Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש :lol:

איזה ניגר אתה, קנית חדש... :drinking:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
חיכיתי שמישהו ישאל :lol:

מיכל+משפך+מכסה למשפך, סה"כ 115 שקל 8)

תתחדש ! הצלחת להתקיל אותי בפעם ההיא :wink:

אכן מחיר זול ומפתיע לטובה, כמו שאני תמיד אומר לפעמים יש הפתעות אפילו בלובינסקי/קרסו :p

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם
חיכיתי שמישהו ישאל :lol:

מיכל+משפך+מכסה למשפך, סה"כ 115 שקל 8)

תתחדש ! הצלחת להתקיל אותי בפעם ההיא :wink:

אכן מחיר זול ומפתיע לטובה, כמו שאני תומד אומר לפעמים יש הפתעות אפילו בלובינסקי/קרסו :p

ז'אן :lol:

אבל משום מה זה בעייתי להתקין את זה, חסר איזה אטם או משהו בסגנון, אני יעדכן בהמשך :!:

פורסם
אוקיי, מישהו יודע להרכיב את זה ? :lol:

זהו?

כבר נשברת?

עברו רק 40 דקות מההודעה הקודמת שלך...

אני זוכר ציטוט מסוים שלך שאומר שהיית מוכן אפילו שעתיים על כל פנס, רק להוציא את זה..

אז יאללה, להמשיך לנסות.....לעבודה :lol:

Back to the original - NC again.

פורסם

זהו?

כבר נשברת?

אני זוכר ציטוט מסוים שלך שאומר שהיית מוכן אפילו שעתיים על כל פנס, רק להוציא את זה..

אחמד, על מה אתה מדבר? :roll::lol:

זה ת'רד על משהו אחר, לא על הפנסים :roll:

אני כבר יומיים מנסה להרכיב את זה ואני מניח שחסר לי חלק נוסף אבל בז'אן אומרים שיש לי הכל

מישהו מבעלי הראלי ?! אני נואש!

פורסם

זהו?

כבר נשברת?

אחמד, על מה אתה מדבר? :roll::lol:

זה ת'רד על משהו אחר, לא על הפנסים :roll:

אני כבר יומיים מנסה להרכיב את זה ואני מניח שחסר לי חלק נוסף אבל בז'אן אומרים שיש לי הכל

מישהו מבעלי הראלי ?! אני נואש!

אופס...אני מתחיל להיאבד מרוב הת'רדים שלך סהר....:)...

Back to the original - NC again.

פורסם

דיויד - בשביל לראות איך זה בנוי, צריך להרים ת'אוטו על ג'ק, לפרק גלגל, לפרק פלסטיק של בית גלגל ולחקור שם.....מי יסכים לעזור לי בדבר כזה.....? :roll:

אחמד - כן נהייתי קרצייה :oops: אני פשוט הקצבתי לעצמי עד יום שבת לסיים עם כ-ל הדברים שנשארו לי... ואני נתקע על שטויות... יצא לי שבוע שעבר להיות 3 פעמים אצל ז'אן, זה הופך לי את כל הסדר יום שגם ככה הפוך אצלי...

פורסם

אני ממש מבין ללבך.

יש לי כבר כמה חודשים סתימה במשאבת המיים של השפריצרים. (בגלל שימוש בסבון לא מתאים)

אחרי שהעפתי מבט על העסק יצא לי החשק להכנס לזה (זה נראה ים עבודה) אז כשאתה מרכיב וחוקר את האזור הבתול הזה (לאנשי הפורום :lol: ) אשמח אם תשתף אותנו בכל פיסת מידע שיש לך.

• תוכן חדש...