Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב עכשיו אני כבר לא יודע.

עשיתי חילוץ לתיקיה , מחקתי קבצים בשביל זה- ועדיין אני מקבל את ההודעה הזאת.

סתם טחנתי את הדיסק הקשיח.

יש למישהו עוד עצות?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
טוב עכשיו אני כבר לא יודע.

עשיתי חילוץ לתיקיה , מחקתי קבצים בשביל זה- ועדיין אני מקבל את ההודעה הזאת.

סתם טחנתי את הדיסק הקשיח.

יש למישהו עוד עצות?

ההודעה מתקבלת בזמן ההתקנה?

פורסם

כן הוא רושם שהוא מחלץ קבצים, קופץ חלון יפה כזה של התוכנה, ואז באה ההודעה.

ד"א עכשיו אפילו הצלחתי לצרוב את זה לדיסק בעזרת CLONE CD ועדיין יש את ההודעה.

תודה.

פורסם

תראה, ישנן הרבה דרכים לנסות לעקוף בעיות בהתקנה, אבל אי אפשר לזרוק סתם ככה פתרונות, כי צריך להתאים את הנסיונות ספציפית לכל מקרה, זה קצת בעייתי, האם יש מקום שבו ניתן להשיג את הקובץ?

לבחור שמתחתיי, הוא כבר חילץ, הבעיה היא בהתקנת התוכנה עצמה.

פורסם

הבעיה היא בחילוץ הראר? אם כן זה כנראה בגלל שהדיסק קשיח מפורמט כ FAT32, שלא תומך בקבצים מעל גודל מסויים (לא זוכר בדיוק, מה שבטוח שקבצים מעל 4 ג'יגה לא מסוגל להחזיק.) ולכן אתה צריך לפרמט ל NTFS, תפרמט מחיצה אחת אם זה מחולק.

שוב לא בטוח שזה הבעיה, אם זה קובץ IMG גדול שאתה רוצה להוציא מראר זה 99% הבעיה.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

ארז אני מניח שניתן להשיג גירסא נוספת , אבל זה יקח המון זמן , בערך כמה ימים.

אני אנסה לגשת עם הדיסק למחשב נוסף מחר, אולי ההתקנה יושבת איפשהו במחשב הזה ונותנת לי את השגיאה הזו כי ניסיתי הרבה פעמים.

תודה על העזרה.

פורסם

הי ,

האם הR2006B היא הגירסא הכי חדשה שניתן להוריד?

כי ראיתי באתר שלהם שיש כבר 2007a .

ועוד משהו, האם מישהו ניסה להתקין את התוכנה על 256 זיכרון? או על פנטיום 3 (1000 MHZ)? לא אכפת לי שיפעל לאט רק שיפעל .

לפי הדרישות הרשמיות צריך פנטיום 4 ו512 זיכרון ,אבל יצא לי כבר לראות שזה לא תמיד בדיוק מה שרשום.

תודה רבה.

נ.ב, אם מעניין מישהו, ניסיתי גם במחשב אחר עם הדיסק וזה לא עובד, כנראה גירסא פגומה, תודה על העזרה בכל מקרה .

• תוכן חדש...