Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלך סטרטר? עזרה דחופה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות תקלה בסוויטץ' של הרכב (רנו אקספרס 95) כנראה נוצר מצב שנסעתי עם סטרטר מופעל במשך כ10 -15 דקות

לאחר מכן הרכב נכבה...ויצא הרבה עשן...וריח מסריח

אחרי שהכל התקרר....הרכב מניע מדחיפה....הסוויטץ' יוחלף מחר.....אבל מה הנזק לסטרטר?

הלך הסטרטר? חלקים בו? כמה כסף להכין.?

פורסם

מה זאת אומרת סטרטר מופעל ?

אתה מדרדר את הרכב ומנסה להניע ?

אם ככה הרסת את השיניים שלו כנראה..

כמה כסף לא ידוע אבל יכול 500-1200 תלוי במוסך..

להוציא סטרטר באקספרס...אוי...הרבה עבודה.

פורסם

לא בידיוק.....

הנעתי את הרכב...והמפתח נשאר כנראה במצב של הסטרטר...כאילו כל החוטים של הסוויטץ' מחוברים.....

הסטרטר נתן דחיפות במשך כל הנסיעה.....

הרבה הרבה עבודה?

איפה הוא ממוקם? אני הבנתי שהוא נמצא באיזור ההזרקה...אי שם מתחת לפילטר אוויר

פורסם

לאבא שלי יש רנו אקספרס והחליפו לו לסטרטר משופץ...

זה עלה לו 300- 400 ש"ח.

ד.א שמעתי שזאת אחד המחלות הנפוצות ברנו...הסטרטר.

אלעד.

נינג'ה לבנה!

פורסם
לא בידיוק.....

הנעתי את הרכב...והמפתח נשאר כנראה במצב של הסטרטר...כאילו כל החוטים של הסוויטץ' מחוברים.....

הסטרטר נתן דחיפות במשך כל הנסיעה.....

הרבה הרבה עבודה?

איפה הוא ממוקם? אני הבנתי שהוא נמצא באיזור ההזרקה...אי שם מתחת לפילטר אוויר

אז שכחתי שזה מודל 95

אני לא יודע בדיוק איפה הוא נמצא לנו היה מודל 94 קרבורטורים.

כל אקספרס סובלת מסטרטר ,ראש מנוע באזור ה 200K,וקלאץ ביחד איתו.

וכמובן מערכת חשמל פה ושם.

הבעיה אצלך שאתה הגעת למצב לא של שיפוץ פחמים וכו' כמו בכל סטרטר שהולך לו לעולמו את כנראה הרגת אותו לגמרי ביגלל זה המחיר הגבוהה.(אמרת יצא עשן וריח )

פורסם

בכל מקרה... תוודא טוב טוב שאחרי ההחלפה של הסטרטר הוא מניע כמו שצריך ומשתלב טוב..

כמו כן מומלץ מאוד מאוד לבדוק את הגלגל תנופה... יכול להיות שנדפקו לו כמה שיניים, ואז זה אומר שעל כל סטרטר טוב שייצא לך יהיו עוד שלוש בהן הוא לא ישתלב כמו שצריך..

דבר כזה אומר לעשות אחר כך סטרטר כל חצי שנה.. וחבל...

רון.

-מקרה כזה קרה לנו ברנו 9 שהיתה לנו... סיפור שלא יאמן בכלל - הוחלפו לה משהו כמו 6 סטרטרים כש-4 מהם שופצו כמה פעמים עד שמתו... -

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אויי..הרבה בלאגאן.....כן, כבר החלפנו לה סטרטר אחד פעם

אבל זה הלך בטרם עת.....בגלל הסוויטץ' התקוע.....הרכב מניע מדחיפה בלי בעיה.....אבל ארחי כמה דקות נסיעה הריח החריף שוב עולה...אז הוא יושב שחנייה מושבת עד מחר...

• תוכן חדש...