Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתבה על עלות רישיון הנהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאמר/מכתב מוצדק לחלוטין..

אני מתאר לעצמי שאם הייתי צריך לממן את לימודי הנהיגה (95 ש"ח לשיעור), ולא הוריי, הייתי צריך לעבוד קשה, והרבה..

חוצמזה שמחיר הטסט הוא מטורף.. :roll:

172

פורסם

ניתן להבין עלות שיעור בסך 85-90 שקל.

אבל למה טסט שהוא בעצם לא ארוך יותר משיעור עולה פי 4?

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
95 ש"ח? זה הרבה מאוד בזמני (לפני איזה 5 -6 שנים) זה עלה לי "רק" 40 ש"ח וגם אזזה היה הרבה כסף.

בכלל רישיון זה לא דבר זול .

נראה לי שאתה מדמיין, 40 שח לשיעור ?

כשאני למדתי (לפני 8 שנים) מחיר ריאלי לשיעור היה 60-65 שח.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יצאתי בתחילת שנה שעברה עם רשיון תמורת 2900 שקלים חדשים, מרבית מכריי תמורת מחיר כפול מזה ואף יותר.

מרבית המורים לוקחים היום כ- 85 ש"ח, לפחות בירושלים.

הבעיה היא שמרבית הנהגים יוצאים לכביש עם רשיון כאשר אין להם חצי מושג בנהיגה (אחרי זה מתלוננים על תאונות ומוציאים חוקים מטומטים שלא תורמים בכלל), וזה למרות אלפי השקלים אשר שולמו למורה.

95 ש"ח? זה הרבה מאוד בזמני (לפני איזה 5 -6 שנים) זה עלה לי "רק" 40 ש"ח וגם אזזה היה הרבה כסף.

אני יודע שאמא שלי שילמה 60 ומשהו שקלים לפני עשר שנים, קשה לי להאמין ששיעור עלה 40 לפני 5-6 שנים.

פורסם

נראה לי שאתה מדמיין, 40 שח לשיעור ?

כשאני למדתי (לפני 8 שנים) מחיר ריאלי לשיעור היה 60-65 שח.

איציק

רשיון ב94 שיעור עלה 50-60 שקל

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

טוב, "שכר לימוד" שתלמידים משלמים למורי נהיגה, זה דבר שמוכתב ע"י הצעה וביקוש בשוק וכנראה אין מה לעשות פה, אלא אם יהיו יותר מורי נהיגה, אז זה יכול איכשהו לתרום לירידה בבחירים של שעורי נהיגה.

אבל לשלם 400 ש"ח עבור כל מבחן (הבנתי נכון?) זה נראה לי גם גבוה ללא פרופורציה וגם לבוחן יש סיבה נוספת (אינטרסים זרים?) לפסול נבחן כדי להעשיר את קופת המדינה ב-400 ש"ח נוספים. בנוסף, אם רוב התלמידים יעברו את הטסט הראשון, אז אולי לא יצטרכו כ"כ הרבה בוחנים? :? מין ביטוח תפקיד...

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

פורסם

תחשבו על ההוצאה..

ידידה שלי למשל עדיין לא ניגשה לטסט, והיא עשתה כבר 53 שיעורים!

היא לומדת אצל המורה שלי, אם כך:

53X95

=

5035 ש"ח

+

150 בערך על טסט פנימי (תקנו אם טעיתי).

+

350 בערך על טסט..

=

5535 ש"ח

ותאמינו לי שהרבה תלמידות (בעיקר) מגיעות למספר שיעורים שכזה.

זה פשוט עוול!

בכלל, מה שמומלץ לבנות לעשות, זה קומבינות.. ככה זה יוצא בהרבה יותר זול.

ועוד לא הכללתי את התיאוריה שעולה 114 (?) ש"ח..

מצטער אם אני נשמע שובניסט, אבל זה נכון, ואני מדבר מנסיון..

172

פורסם
53 שיעורים???? למה כל כך הרבה?

אולי פשוט קליטה איטית/חוסר קואורדינציה (:hihi:)

יש עוד אחת עם למעלה מ-60 שיעורים שעושה הפסקה.

אבל תשמע, יש כאלה מורים שסוחבים סתם, פשוט סתם!

אולי בגלל שחסרים לו תלמידים או אולי בגלל שהתלמידה נראית טוב, או בגלל אלף סיבות.

נו.. אתה יודע.. חאפרים

172

פורסם

כי כל אחד לפי היכולת שלו אולי????

ו 53 יחסית זה לא הרבה , יש אנשים שלוקח להם הרבה יותר זמן

אצלי בשנת 99 שיעור נהיגה עלה 65 שקל

וגם ככה לא עשיתי הרבה מהם..

פורסם

כי כל אחד לפי היכולת שלו אולי????

ו 53 יחסית זה לא הרבה , יש אנשים שלוקח להם הרבה יותר זמן

אצלי בשנת 99 שיעור נהיגה עלה 65 שקל

וגם ככה לא עשיתי הרבה מהם..

53 זה לא הרבה?

תיכף תספר ש 53 זה רק טיפה מעל למינימום, וזה לא ביג דיל....

הייתי מחליף מורה. ממזמןןןןן!

הנה עוד סיפור:

לא חסרים לי חברים שעברו טסט אחרי 45 שיעורים פחות או יותר. יש גם כאלה שאחרי 30, אבל יש אפילו אחרי 49 (מקסימום שאני מכיר, והבן אדם צוחק על עצמו בגלל כמות השיעורים).

אחד מהם עבר טסט שני, אחרי 44 שיעורים. אחרי שנגמר לו המלווה הוא בא וביקש ממני לנהוג :lol::lol::lol: . אבל יצא ונהגתי איתו באוטו ידני, כשהוא נהג, באיזה אוטו שיש להם.

מה התברר לי? הבן אדם לא יודע להאט עם ההילוך. הוא לא יודע להאט בעזרת הורדת הילוך והרמת הקלאץ' לאט לאט. זה מראה עד כמה הבורות בארץ בנהיגה ענקית. מלמדים לעבור טסט בלבד, לא לנהוג!

Back to the original - NC again.

פורסם

אחמד ידידי מה אתה מקשקש

מרבית האנשים עושים מעל 40,

אני מכיר כאלו שעשו מעל 100, המורה שלי בזמנו סיפר לי תלמידה עם 170 ומשהו ואחת שעשתה מעל 10 תאוריות.. יש ויש

אני לא מכיר אחד שלא לקח ידני על ההתחלה אחרי שעבר טסט ולא נכבה\השתעל\קפץ לו האוטו בגלל הקושי בהתסגלות לקלאץ'.

להאט עם ההילוך? ראשית אם כבר אז לשמור על המהירות הקיימת בלי שימוש בברקס ולא בלימה ושנית, צודק זה אחד הדברים שמזכירים רק "תוך כדי" ולא מלמדים, בסך הכל מלמדים לסוע בזהירות בלי להרוג אף אחד ולעבור טסט.

• תוכן חדש...