Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי שקונה טויוטה הם בדרך כלל אנשים בגיל הזהב שמחפשים רכב פשוט לנסיעה ביום שבת לביקור הנכדים וסיבוב לקופת-חולים ולא רכב פלצני כמו גולף עם מיטב הטכנולוגיות והשיפורים.

רכב פשוט = ממש רכב פשוט,שיא הפשטות, רק 4 פאקינג כריות, ו 3 כוכבים מסכנים.

מיטב הטכנולוגיה והשיפורים = תאמר לי, אתה רציני?

לא להאמין מה נכנס לאנשים לראש, ברגע שיש להם משהו הם חושבים שיש להם הכי טוב...מדהים!

לי אין מניות בטויוטה, ומצידי טויוטה יכולים .....

אני לא מתכוון להיכנס יותר ולהתווכח בנושא הזה, אני הבעתי את דעתי בעניין.

מי שמתאים לו - מברוק, מי שלא ,שילך בדרך שלו.

יום טוב.

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רכב פשוט = ממש רכב פשוט,שיא הפשטות, רק 4 פאקינג כריות, ו 3 כוכבים מסכנים.

מיטב הטכנולוגיה והשיפורים = תאמר לי, אתה רציני?

לא להאמין מה נכנס לאנשים לראש, ברגע שיש להם משהו הם חושבים שיש להם הכי טוב...מדהים!

לי אין מניות בטויוטה, ומצידי טויוטה יכולים .....

אני לא מתכוון להיכנס יותר ולהתווכח בנושא הזה, אני הבעתי את דעתי בעניין.

מי שמתאים לו - מברוק, מי שלא ,שילך בדרך שלו.

יום טוב.

אכן רכב פשוט !! בגולף דור 4 משנת 1997 כבר היו 4 כריות אוויר ומערכת EDL וגם ESP אז שלא יעבדו עליכם.........

איזה כייף לי :)

פורסם
זה אני, או שאנשים במדינה הזו פשוט לא מסוגלים להאמין לכתבות - אלא אם הן קוטלות?

המציאות, לדעת ynet (אותה כמובן אין שום חובה לקבל), היא שהקורולה הינה מכונית טובה.

אנחנו לא מחפשים לצאת "נחמד" עם אף אחד - אנחנו לא עובדים בשביל יוניון מוטורס ולא מקבלים מהם שכר.

אנחנו כן כותבים את האמת כפי שהיא באה לידי ביטוי במבחן. אם הקורולה לא היתה טובה, זה מה שהיה נכתב. פשוט מאוד.

רועי שלום

לדעתי ynet קטלו את הטויוטה

משפטי מפתח :

• נתון ההאצה הרשמי - 12.1 שניות מ-0 ל-100 קמ"ש
  • התיבה הזו אינה חלקה אמנם כתיבה אוטומטית מתקדמת, אך היא בפירוש מסתדרת לא רע בכמעט כל מצב.
  • ...ותטלטל מעט את נוסעי הקורולה, אך עם מעט הקפדה מצד הנהג ...
  • בנהיגה יומיומית יותר, בכביש בין עירוני ובמהירות המותרת, הגיעה צריכת הדלק לכ-11.6 ק"מ לליטר.
  • כדאי לזכור כי השלוש המוזכרות מציעות רמת בטיחות פסיבית ואקטיבית גבוהה יותר - נקודת חולשה בולטת בקורולה

או בתרגום לעמך ישראל :

• התאוצה של הרכב הינה איטית (יותר גרוע מהסוויפט שלי)
  • תיבה פשוט פחות טובה מהאוטומטי הממוצע (יותר גרוע מהסוויפט שלי ובטח יותר גרוע ממאזדה 3 וחברותיה)
  • טילטולים ? מה אני בשב"כ ?
  • צריכת דלק על הפנים - כביש בינעירוני 90 קמ"ש אני עושה 1:15-1:17, משפחתיות ממוצעות עושות 1:13-1:14, על מה לעזעזל הם מדברים כאן
  • בטיחות - כמו הסוויפט שלי (שיש לה 6 כריות), כלומר 4 כוכבים, פחות מהמשפחתיות המודרניות.

בקיצור, השוואה לסוויפט שלי, שהינה כמובן בקטגוריה יותר נמוכה, לא מחמיאה לטויוטה, אז בטח שהשוואה לקטגוריה שלה מוציאה אותה מושפלת בכל המדדים החשובים (נוחות נסיעה, צריכת דלק, בטיחות, תאוצה)

בקיצור אם לא היה מתנוסס השם טויוטה והייתי מציג לך 5 משפטים אלו לא היית מתקרב לרכב גם עם מקל.

פורסם
מי שקונה טויוטה הם בדרך כלל אנשים בגיל הזהב שמחפשים רכב פשוט לנסיעה ביום שבת לביקור הנכדים וסיבוב לקופת-חולים ולא רכב פלצני כמו גולף עם מיטב הטכנולוגיות והשיפורים.

מה בדיוק פלצני ברכב נוח, בטיחותי ועם אבזרי נוחות?

אין סתירה בין רכב פשוט לביקור הנכדים ולנסיעות לקופ"ח לבין להגיע לנכדים חי ולקופ"ח בלי כאבי גב.

הדבר היחיד שמוכר את טויוטה בארץ הוא שוק היד שנייה החזק שלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אהלן

אני פותח ת'רד פרסומת לטויוטה אוריס החדשה.

אני שקוף נורא

קניתי את האוטו כי היה לו ריח טוב

אני גם עוסק בפרסומת של הנציג בהרצליה.

אבל לא נורא - תשאירו את הת'רד.

אני לפחות מקווה שהפורום רואה כמה שקלים מהת'רד הזה - אחרת לא ברור לי למה הוא נשאר.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

יש לי שני קרובי משפחה מאוד שמרנים.

אופנוע לבן? מה פתאום.

רכב חוץ מטויוטה? בשום פנים ואופן.

כבר קנו את הלנד קרוזר השלישי שלהם, טויוטה אוונסיס, ואני לא אתפלא אם זה יימשך.

והייתה אפשרות לכל רכב אחר, דיסקברי, טוארג וכו' שהם רמה מעל אבל מה לעשות, הם מקובעים על טויוטה וכנראה שהיבואן והחברה ייצרו מוניטין חזק בארץ בקרב אלו שמחפשים רכב ממוצע:idea:

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
אני ביררתי יום שישי צבע לבן וכסף וצבעים נוספים שלא ביררתי יש ליוני, חלק מהצבעים יהיו רק לאוגוסט, בהתחלה נציג המכירות אמר שאספקה רק באוגוסט כי הכל נגמר כמובן כדי להלהיב אותי, לאחר שאמרתי לו לא מתאים עד אוגוסט , הוא נכנס למחשב ואמר שיש גם ביוני אך לא את כל הצבעים , צבע לבן וכסף במפורש יש ביוני וזה היה ביום שישי בשעה 13:30 .

:lol: אלה בכלל צבעי הליסינג, לא ??

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אכן רכב פשוט !! בגולף דור 4 משנת 1997 כבר היו 4 כריות אוויר ומערכת EDL וגם ESP אז שלא יעבדו עליכם.........

שיכנעת אותי - פולקסווגן היא עמוד האש שלפני המחנה...:lol:

מרק - אתה יורד על לקוחות טויוטה ובעצמך מהווה לקוח שבוי של מכונית בינונית למדי.

ההבדל הוא שלקוחות טויוטה מקבלים בדיוק את מה שרכשו, מכונית ממוצעת שלא תפתיע אותם במאומה - גם לא בתקלות שונות ומשונות שמופיעות בתדירות גבוהה (מידי) במכוניות ארופאיות מובילות (כולל 'מכונית העם' שפעם הייתה ידועה באמינותה).

הלקוחות האלה גם לא מחפשים כלי תחבורה מלהיב אלא רק כלי שינוע יעיל ואמין (מה לעשות - לא כולם חורכי אספלט מדופלמים). את זה טויוטה עושה מצויין.

ההוכחה - נתוני המכירות העולמיים של היצרן.

יצרנים (ובעיקר אנשי הפרסום שלהם) הצליחו לגרום לחלק מהמכוניות להתפס אצל הלקוחות כ"נחשקות". זה עדיין לא אומר שהן באמת כאלה. את המשפט הזה כתבתי לטובת הבעלים המנופחים של האירופאיות 1600, אוט' שבטוחים שהשכינה נמצאת מעל קופסאות הפח המשעממות שהם נוהגים עליהן.

פורסם

לכל אותם אלה שמתרגשים מ- 1500 ההזמנות, היו בטוחים שחלק לא מבוטל מהן הוזמן ע"י חברות ליסינג.

בישראל של 2007 יש מעט מאוד לקוחות פרטיים, ומצעדי המסירות שמתפרסמים מדי חודש בעיתונים הם בעצם מצעדי "איזה יבואן הצליח לסגור הזמנה של 1000 מכוניות עם אלבר".

פורסם
שיכנעת אותי - פולקסווגן היא עמוד האש שלפני המחנה...:lol:

מרק - אתה יורד על לקוחות טויוטה ובעצמך מהווה לקוח שבוי של מכונית בינונית למדי.

quote]

מכונית בינונית בהשוואה למרצדס סידרה E או C או אולי BMW ?

חוץ מזה מי אמר שאני קונה רכב מהסיבות שציינת ? אמינות לא ממש מעניינת אותי.

בטיחות, עיצוב, נוחות נסיעה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אז אתה כזה ורוב עם ישראל הוא לא, נכון ההורים שלי לא מבינים כלום במכוניות וכל מה שמעניין אותם בחיים זה שבבוקר באים לאוטו והוא מניע זה הכל.

בנוסף האוריס או הRUNX של אימא שלי לא נראית כל כך רע (דעה אישית).

יש בבעלות המשפחה כבר 10 שנים גם טויוטה סטארלט מעולם לא היה תקלה באוטו בקושי טיפולים הוא צריך רק שים דלק וסע

וזה הגאונות של טויוטה אתה יכול להתחרטט על עצמך כל היום אבל החברה היא היום מקום ראשון במכירות ולקסוס לוקחת את כל מדדי שביעות הרצון ככה שכל הויכוח הזה מיותר כי המספרים היבשים מצביעים לניצחון מוחץ של טויוטה בכל משוואה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

נתוני מכירות don't mean shit, בטח לא אלו האמריקאים, אחרת כולנו היינו נוסעים בטויוטה קאמרי או פורד F150.

בשורה התחתונה, לטויוטה אין משהו שמתקרב להיות "הטוב בקבוצה" מול מתחרות אירופאיות, ואני מבטיח לך שגם מאזדה 3 תניע כל בוקר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

טוב. אני קצת עצבני היום, ולכן אני אעלה את רף האינטליגנציה שנדרש על מנת להשתתף בדיון הזה.

הבא שיתבטא באופן שמשתמע ממנו שאם המשפט הראשון נכון, אז בוודאי גם השני, ימחק ללא התראה:

1. טויוטה מוכרת הכי הרבה מכוניות בעולם.

2. הקורולה היא המכונית הכי טובה שניתן לרכוש בכסף.

תפסיקו לדקלם משפטים שרואים את העולם בגוונים של שחור ולבן.

המציאות מסובכת בגלל אנשים שבטוחים שהכל כל כך פשוט.

פורסם
אתמול ...קניתי את הטויוטה החדשה דגם 5 דלתות הנקרא אוריס.

אשמח לשמוע אם ישנם עוד חברים בפורום הזה שכבר קנו או הזמינו את הקורולה החדשה שנת 2008.

תתחדש. גם אני כנראה אבצע הזמנה ביום שישי הבא לאחר נסיעת מבחן

חבר שלי בא לביקור לארץ לפני שבוע מאנגליה הוא גר בלונדון וקנה את האוריס שם לפני חודש ...אני סומך על החבר ילדות הזה במאה האחוזים למדנו ביחד ונלחמנו ביחד ובין היתר הוא גם הכיר לי את אשתי שתחיה נדמה לי שהם היו פעם גם חברים.

זאת אומרת אם המלצתו היתה טובה לגבי אשתי אין סיכוי שלגבי האוריס יהיה שונה

נשמע מאד מעניין.

נראה לי שמכיוון שהאווירה כאן מאד "חמה" על האוריס והקורולה - שנמשיך להתכתב בפרטי. אז להתראות שם. תודה ושוב תתחדש-אולי נפגש פעם ונעשה את הטיולים הראשונים ביחד

יראו שני אוריס ואולי גם עוד כמה- יתפוצצו וימתו הקנאים.

בי

הובא לידיעתנו ש auris2008 (שקנה את המכונית לפני שבוע) ו wizzb1 (שמתכנן לקנות אותה בעוד שבוע) הם אותו אדם.

מסתבר שאפשר לקנות את האוריס, לחזור איתה אחורה בזמן, ואז לקנות אותה שוב בעוד שבוע.

פלא שטויוטה מוכרת הכי הרבה מכוניות ?

מכונית מצויינת האוריס. וגם אולמרט מצויין. וגם פרץ. נלחמנו ביחד. נדמה לי שהם היו פעם גם חברים.

פורסם
חוץ מזה מי אמר שאני קונה רכב מהסיבות שציינת ? אמינות לא ממש מעניינת אותי.

בטיחות, עיצוב, נוחות נסיעה.

הגולף מכונית בינונית ביכולותיה בהשוואה לקומפקטיות באותו סדר הגודל (אינני מדבר על הגרסאות החזקות של ה GTI אלא על הגולף ה"סטנדרטית"). נוחות נסיעה? לא משהו. בטיחות? בטיחות בסיסית בדיוק כמו של הטויוטה אוריס (למעט אביזרי הבטיחות שהיבואן הפשיט מהרכב). תאוצה? ראינו דברים טובים יותר. עיצוב? נו טוף, אני לא מתכוון להתווכח אתך על יופי...

נו, אחרי שהסרנו את עטיפת הצלופן עם מה נותרנו? עם מכונית בינונית. רק מה הבינונית הזו השכילה להפוך למשהו נחשק, משהו טרנדי. סוג של רכב שהשכנה מרמת אביב ג' תיסע איתו לבית הקפה האופנתי.

בכל קנה מידה אובייקטיבי זה לא הופך את הרכב לטוב יותר. נחשק יותר? כן, אבל זה פיקציה של אנשי שיווק ממולחים.

• תוכן חדש...