Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שמי ויטלי ויש לי גולף 1993 - רכב שאני מאוד אוהב.

מאז שקניתי אותו הייתה לו בעיה במנגנון פתיחת החלון גג. החלון הינו חשמלי ונפצח תקין אך אם סוגרים אותו אז רק צד אחד יורד תקין הצד השני (מעל הנהג) נשאר פתוח. יש שם איזה חלק קטן מאלומיניום בתוך המסילה שנשבר ובגלל זה בצד שה ניתן לסגור חלון רק ידנית. כמו כן גם לא ניתן לפתוח חלון בהזזה לתוך הגג בגלל שצד של הנהג לא יורד לתוך הגג.

ביררתי בכמה מקומות לגבי תיקון וגיליתי שהבעיה ידועה אך לתקן גג יעלה המון כסף

(בסביבות 3500 ש"ח או יותר).

רציתי להתיעץ בנושא בפורום, אולי משהו מכיר את התחום ויכול לעזור לי לימצוא פיתרון יותר נוח.

תודה רבה

פורסם

כשהייתי צעיר יפה ועם שיער על הראש

היתה לי בעיה זהה בVR6 שנת 95

תיקנתי במושב גנות, המחיר היה סביב ה500 דולר + מע"מ

לא זול אבל עשה עבודה טובה.

אם יש לך ידיים טובות (מאוד) התיקון לא מסובך

צריך לפרק את הדיפון הפנימי של הגג (לא פשוט בעיקר בלי לשבור קליפסים ולהשאיר את הגג נקי ולבן)

אח"כ החלפת החלקים במנגנון הגג היא די פשוטה.

לדעתי החלק שאתה מדבר עליו הוא הכבל (או שנקרע או שנשבר בו איזה חלק)

צריך לקנות כזה חלק (אולי בEBAY) ולהחליף לבד.

קח בחשבון שמקצוען עבד על האוטו שעתיים (עיקר הזמן פירוק והרכבת דיפון הגג), לך בכל מקרה יקח הרבה יותר זמן.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה על העצה,

אולי אתה יכול לתת לי פרטים של מוסך במושב גנות.

כפי שהבנתי שרוב הכסף בתיקון - זה חלקים. לגבי עבודה יש לי מישהו עם ידיים טובות משלי שיוכל לעזור לי להחליף את החלק.

הבעיה היא שאין לי מוסג איך נקרא החלק (אני יכול לזהותו רק ויזואלית) בשביל להזמינו בEBAY.

אולי אתה יודע את שם של החלק?

תודה

פורסם

הכתובת sunroof.co.il

העיקר זה לדעתי העבודה, החלק זה שום דבר.

הבעיה זה להשיג אותו.

אין לי מושג מה החלק, פשוט לפרד את המנגנון למצוא את הבעיה ולחפש חלק לרכישה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

נסה במוסך המתקן גם הוא גגות שמש (סאן רוף): "מוסך מור מוטורס" שברח' חיםם ויטל 20 (פינת סלמה 57) ת"א-יפו,

טל' 052-6529924 ובקש את יריב ואני מקווה שהוא יוכל לפתור הבעיה.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה רבה לכם,

לפי הצעתכם ביצעתי כמה בדיקות ובאמת מצאתי את החלק הנדרש (יותר מדוייק SET קבלים לשני צדדים) במחיר של 165$

במקום צד אחד ב2000ש"ח בארץ אך הבעיה שכל הספקים שמצאתי לא מספקים חלקים לישראל.

כמו כן מצאתי סאן רוף מפירוק במאגר של רכבים מושבטים אצל כדורי והם רוצים עבור סאן רוף שלם של VR6 מ1997 את 1300ש"ח

ואי אפשר לדעת באיזה מצב החלק שאני צריך.

דיברתי עם יריב והוא מנסה לעזור לי למצאו ספקים בגרמניה או איטליה.

אולי יהיה מזל ויתקן את זה במחיר סביר אם לא אז אשיר אותו ככה (לא קריטי).

תודה רבה על העזרה

פורסם

בהצלחה ותעדכן אותנו.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי עדכון והוא לא כל כך משמח,

דיברתי עם מחסן חלקים של פולקסווגן ברמת-גן והם נתנו לי סרטוט עם חלקים הנדרשים.

כנראה כדאי לטפל ב2 צדדים ולא רק בקבלים אלא בעוד חלק שגורם לתקלה. ומה שמוזר שלפי מחירון שלהם כל צד יעלה

יעלה בסביבות 2700 ש"ח לפני מע"ם. המחסנאי אמר שגם אם אקנה חלקים בגרמניה זה יעלה בסביבות 1000$ לשני הצדדים.

על מנת להחליף כאן את החלקים צריך לפרק ריפוד של הגג גם זה יעלה בסביבות 1000 ש"ח.

לכן כנרה מה שאמרו לי בבמושב גנות שיתקנו לי צעד של הנהג ויעשו טיפול מונע לצד השני ב3500 "ח לפני מע"ם

נשמע כהצעה סבירה ומקצועית וחבל להוציא כסף על הזמנה עצמית של חלקים מחו"ל כאשר לא ברור אם זה מתאים.

בשורה תחתונה אני כנראה אעזוב את החלון גג כפי שהוא בגלל שהו לא מפריע לי יותר מדי וגם ביחס לערך הרכב זאת השקעה גדולה כי יש לי סה"כ גולף 1400 של שנת 93.

אם היה לי VR6 או GTI אולי הייתי חושב אחרת.

תודה רבה לכולם על העזרה

• תוכן חדש...