריים וכו...אני אומר תחשבו מה שאתם רוצים לחשוב, העובדות מדברות בעד עמצם,ויש אינספור סיפורים כאלה ויותר גרועים,שלא נדבר על גירים אוטומטיים , כי שם בכלל ...

פורסם

הרמה המקצועית של רוב המכונאים בארץ ובמיוחד החשמלאים היא נמוכה (10 שנות לימוד במקרה הטוב) והשירות גרוע להחריד.

גם במוסך טויוטה נתקלתי ברמאות קיצונית שזה לא המקום לפרט.

טויוטה בשביל האמינות הונדה למשפחה

• תוכן חדש...