Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

טוב כמו כל צרפתיה גם שלי התחילה עם הבעיות sad.gif

מקודם , בבדיקה שגרתית של מים שמן בדקתי עם אבא שלי ושהנעתי את הרכב הוא ראה שיש נזילת דלק לא יודע איך לא שמתי לב לזה אבל בימים האחרונים הייה באמת קצת ריח של דלק והדלק הייה נגמר מהר מאוד .

הנזילה ניראת לעין בבירור מהצינור שבתמונה הבאה

z0njymtogqh0.jpg

ניסיתי לחזק את הבנד של הצינור הזה אבל לא עזר זה ניראה כאילו קיצרו אותו כבר בעבר או משהו כזה

המקום השני שנוזל ממנו דלק זה הדבר הכסוף הזה במרכז התמונה שלא הצלחתי לזהות מזה בדיוק מניחוש אני מניח שהוא בטח קשור בדרך כלשהיא למערכת ההזרקה וזה בטח איזה פילטר

mgxyjmdh2nqh.jpg

בכל מיקרה מזל שלא נסעתי ברכב היום ומחר אני מתכוון לקחת אותו למוסך הקרוב (בערך דקה שתיים נסיעה מהבית)

עד אז אשמח לדעת מה הוא אותו חלק כסוף ובמידה ואצטרך להחליפו מה עלות אחד כזה spacer.gif

פורסם

לא בריא ליסוע עם נזילה, אפילו לא דקה ! אני לא הייתי לוקח את הסיכון להתלקחות

מעבר לזה - תחליף צינור דלק, והדבר השני שבתמונה נראה כמו ווסט לחץ דלק לאוו דווקא פילטר.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

בהמשך למה שנאמר- נראה לפי התמונה שמדובר בצינורות הכניסה והיציאה למערכת ההזרקה. הצינורות נוטים לדלוף בחיבורים עם הזמן. יש להחליף את צינורות הגומי לחדשים בקוטר מתאים ובאיכות טובה.

• תוכן חדש...