Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהייתי היום במפגש וראיתי את הסאבים שם אם התיבות והכל אז אני לא יוכל להביא סאב ( אין מספיק מקום בבאג' ) אז עכשיו אני מחפש רמקולים אם באס טוב אם יש לכם משהו להמליץ לי ( לפחות 3 WAY ) רמקולים 6X9 ( אחוריים ) וקומפוננטים

תקציב סביבות ה 60 - 70 $ לרמקול - מהחנות הזאת אם אפשר - http://www.sonicelectronix.com/

עדיף לי לקחת 2 קומפוננטים ו 2 רמקולים 6X9 אחורים בלי מגבר או אחוריים 6X9 אם מגבר ?

כי מבחית עוצמה ששמעתי במפגש ללא מגבר וגם אצל דוד ללא מגבר זה מספיק לי ואני לא יגיע בחיים לעוצמה כזאת

פורסם

למה לא יהיה לך מקום בבאגז ? איזה רכב ? או בגלל שאתה מאכסן שם כיסאות ים,צידנים ושימשיה ?

מיבחינת עוצמה עדיף עם מגבר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה רכב שיהיה לנסיעות וכל מיני כאלא אז אם נירצה להכניס שם כל מיני דברים לא יהיה מקום :\

ומה זאת אומרת המשלוח באתר הוא 103 $ :o

דוד שלי קונה לי שם את זה והוא שולח לי את זה לארץ כמה עולה משלוח לארץ 50 $ בערך ?! ( בדקתי בכמה אתרים זה עולך לפי 6 - 7 $ לחצי קילו 450 גרם )

בדקתי את התדרים שהוא יכול להשמיע והם עד 21K ואנחנו שומעים עד 22K זה לא יפריע ?

אם זה יפריע יש איזה קומפוננטים שישלימו את הפער הזה יעני שמשמיעים עד לתדר של 22K לפחות ?

ומה בקשר לרמקולים האלא Blaupunkt ODx693 ??

ותודה

• תוכן חדש...