Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום, אני צריך ייעוץ לגבי בדיקה לפני קניה שעשיתי לאודי A3 טורבו שנת 98, הספק הרכב המקורי לפי נתוני היצרן עומד על 150 כ"ס, אך בבדיקה שנעשתה בקומפיוטסט הספק המנוע שהתקבל היה 118 כ"ס, נתון מפתיע בהתחשב שעל הרכב הורכב מנוע מיבוא לפני מספר חודשים עקב רצועת טיימינג שנקרעה (יש רשומון יבוא שמראה שהמנוע הגיע מגרמניה) בנוסף הרכב "מרגיש" דיי חזק בנסיעה. השאלה שאני רוצה לשאול היא לגבי אופן מדידת ההספק, כי אני יודע שיש הפסדי כח בגלל יחסי ההעברה של התמסורת והפסדים מכניים, אבל האם זה הגיוני שהנתון הנמדד יהיה כל כך רחוק מנתוני היצרן?

תודה מראש, עופר.

פורסם

150 הכוחות-סוס שמוצהרים ע"י אודי הם במנוע.

הכוח שנמדד במכון הבדיקה ( 118 ) הוא בגלגלים.

סביר להניח שמדידת כוח בגלגלים תהיה נמוכה יותר.

יש איזשהו אחוז סטייה מסויים. אתה מוזמן לעשות חיפוש בפורום על הנושא.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

• תוכן חדש...