Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בטח אני לא היחיד שזה קרה לו אז אני אשמח לשמוע תגובות מאנשים שהתעסקו בנושא.

ברשותי אופל אסטרה שנת 99 והריפוד העליון של הגג התחיל לקבל בטן עקב אי אחזקה של הדבק יותר

כנאה בגלל תנאי מזג האויר בארץ.

בוצע ניסיון לעשות מתיחה עצמאית עם מריחת דבר אבל זה לא עלה יפה כ"כ...

מישהו מכיר רפד טוב באזור באר-שבע או המרכז שיוכל לסדר את הבעיה הזאת בעלות לא גבוהה ?

תודה !

פורסם

פעם החלפתי ריפוד כזה בגולף ועלה לי 500

אם אתה במרכז, יש בהוד השרון רפד רכב גסטון חג'ג' ברמות השבים.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

ממליץ מאוד על "רון קאר" בהרצליה. מקצוענים אמיתיים.

פנה לאיגור, תגיד לו שנשלחת ממועדון הרודסטרים :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בצעתי עבודה זהה אתמול 22/5/07בגולף 97 אצל "נועם ריפודים" רחוב יצחק שדה 5. האיש 40 שנה במקצוע אומן בחסד (יש לו במקום תצוגה של רכבים קלאסיים שהוא שיקם). לבחור קוראים מני והוא ישר כמו סרגל. והמחיר? בדיחה: 400 ש"ח כולל הכל.

מומלץ בחום

יובל

• תוכן חדש...