Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה - מי אשם במקרה הזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק הבחור מעלי, כשאני עברתי חוויה דומה, מייד הוצאתי דף (עטיפה של דיסק..) והחתמתי את הנהג על כך שהוא האשם ונושא באחריות. חסך לי המון כאבי ראש ומשחקים עם הנהג הפוגע.

מעבר לכך הסוכן ביטוח לא חייב לסייע לך בהתאם להיכרות שלך איתו הוא יכול לעזור לך לא יותר.

לפי מה שאתה מתאר אני לא רואה שום סיכוי שיאשימו אותך בתאונה (אולי רשלנות תורמת). אלא אם הבחור יחליט לספר סיפור אחר לגמרי ואז העלילה תסתבך.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
למה הסוכן לא הגיש את התביעה?

כי אין לי ביטוח מקיף, רק צד ג'.

ליטל , תודה על העצות , בקשר לצילום של המקום הבנתי שתמונות סטילס לא תופסות נכון רק לצלם בוידאו?

פורסם

לא רוצה להטעות, אבל יש היגיון בדבר על מנת שלא יערכו תמונות בפוטושופ.

בהצלחה, תעדכן אותנו איך הסתיים המשפט

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא רוצה להטעות, אבל יש היגיון בדבר על מנת שלא יערכו תמונות בפוטושופ.

ל'

לידע כללי - אין תקדים בחקיקה הישראלית שמונע קבילות של תמונות דיגיטליות בבית המשפט. העובדה הנ"ל נמסרה לי על ידי עורכת הדין שלי שבעזרתה אני תובעת כרגע את הדביל שנכנס בי לפני כמה חודשים.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
להבא ברגע שמישהו מודה שהוא אשם בתאונה - עם החלפת הפרטים לכתוב הצהרת אשמה שיחתום עליה, כולל הנזק הנראה לעין לרכבים.

רק לידיעה : חתימה כזו אינה קבילה בביה"מש מכיוון שהיא נופלת תחת הגדרת "תחת לחץ",כלומר החותם יכול לטעון שהיה בלחוץ ולא מרוכז עקב התאונה ולכן חתם ללא הבנה ממשית של משמעות ההודאה באשמה.

כמובן שאם מנסים לסגור ללא תביעה אפשר להשתמש בהודאה שכזו כמנוף על הצד השני.

יוסי .

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

ודבר נוסף שראוי לציין למרות שלפי הבנתי במקרה הזה זה לא תקף,

ישנם כיכרות שזכות הקדימה היא לא לרכב אשר בכיכר אלא לרכב המגיע מימין וכמובן ישנו שילוט מתאים בכיכר ומחוצה לה ולכן לא לקחת כמובן מאליו בטח ובטח במקומות לא מוכרים את הפסיקה שהזכות בכיכר היא לרכב שנמצא בתוכו.

פורסם

החוק לא מכיר במושג "כיכר"

יש את המושג מעגל תנועה (שלא חייב להיות עגול או "כיכר"). במעגל תנועה יש זכות קדימה לרכב הנע במעגל (גם אם הוא מרובע), כאשר מעגל התנועה מסומן בשלט המתאים.

אחרת זכות הקדימה לרכב מימין (אלא אם יש שילוט אחר).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים , תודה רבה לכולכם על העזרה הרבה.

ביום שני בשבוע שעבר, התקיים משפט הוא לבסוף הגיע אך חברת ההשכרה לא הגיע (תבעתי גם אותם לא הייה אכפת לי ממי אני יקבל את הכסף)

לקחתי את כל העצות שלכם וכך עשיתי, דיברתי ברהיטות בירור במלא ביטוחן עצמי ומשכונע בעצמי עד הסוף .

כל דבר שהוא אמר אמרתי נגדו , האשמתי אותו והוכחתי לשופטת שהוא דובר שקר.

הוא מצידו דיבר נורא בבילבול , לא הייה מרוכז ואף השיב לכמה מהשאלות בלא זוכר או הייתי מפוחד ומבוהל מהתאונה לכן הודתי בהתחלה.

השופטת ציינה בפניו שמי שצריך להיות מפוחד זה דווקא אני , הנהג הצעיר מבין שנינו והיא ראתה כמובן שאני הרבה יותר בטוח בעצמי .

הוא טען שמעוצמת המכה הוא עף כ-5 מטרים והתנגש בחומה וחש לאחר מכן לא בטוב והתפנה לבית החולים.

אני להגנתי אמרתי לה כבוד השופטת לעוף 5 מטרים ממכה במהירות של 10-15 קמ"ש (כמובן במין גיחוך עוקצני) זה נוגד את חוקי הפיזיקה בתחשב במשקל של הרכב ובנוסף אין שם חומה אלה רק מדרכה :lol:.

הוא הפיל את עצמו פשוט ככה ואני יצאתי מרוצה למדי מהמשפט , פסק הדין לעומת זאת ניתן רק היום כמעט שבוע לאחר מכן והפסק דין הוא שהוא אשם ! ואני זכאי, הוא צריך לשלם לי את כל הסכום שתבעתי אותו (3K ) וכמובן הוצאות בית משפט עוד כ-300 ש"ח.

מה שמצחיק בכל הסיפור הזה הוא שהוא הוסיף כסף לחברת השכרה לביטול השתתפות עצמית במקרה של תאונה, אם הוא רק הייה מודה הכל הייה ניגמר בין הביטוחים והוא מצידו לא הייה צריך להוציא שקל לא יודע למה הוא לא רצה להודות או ממה הוא פחד(כמובן שציינתי זאת בפני השופטת וטענתי שהוא מבזבז זמן יקר של בית המשפט וזה הייה יכול להיסגר בינינו )אני בכל מיקרה שמח שהצדק יצא לאור.

פורסם

:-)

שמחה שלמוע שהכל התסדר לך על הצד הטוב יותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יופיופי.

במדינה מתוקנת, מי שמשחית S16 צריכה להיות נגדו גם תביעה ייצוגית של כלל חובבי הרכב בגין גרימת עגמימות נפש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

falou , הצחקת אותי עם העונש :lol: למשחיתי ה-S16 , בכל מיקרה הוא לא השחית את הרכב הנזק הייה מאוד מאוד קטן לרכב לא הוחלפו אפילו חלקי פח, רק קצת צבע ופחחות.

אני מאמין שאם הייתי מסדר את הנזק באופן עצמאי הייתי משלם כניראה כמה מאות שקלים וזהו אך מכוון שהייה מעורב שמאי רכב הוא דאג לנפח יפה את הנזק של הרכב וזה גם מה ששלמתי 2400 ש"ח על צבע ופחחות ובנוסף עוד 400 ש"ח לשמאי סך הכל 2800 ש"ח , תבעתי אותו על 3K והשופטת פסקה 2986 ש"ח לטובתי.

הינה תמונות של הנזק לרכבי , כפי שניתן לראות הנזק הוא בסך הכל שיפשופים קלים בפגוש ומכה קלה מאוד בכנף ומאותת שבור , ניראה סתם כמו נזק חניה.

dsc00284pm4.jpg

dsc00285mt5.jpg

פורסם
אתה נותן לי תקווה.

אני שמח , זה רק מראה שאסור לוותר אם אתה יודע שאתה צודק למשל כמו המקרה שלי.

דרך אגב טיפ קטן ממני במידה וזה מגיע למשפט , אני שמתי לב בדיוק איך מתנהלת כל המערכת המשפטית זה לא עובד לפי צדק הרי השופט לא הייה שם , אתה צריך לשכנע את השופט שאתה לא אשם אלה הבן אדם השני אשם ושאתה הכי זהיר בעולם והכי צודק בעולם , דבר בצורה ברורה משכנעת ועם ביטחון עצמי על תרעד ותעשה תנועות גוף שמצביעות על עצבנות (למשל להזיז את הרגל בעצבנות) תיהיה שלו ורגוע ותן כבוד לשופט ותאמין לכל מילה שאתה אומר ומקווה בשבילך שתנצח!.

• תוכן חדש...