Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צירפתי את תוצאות הבדיקה, הבדיקה בוצעה בסופו של דבר בקומפיוטסט ת"א.( עלה 420 ש"ח )

המכונית : רנו קליאו B 2003 ,מנוע 1149 סמ"ק , v16 , כ"ס 75 , ידני , 35,000 קילומטרז.

המחירון שלה הוא 42,874 . המוכר דרש 44,625 בחישוב של המחירון של לוי יצחק באינטרנט (לפני בדיקה).

היו לה שני תאונות קלות, אחת כנף הוחלפה ובבדיקה כתבו שיש תיקונים בתא המנוע ובשניה עבודת פחחות בדלת .

(http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=155590)

מלבד החלפת רצועת טיימינג, גלגלים קדמיים ופרונט יש סיבה להיות מודאג ממשהו?

האם לדעתכם עליי לשלם יותר מ-?41,000

המוכר יתייעץ עם המוסך שלו ויחזור אליי עם תשובה היום.

תוצאות הבדיקה :

מתלה אחורי- רעש יתר

בולמי זעזועים- רעש יתר

מיתלה קידמי- לתקן/לכוון מעיכות נקישות יתר לתיקון

צמיגים וגלגלים- קדמי ימין/שמאל פגום

בלם חניה- בלימה לקויה

בלמים קדמיים- לתקן צלחות/דיסקים/תופים

בלוק מנוע- רעש אביזרי מנוע/רצועה רטיבות

ראש מנוע- רעש שסתומים

מערכת תיזמונים- החלף רצועות תיזמון

מערכות קרור- קורוזיה/אבנית/סתימות ברדיאטור

תקוני מרכב משמעות נמוכה- סימני פגיעה, תקוני מרכב וצבע, מעיכות/מעוך,סימני פגיעה לפנים , סימני תיקון בתא מנוע + חומר, נזק לפגושים

img015xn9.jpg

img008.jpg

img010.jpg

img011.jpg

img012.jpg

img013.jpg

img014.jpg

פורסם

עשיתי את הבדיקות שהומלצו פה, בדקתי את עבר הטיפולים של הרכב והסתכלתי על הקילומטראז' שבו הרכב נכנס למוסך. בנסיעת המבחן התעקשתי לנסוע לדירתו, היה לו שלט לחניה לדלתות של החניון של הדירה ולדלתות של הבניין. כאשר התקשרתי הוא ידע איזה רכב הוא מוכר ולא חיכה לחבר הטלפוני או 50:50 שיעזרו לו ומעבר לכך הוא לא שידר אווירת שוק.

דיברתי איתו והוא הציע 42,000 והתיקונים עליי, סיכמתי איתו לבדוק מה צריך לתקן חוץ מהטיימינג, במוסך המורשה של רנו בהרצליה ולראות מה אפשר לעשות עם המחיר לאחר מכן.

השאלה היא עד כמה לדעתכם אני צריך להיות מודאג מתוצאות הבדיקה ועוד דבר המסירה היא רק בעוד שבועיים, האם כדאי לבדוק את הרכב שוב לפני המסירה?

פורסם

עזוב את מה שנכתב בבדיקה - הבודק אמר לך משהו ספציפי שלקוי ברכב? כי לפי הטקסט שנכתב נראה שהרכב בסדר גמור - רק כל הכסת"ח הרגיל. עם זאת, ייתכן שהרכב יאלץ לעבור יישור קו לא זול במיוחד לאחר הקנייה - לבדוק בלמים, בולמים, כיוון פרונט, לבצע טיימינג ואולי עוד כמה זוטות.

נראה לי ש-42000 זה מחיר סביר בהחלט, אם המחירון הלא משוקלל הוא 44K+. יש להניח שהתיקונים יעלו לך את ההפרש (ואולי קצת יותר).

המכונית עצמה נהדרת, ד"א. במיוחד עם מנוע ה-75 כ"ס, היא כבר לא ממש חלשה וצריכת הדלק מצוינת עדיין. הרכב נוח, זריז ועלויות התחזוקה לא גבוהות.

אני אומר - לך על זה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קיבלתי ממנו הודעה היום שהוא מכר אותה למישהו ב- 42...

יש מצב שחסכתי פה לאחד הקוראים 400 ש"ח על בדיקה :lol:

אם מישהו רואה דייהטסו סיריון 1300 או פביה דיזל או אפילו C3 דיזל תשלחו לי הודעה.

תודה לכל מי שעזר, ולפחות אני לא אהיה דייר קבע במוסך של בני ל. , עם הרנו קליאו המוזהבת שלי , ומלאת סימני שריטות של מפתחות ומוחטות של הערסים בשכונה שלי.

הערת עריכה: נא לשים לב לשגיאות הכתיב!

פורסם

הבדיקה נראה כמו של הקליו שלי, רק שהקליו שלי שנת 99 עם 115K ק"מ ;).

לא יודע איך האוט' אבל לגיר רגיל אין תקלות טפוX3.הבעייה היא למצוא רכב שמור ומטופל.

פורסם
הרבה קליאו 1.2 היו בחברות השכרה. תבדוק היטב את הרכב ותוודא שהוא לא מסוחר.

כל הקליאו השכרה שראיתי היו 8V, היותר זולה עם 60 כ"ס. ולא 16V, שהן בדר"כ פרטיות

• תוכן חדש...