Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בשנת 1990 בעלות 01 ברשיון בין הנדירות והשמורות בארץ

עברה שיפוץ כללי שכלל בין היתר(מנוע,דשבורד,היגוי,צמיגים,ועוד......)

האוטו שמור מאוד היה בבעלות 16 שנה אצל קרוב משפחה שלי אדם מבוגר שמיום הקנייה של האוטו כול הטיפולים והתיקונים בוצעו במוסך מורשה בלבד יש את כול הקבלות וספרי הרכב בנוסף מקבלים גם ספר היינס

המצב הפנימי והחיצוני של האוטו במצב מדהים ומושלם לא עבר תאונות בחיים לא תיקוני צבע ולא מכות פח או החלפות כנפיים ,צבע הרכב מקורי ובמצב מעולה הכול שלם וכול הפלסטיקים במקומם

לאוטו יש טסט עד חודש שני 2008

אני מתחייב על הבדיקה

תוספות: חלונות חשמל,נעילה מרכזית,אזעקה של רב בריח,רבעיית צמיגי ספורט חדשים במידה 165\60\14 ,סאנרוף מקורי,מונמך בשן אחת מאחור וקפיצי הנמכה 40 מ"מ בקדימה

סט חוטי הצטה מסיליקון ספליטפייר ,הגה ספורט קטן,

האוטו ללא מזגן אבל החימום עובד פצצה והקונה יקבל את כול יחידת המזגן ועוד כמה חלקים במתנה

אני מוכר את הבובה הזאת בצער רב כי יש לי תינוק בדרך ואני רוצה להיתקדם לאוטו חדיש יותר ומרווח יותר אז יש אפשרות להחלפה משנת 98 ומעלה ואוטומט בלבד

המחיר שאני דורש הוא 10,000 שח ולא אגורה פחות

למי שרוצה תמונות אפשר לקבל באי סי קיו שמספרו 230871600

ולפרטים נוספים 0502153344 תומר

• תוכן חדש...