Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(?) תוספים BUILT-IN בשמן (MOS,סינרלק וכו')

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הפרסום על תוספות אל-שחק בשמן כנראה טוב ליחסי ציבור -

אבל רציתי לדעת מה ההשפעה של התוסף לטווח הארוך?

האם הוא עלול לגרום לבוצה, או לקצר את חיי המנוע?

ועוד שאלה: אני יודע שהשמן מנוע המומלץ ביותר לפוקוס 2.0 הוא של מוטורקראפט - 10W30 חצי סינטטי.

האם מותר להשתמש בשמן בצמיגות 5W30 של ROYAL PURPLE/MOBIL1/SHELL HELIX ULTRA ?

בהנחה שאני מחליף שמן כל 6-8 חודשים (5,000-7,000 ק"מ עם נסיעות עירוניות והתנעות רבות) יש העדפה לסוג של שמן מסויים?

עריכה: אם כבר, אז כבר...

כל כמה זמן יש להחליף פילטר דלק? (אם בכלל), מה התקנים לגבי שמן מנוע ושמן גיר - הבנתי שלא משתמשים בDEXIII בפורד.

נוזל קירור- איזה סוג?

פורסם

לגבי שאךותך:

1. תוסף MOS2 לא גורם לבוצה במנוע.

2. במידה והתחלת להשתמש בסוג שמן אחת המוטורקראפט שנחשב יעודי לפורד בצמיגות 10W/30 המשך להישתמש בו.

3. נוזל הקירור כפי ששמתי לב בפורד פוקוס הוא מסוג LONG LIFE בצבע ורוד. אני מניח שאפשר להשתמש בכל נוזל קירור איכותי אבל בדוק לפי הנתונים המופיעים בספר הרכב.

4. בברכה.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

יש שמנים טובים יותר מהמוטורקראפט ובמחיר זהה. כרגע הכיוון הוא ROYAL PURPLE או MOBIL1

אבל הייתי מעדיף לשמוע חוות דעת מבוססת לפני שאני מחליט. בנוסף לזה - לפי איזה תקן אני יודע שהשמן מתאים למנוע? -פוקוס 2.0.

פורסם

בספר הרכב שלך כתוב אילו תקנים ונתונים של שמן הרכב שלך צריך.

אני חושב שלא אמורה להיות להיות בעיה לעבור ל ROYAL או ל MOBILE 1 ושמנים איכותיים מאוד אחרים כמו שאתה רוצה.

כמה ק"מ הרכב עבר?

מהי צריכת השמן של הרכב?

פורסם

אם כך,

אני במקומך כן הייתי עובר לשמן סינטטי מלא בצמיגות של 5W30 או אפילו 5W40!!

מבצע אחרי 3K קילומטר ראשונים שוב החלפת שמן מנוע ופילטר שמן וממשיך רק עם סינטטי מלא והחלפות של כל 10K על סינטטי מלא.

ככה אני חושב שהתחזוקה מבחינת סיכה למנוע תהיה אופטימלית.

וחשוב מאוד מאוד מאוד... רק פילטר שמן מקורי!

לגבי הפילטר דלק, רשום בספר הרכב בעניין הטיפולים ומה צריך להחליף מתי לגבי החלפת פילטר הדלק.

פורסם

אני עד היום הייתי עושה החלפות כל 6-8 חודשים של שמן סינטטי מלא באלמרה + פילטר שמן מקורי.

זה נראה לי יותר הגיוני לרכב שנוסע הרבה בשטח עירוני + הנעות קרות מידי בוקר ב-6.

אני כנראה אעבור ל5W30 סינטטי מלא של רויאל פרפל או מוביל1. לגבי הפילטר דלק, לא רשום חד משמעית - יש דגמים של פוקוס שבהם כן מחליפים פילטר ויש כאלה שלא.

• תוכן חדש...