Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לדו"ח........

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה קורא מה שאתה רושם????????????

איך אפשר בטעות לא לשים לב????

זאת העבודה שלו ואני לא צריך להסביר לו מה עושים אם, הוא לא מסוגל למצוא תעודת ביטוח בפנקס של של 10 ס"מ אז משהו פה לא בסדר..........

זה בכלל לא משנה אם הוא עייף או לא

אני צריך לשלם על פאשלות של שוטרים סוג ג'???????

סוג ג',ד' וכו' אבל לבנתיים אתה משלם על הפשלה של עצמך אם לא שמת לב.

S-מוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אמנם הייתה גם פאשלה שלי נכון אני מודה פעם הבאה אני אלמד מטעויות.

אבל כמו שכבר אמרתי אם הוא לא מסוגל למצוא תעודת ביטוח בתוך פנקס של 10 ס"מ שיש בתוכו בסך הכל את התעודה המקורית ,את הצילום של התעודה ואת הרישיון של הרכב אז זה אומר משהו עליו........

RSi

פורסם

נכון הוא אהבל,

אתה משלם כסף בגלל טעות שלך ולא שלו 8)

בקיצור אף אחד לא תוקף אף אחד, מה שאמרתי זה רק שחבל לשלם כסף למדינה סתם על טעויות קטנות כל כך :p

זה שהשוטרים לעיתים קרובות לא בסדר זה ידוע לכולם, אבל זה לא קשור למקרה שלך :lol:

אהה ואגב שים שלט חדש, לעיתים הם נטפלים לזה, חבר שלי חטף על זה...

סע בזהירות וסוף שבוע נעים :bday:

פורסם

בסדר גמור לא באתי בטענות לאף אחד אני יודע שיש פה טעות שלי

אבל גם הוא יכול היה להיות יותר נחמד ולתת לי ללכת

RSi

פורסם

נתתי לו את הפנקס , בתוך הפנקס היו שלושה דברים: רישיון הרכב, צילום של פוליסת הביטוח והפוליסה עצמה הוא הסתכל על הצילום ואמר לי שהוא לא בתוקף, ואני משום מה לא יודע למה אבל חשבתי שהוא מדבר על הביטוח מקיף ואמרתי לו שהפוליסה המקורית עדיין לא נשלחה מהחברת ביטוח בלי לשים לב בכלל שהביטוח חובה היה בפנקס(אין לי מושג למה חשבתי בכלל על המקיף) והוא לא ראה את הביטוח חובה שהיה בתוך הפנקס!!!

אז הוא נתן לי את הדו"ח גם על הביטוח וגם על הרישיון נהיגה אני מאמין שאם הוא היה רואה את הביטוח הוא לא היה נותן לי את הדו"ח

RSi

פורסם
נתתי לו את הפנקס , בתוך הפנקס היו שלושה דברים: רישיון הרכב, צילום של פוליסת הביטוח והפוליסה עצמה הוא הסתכל על הצילום ואמר לי שהוא לא בתוקף, ואני משום מה לא יודע למה אבל חשבתי שהוא מדבר על הביטוח מקיף ואמרתי לו שהפוליסה המקורית עדיין לא נשלחה מהחברת ביטוח בלי לשים לב בכלל שהביטוח חובה היה בפנקס(אין לי מושג למה חשבתי בכלל על המקיף) והוא לא ראה את הביטוח חובה שהיה בתוך הפנקס!!!

אז הוא נתן לי את הדו"ח גם על הביטוח וגם על הרישיון נהיגה אני מאמין שאם הוא היה רואה את הביטוח הוא לא היה נותן לי את הדו"ח

למה פנקס?? יצא לי להגיש מסמכים לשוטרים לבדיקה... ולא פעם ולא פעמיים... כמה פעמים ראשונות הייתי מגיש בתוך פנקס פלסטיק יפה כזה שמקבלים בחינם מביטוח. בכל פעם השוטר ביקש להוציא מסמכים מהפנקס. לפעמים הבאות היתי כבר מתורגל. מה שבטוח - אם שוטר לא מצא בין הניירת שהגשת את המסמך שדרש, אז הוא אמור לדרוש שנית. חפש עד שתמצא או תודה שאין ברשותך מסמך כזה וקבל דו"ח... כמו גבר :)

מה פתאום מקיף?? ממתי שוטר מתעניין במקיף? ואם זה צד ג'?? לא תופס? ביטוח חובה נקרא "חובה" כי חובה עליך לרכוש אותו, להחזיק באסמכתא על כך ולהציגה לפי דרישה לבעל סמכות לבדוקה.

ועוד דבר... פשוט לא הבנתי... :? רישיון נהיגה היה עליך? לא? אז מגיע לך דו"ח רק על זה, אין מה לעשות, החוק שונה לרעתנו. קודם היתה רק חובה להציג רישיון בתחנת משטרה תוך 24 שעות, עכשיו גם וגם דו"ח. שים אותו בארנק וזהו...

בקיצור, אחי, נלחצת. לא נורא. קורה. יכול לקרות לכל אחד... :wink:

אבל עצוב שכאשר עוצר אותנו שוטר אנו מראש מתכוננים לחטוף אותה וחושבים רק על דבר אחד, מה לכל הרוחות עשיתי לא בסדר שהשוטר יכול לדפוק אותי על זה. עצוב שהרגילו אותנו שמה שלא תעשה - תמיד השוטר יהיה צודק ואתה אשם. ואם תנסה ללכת משפט כדי להוכיח את חפותך ולצפות לצדק - רוב הסיכויים שתחטוף אותה כפליים... :cry:

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

• תוכן חדש...