Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להחליף רכב מסחרי של 10 נוסעים כולל נהג

יש לי יונדאי H100 שנת 96

חשבתי להחליף אותה ברכב מתקדם יותר נוח וחסכוני בסולר להסעת נוסעים עם מזגן מאחורה עבור הנוסעים

הינה הרכבים שאני מתעניין בהם:

פורד אקונוליין שנת 98 - 7500 סמ"ק צורכת הרבה דלק

GMC סבנה שנת 96 נוחה אבל גם צורכת הרבה דלק

פורד טרנזיט שנת 98

וולפוגן טרנזיט 98

יונדאי H1 שנת 99

יונדאי H100 שנת 98 עם מזגן מאחורה

פורסם

אם אתה מחפש חיסכון, האמריקאיות לא בשבילך בכלל. הצריכה שלהם עומדת על 1:6/7 ק"מ לליטר בנהיגה רגועה מ-א-ו-ד. בנסיעה דורשנית, הצריכה מגיעה בקלות ל-1:4 ק"מ לליטר.

בנוסף הוצאות האחזקה השוטפת שלהן גבוהות למדי, (גם) כתוצאה מאמינותן הלא מזהירה.

הרכב הכי מודרני, בטיחותי ואמין (במידה וטופל היטב ולא הוזנח!) הוא הפולקסווגן טרנספורטר (לא טרנזיט...זה פורד). הוצאות האחזקה שלו עלולות להיות יקרות במידה וישנן תקלות במכלולים "עיקריים" כגון גיר אוטומטי (בכל מקרה אני ממליץ על גיר רגיל ברכבים משומשים), טורבו וכו'.

הטרנזיט היא גם רכב עם מוניטין אמינות לא רעים, אבל יש לה מנוע שיכול לבייש אפילו טרקטורים. מאוד רועש וחסר עידון.

היונדאי H1 היא מכונית טובה בסה"כ, אם כי יש לנדנדי השסתומים במנוע נטייה מעצבנת להישבר. חוץ מזה, מדובר ברכב אמין, ודי נוח.

היונדאי H100 נחות בהרבה מכל שאר המכוניות ברשימה, וחוץ מזה, כבר יש לך אחד, לא? הגיע הזמן להשתדרג.

בהצלחה,

אלכס.

פורסם

תודה אלכס ה H1 הייתי נוסע בו מספר חודשים כשכיר והיו לו הרבה מאוד תקלות ממש כמות אדירה של תקלות .

H100 זה באמת ישן וצריך להתקדם

אני בודק את עניין הטרנספוטר או את הטרנזית

ידוע לך על צריכת הדלק בטרנספורטר ?

פורסם

מניסיון עם כ 4-5 טרנספורטרים שונים (כולם שכורים/ליסינג שנת 2000-2001) עם גיר רגיל וגם אוטומט הרכב לא מגלה אמינות גבוהה. בעיות לרוב עם הטורבו, בעיות עם הגיר האוטומטי , בעיות חשמל (יכול להיות בגלל התקנות מקומיות). אומנם מדובר בהתקדמות גדולה מבחינת נוחות, התנהגות, בטיחות וכו ביחס ליונדאי אבל האמינות מוטלת בספק.

אם מדובר ברכב עבודה אז אני הייתי מעדיף את הפורד הטרנזיט. אומנם יותר ספרטני ומרעיש אבל לפחות מהניסיון שלי סוס עבודה.

אסף

פורסם

משהו יודע צריכת הדלק של פורד טרנזיט בעיר ומחוץ לעיר ?

וגם של וולסגן טרנספוטר אם אפשר .

ברכב להסעות זה גורם מאוד חשוב

• תוכן חדש...