Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למען הסר ספק, אצלי הותקנו הפולסים, והתלבטתי הרבה מאוד לפני שהחלטתי מה לשים, ואני רוצה להגיד לכם ששומעים סוף הדרך!

פשוט חבל על הזמן, בטח בהשוואה למה שהיה שם קודם (רמקולים סיניים 3.5")!!

דרך אגב, פרט אחד שיבגני שכח - הטוויטרים הותקנו בתוך השקע של הרמקולים המקוריים, מתחת לרשת, ככה שהם מוגנים מהשמש..

זהו, רק חשוב להגיד - עבודה נקייה ומקצועית - כל הכבוד ליבגני, אני יצאתי מרוצה! :-):-)

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

תודה אנשים!

ובקשר לזוית שרבים שואלים, בגדול אפשרי לעשות זוית מסויימת אבל זה קצת בעייתי בעבודה עם עץ נטו ומצריך עזרה מנגר או קניית כלים קצת יותר רציניים מסתם ג'קסוו.

ובקשר להבדל, לפני ההתקנה שמעו את הפיוניר מאחורה נטו, הצליל שהיה מקדימה נשמע כמו רדיו מונו מוזר שצורח, לאחר ההתקנה הפולס נתנו באס עדין אבל טוב ופתאום התעוררה לחיים במה קדמית מסויימת.

אני חייב לציין שהפולס מנגנים על רדיו דיסק בכלל אבל בכלל לא רע!

• תוכן חדש...