Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בעל 6 מושבים בספרד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה לשכור רכב בספרד ל6 נוסעים (מתוכם 2 ילדים).

לגבי ה307SW שנמכרת בארץ עם 7 מקומות בספרד היא רק עם 5! יכול להיות?

רכב של 7 מקומות כמו פזו 807 או גמפי עולה כפול וגם לא בא לי לנהוג על אוטובוס.

פיאט מולטיפה או הונדה FRV עם 6 מושבים...לא משכירים.

האם משהו התנסה בעניין! אבל בבקשה רק משהו שהתנסה ויכול להמליץ על מקום לשכירת רכב מתאים.

תודה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ניתן להשכיר דרך "אופרן" מיניוואן ל 7 נוסעים בספרד (עלות כ 850$ לשבוע בתקופה הנוכחית).

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

מנסיון כדאי לשלם את התוספת עבור פיג'ו 807 ודומיו בגלל המזוודות, רכב כמו המולטיפלה כשכל המקומות שלו מלאים אין מקום למזוודות של 6 אנשים.

פורסם

1. תודה

2. אני לא זקוק למקום למזוודות (יש לי העברות למלון ובחזרה).

3. 850 דולר זה המון כסף! לשבוע

4. החלטנו לקחת 2 מכוניות קטנות, זה הרבה יותר זמין וזול.

תודה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ההגדרה של מיניוואן היא מאוד נזילה, ובשום מקום אתה לא מקבל התחייבות לדגם המסויים שביקשת. גם אמירות כמו "7 מקומות" לא מגדירות כלום, כי יכולים לתקוע אותך עם איזה משהו עם שני כסאות מיניאטוריים בבגאז'.

מניסיוני:

פולקסוואגן שאראן וגם סיאט אלהמברה (שזה אותו דבר): גדול, נוח, ומתאים לדרישותיך.

אופל זאפירה: דרעאק קטן ודחוס. למעשה שילדה של אופל אסטרה עם מרכב גבוה יותר.

קרייזלר וויאג'ר: אין מה לדבר. מתאים ביותר.

סיטרואן קסארה פיקאסו: קצת קטן אבל נוח ונעים לכל הנוסעים.

מכונית Full size אמריקאית כמו מרקיורי גראן מרקי: גם מתאים לדרישות.

אפשר גם פשוט לשכור וואן מלא. זה יכול להיות פחות נוח ויותר שתיין, אבל מבטיח את הגודל.

נמרוד

• תוכן חדש...