Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, אני מבין שהרבה אנשים רוצים לעזור בשיטות הקונבנציונאליות, אבל בחייאת חבר'ה, תנו קצת קרדיט!

1. מן הסתם הקבצים לא מוחבאים, יותר נכון מזמן מסומן העיגול של "הצג קבצים מוסתרים", לכן כשאני מסמן את כולם, אני מסמן את כ-ו-ל-ם!

2. דבר שני - אין לי את הזבל הצהוב הזה (נורטון), אלא יש לי את הנוד32. ושם, לפי מיטב ידיעתי אין פונקציה של שמירה בזכרון.

3. עשיתי דיפרגמנט - זה עזר באיזה חצי ג'יגה-ג'יגה אבל לא יותר מזה.

4. רוב הפורנו כבר מחוק גם ככה. (החברה הוציאה לי ת'חשק מפורנו, אחרי ניתוח משותף של כמה סרטים).

בקיצור, עדיין חסר לי איזה 4-5 ג'יגה, ואני לא מצליח לשחזר אותם!

יש אולי עוד אפשרויות?

בברכה!

יונתן.

פורסם

אוקיי, עשיתי כמו שאמרת, אכן התגלו עוד כ2-3 ג'יגה, אבל עדיין החישוב הסופי:

בבדיקת מקום בשימוש של C - מציג 68.3 ג'יגה

בסימון כל התיקיות ולחיצה על מאפיינים - מציג 62 ג'יגה.

עדיין חסר 6 ג'יגה מקום!! מה עושים?

לא יכול להיות שזו סתם טעות, זה היה קורה לי במחשבים הישנים שלי, ובסוף תמיד הייתי חוטף קריזה ומפרמט הכל קיבי*ימט, אבל הפעם אני ממש רוצה לפתור את הבעיה נקודתית ולא סתם לזרוק הכל. (ואני גם יודע שזה קורה לעוד אנשים, אז זה לא רק אצלי).

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...