Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אממ נראה לי שזה סתם חרטה.. איך יכול להיות שמדינה של 7 מליון לחצה 36 מליון פעמים ופולין מדינה של 20 מליון לחצה אותו מספר...

פורסם
אממ נראה לי שזה סתם חרטה.. איך יכול להיות שמדינה של 7 מליון לחצה 36 מליון פעמים ופולין מדינה של 20 מליון לחצה אותו מספר...

אתה עושה צחוק תגיד לי?

איך יכול להיות שארה"ב במקום 20 ומשהו?

או סין? או הודו?

לא לכולם יש אינטרנט בכל העולם ולא לכ מי שיש לו אינטרנט מכיר את המשחק, ולא כל מי שמכיר את המשחק יושב כל היום ועושה קליקקלילקליק.

בחייך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

למי שתהה מה יכול לקרות מהקלקת יתר- העכבר מתקלק. אני רציני לגמרי. ממש נדפק לגמרי, זז מעצמו, לוחץ בלי שאתה לוחץ עליו, כל מיני כאלו.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם
למי שתהה מה יכול לקרות מהקלקת יתר- העכבר מתקלק. אני רציני לגמרי. ממש נדפק לגמרי, זז מעצמו, לוחץ בלי שאתה לוחץ עליו, כל מיני כאלו.

I hate too say it

But I told you so

נראהלי זה תרמית של איזו חברת עכברים (למחשב)

כדי להגדיל את המכירות :lol:

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

• תוכן חדש...