Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

כרגע אנחנו קונים ג'יפ וחשבתי להכניס לו מערכת ...יש לי את הפאנל דיוידי + מסך דיוידי ועוד פאנל של פיוניר(לא ידוע לי הדגם)

ברצוני לשים קומפוננט קדמיים של מורל פולס שמעתי שהם 110 RMS האם הם טובים האם שווים קנייה (בחנות 600 שקל)

ושהסאב יהיה קיקר 150 RMS אבל מכיוון שאין לי הרבה מקום אני יכניס אותו לתיבה של טנדר ...מגבר אני עדיין לא יודע איזה לקנות ..מה אתם אומרים האם הקומפוננט והסאב טובים ?? והאם יש למשיו הצעות אחרות בנוגע לסאב (תקציב: כ550 שקל לסאב ללא תיבה) וקראתי פה שרצוי לשדרג את הטויר של המורל לMT23 או משו כזה אפשר הסבר על זה..

תודה רבה מראש , אור .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...