Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפתח בסוזוקי באלנו - אוטומטית, שנת 98, 120K ק"מ על השעון וספר טיפולים מלא של מורשה סוזוקי באשדוד.

1. בתי הפלאגים- בעיקר 1 ו-4 מלאים שמן, מיותר לציין שגם הראש, מעל מכסה השסתומים מצופה שכבה נדיבה של שמן - כמה מסובך להחליף את האטם הזה, למישהו יש נסיון?

2. מדיד השמן של הגיר - נשלף החוצה, כשהרכב קר, מראה שמן מעל ומעבר לסימונים המותרים, אם כי כתוב עליו HOT , כלומר, לבדוק כשהמנוע \ גיר חם - נבדק, הסימון נשאר באותו אופן - המדיד יוצא כשהוא מלא שמן מעל ומעבר לסימונים על המדיד - האם קיימת אפשרות שיש יותר מידי שמן במערכת?

3. עוד באותו עניין - הגיר מחליק מידי פעם במהלך נסיעה, לצערי, הרכב אמנם טופל במורשה סוזוקי, אבל איך אוכל לדעת מה מידת הטיפול שהוענקה לגיר? [יש לציין שסביבת הגיר מטונפת ומלאה שמן, וניכר שיש נזילה כלשהי - מה שקצת מתנגש לי עם התוצאות שהמדיד מראה]

ולמיצובישי סופר לאנסר -

1. צריך מוסך שמטפל ברכב הזה, הרכב סובל מבעיה פשוטה למדי שבמורשה מיצובישי ברמלה לא הצליחו להתגבר עליה [בין היתר כי הם חאפרים ולא מקצועיים ואני מאוד ממליץ לא לטפל אצלם] -

עת מניעים את הרכב, לא משנה אם המנוע חם או לא - הסל"ד עולה לגבהים גבוהים מאוד ושאר שם למשך כ-דקה, ורק אז חוזר. התופעה התחילה אחרי תיקון של פריצה לרכב.

במוסך פירקו והרכיבו מחדש את הקונסולה, החליפו מנוע צעדים וניקו את המצערת, ושום דבר - האוטו ממשיך בהתנהגותו הסוררת - אשמח לקבל המלצה למוסך טוב.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לפי התיאור שלך נראה כי הרכב לא טופל טוב . בהחלט יכול להיות שיש יותר מידי שמן בגיר. וגיר מחליק זה בהחלט לא סימן טוב. הייתי מתרחק מהבלנו הזאת אלה עם כן יש הורדה משמעותית במחיר וכל דבר ניתן לתקן כמובן. כי בלנו הוא רכב אמין בבסיסו ובתור רכב בסיסי ואמין לפי דעתי הוא עדיף על הסופר לנסר.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
לפי התיאור שלך נראה כי הרכב לא טופל טוב . בהחלט יכול להיות שיש יותר מידי שמן בגיר. וגיר מחליק זה בהחלט לא סימן טוב. הייתי מתרחק מהבלנו הזאת אלה עם כן יש הורדה משמעותית במחיר וכל דבר ניתן לתקן כמובן. כי בלנו הוא רכב אמין בבסיסו ובתור רכב בסיסי ואמין לפי דעתי הוא עדיף על הסופר לנסר.

תודה על ההמלצה - הרכב הוא של בת הזוג שלי, אבל אני אעביר את המידע כשנרצה למכור אותו למי שייתעניין ברכב :)

רפי, לא הבנתי כל כך למה התייחסת בתשובתך, הבעיה שדורשת מוסך היא זו של המיצו. בבאלנו אני מעונין לאתר ולהבין את מהות הבעיה...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...