Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה היה:

נסעתי לאסוף חבר בבוקר ונכנסתי לרחבה גדולה ששמה יש חניה באמצע הרחבה עמד אוטו חונה ואני עברתי אותו לפתע מאחורי האוטו הגיע הרכב הפוגע אני בלמתי והוא לא עצר ונכנס בי עם החזית צד שמאלאיפה שהפנס השמאלי בצד ימין של האוטו שלי ממש בחזית האוטו שלי ופגע בכנף ובפנס ובטמבון הקדמי .

יש לציין שאני ראיתי אותו מסתובב באוטו רגע לאחור עם הפנים שלו ומסדר את העיתונים שהיו ברכבו (הוא עובד בחלוקת עיתונים)

ולכן לא שם לב שאני בכלל שם (לדברין זה בוקר והוא לא חשב בכלל שיש מכוניות בשעה כזו 6 בבוקר) לאחר מכן החלפנו פרטים והוא אמר לי שעל הנזק נעשה חצי חצי השאלה שלי היא כזו האם בכלל אני אשם ?

מה אני יכול לעשות אם אני לא אשם והוא לא יודה ?

הנזק שלו זה פנס שבור מקדימה בפיאט אונו ושלי בפגו 106 97 זה טמבון שרוט פנס שבור וכנף עם בקע .

הנזק שלי לא עובר את ה1000 ש"ח ושלו בטוח שלא אז אין לשנינו למה להפעיל את הביטוח .

מקווה לתשובתכם תודה אבירם.

פורסם

אל תסכים,תבקש ממנו שיפצה אותך במלוא הסכום.

סך הכל הנזק לא עצום,והטעות שלו.

גם שכן שלי פעם דרס ילד ב5:30 בבוקר וטען שבשעות האלה אין אנשים בחוץ.

פורסם

אם לך הייתה הזכות קדימה, והוא חתך את החניות ונכנס בך, אז אין שום הצדקה לכך שתשלמו חצי חצי.

תסביר לו את זה, תאיים עליו שתפנה למעסיק שלו ואם כלום לא עוזר, תפעיל את הביטוח שלך נגדו.

פורסם

אין לו מעסיק, חלוקת עיתונים עושים עם הרכב הפרטי (שמעת על רכב חברה פיאט אונו ?)

לא ציינת איך היה בנוי החניון, ובאיזה צורה נסעתם שניכם, עצם זה שהוא נכנס בך בצד שמאל אמור להראות שהוא אשם עקב אי מתן זכות קדימה לרכב הבא מימין, תפנה אליו עם זה, ותוסיף משפט שבד"כ עוזר יופי: "לי אין השתתפות עצמית, אני אפנה לביטוח שהם יתבעו אותך על כל הנזק, ובטח ישמחו להוסיף עוד כמה דברים וחלקים מקוריים שיעלו לך באיזור ה 3000 ש"ח, אם אתה מעוניין - בכיף. אם לא, בוא איתי ונסגור בנינו"

פורסם

החנייה בנויה ככה :

זה סוף של רחוב חד סיטרי .

מרובע גדול של 50 מטר אורך ו50 מטר רוחב בערך תראו בתמונה שציירתי ותגיבו.

ללא שם.JPG

פורסם
אין לו מעסיק, חלוקת עיתונים עושים עם הרכב הפרטי (שמעת על רכב חברה פיאט אונו ?)

לא ציינת איך היה בנוי החניון, ובאיזה צורה נסעתם שניכם, עצם זה שהוא נכנס בך בצד שמאל אמור להראות שהוא אשם עקב אי מתן זכות קדימה לרכב הבא מימין, תפנה אליו עם זה, ותוסיף משפט שבד"כ עוזר יופי: "לי אין השתתפות עצמית, אני אפנה לביטוח שהם יתבעו אותך על כל הנזק, ובטח ישמחו להוסיף עוד כמה דברים וחלקים מקוריים שיעלו לך באיזור ה 3000 ש"ח, אם אתה מעוניין - בכיף. אם לא, בוא איתי ונסגור בנינו"

:shock:

באיזה שלב בהודעה שלי,כתבתי שהרכב הוא רכב חברה?

הוא מחלק עיתונים שהוא מדפיס בבית?

אני מאמין שלא,מה שאומר שיש לו מעסיק.

פורסם

הרכב רשום על שמה של אמו.

לא יודע מה קשור המעסיק פה אבל גם לא נראה לי שאפשר לעשות אם זה משהו.

פורסם

תשמע לפי השרטוט שלך אני לא בטוח למי היית זכות קדימה.

הוא היה מימינך(זכות קדימה לרכב הבא מימין),ושניכם לא הייתם על נתיב ברור.(אני מאמין שאין נתיב אלכסוני באמצע מגרש חניה).

מכיוון שאין לך שום דרך להוכיח במשפט שהוא לא היה מרוכז,היית צריך לתקוף עם זה על ההחלה ,עכשיו הוא בטוח יכחיש.

שוב אני לא בטוח שלפי החוק היבש הוא אשם(אלא אם אתה יכול להוכיח אי ריכוז ).

בהצלחה

אומי

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אבל לפי המכה שיש על האוטו אני יכול להוכיח לא?

אצלי המכה היא בפינה כ10 סנטימטר מהפנס עד הפנס מכה שאין סיכוי שאני יכול להכנס ככה בפנס מקדימה שלו .

אני עוד לא יודע אם הוא יסכים לשלם לי היום דיברתי איתו והוא היה דיי בסדר עם זה והסכים איתי .

• תוכן חדש...