Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*** אמיר איזה תגובה :-P

ובקשר להסבר על הקליקר אני חושב שהוא בסדר לתקציב ביד שניה

אולי תלך באמת על הפניונר :wink: או קנווד יש שניה .. + מגבר שני ערוצים יד שניה חמוד .

וזהו.. אתה רק צריך למצוא ממי לקנות כנס פה לפורום של קניה של אודיו, אולי תמצא שם משהו

אני גם יציץ שם בשבילך.

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
ומה לגבי האופציה של לקנות סאב של KICKER C12 ומגבר של PLATINUMM AUDIO V12 USC9980. התגובות מראות שהמגבר הזה נחמד ודי מפתיע.

מה דעתכם על האפשרות הזו?

מישו יכול לענות לי אולי? אני מעוניין לקנות את שניהם חדשים.

פורסם
מישו יכול לענות לי אולי? אני מעוניין לקנות את שניהם חדשים.

זהו מגבר זבל סיני אבל הוא נחשב לטוב יחסית, כלומר לאנשים פה יש נסיון איתו ואומרים שהוא עושה את העבודה.

אל תצפה למגבר מצויין כי הוא ממש ממש לא. אני מציע לך לחכות קצת ולחסוך ולקנות משהו איכותי יותר שלא תזרוק סתם כסף.

סתם לידע כללי, אתה יודע שיש כפתור חיפוש למעלה מצד שמאל? הייתה מוצא כל כך הרבה מידע לגבי המגבר הזה ולא הייתה שואל עליו.

ד"א אתה יודע שאתה צריך להכניס עוד 300 שקל התקנה מקצועית + חיווט למגבר ולסאב נכון?

בברכה וחג שמח, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

אולי תכניס לעצמך לראש שאין דבר כזה משהו סביר ווהדגשה על סביר (לא טוב אלה סביר) בסכומים שאתה מוכן להשקיע .

אתה תשקיע את הכסף הזה ,ומהר מאוד תשמע מערכות טובות (בהנחה ותבוא פעם למפגש) , ותבין עד כמה זה זבל ותרצה להשתדרג, הבעיה היא ,שתהיה לך בעיה למצוא קונה לזבל הזה ,ואז תשאר עם משהו שאתה לא רוצה אבל לא יכול להפטר ממנו.

יענו לא לבלוע ולא להקיא

תוסיף עוד כסף ותקנה סאב טוב ומונו טוב או מגבר ארבע ערוצים חזק וזהו

ואם אתה רוצה מגבר זול אז לך על המגבר שדומה למאק אודיו אני לא זוכר את שמו אבל בחיפוש תמצא אותו , הוא עולה בתחנה המרכזית כ500 ש"ח

סאב אתה יכול את ה C12 או אם התקציב יאפשר את הפניקס גולד קסנון , וזו כבר מערכת שאפשר לגדול איתה

בברכה וחג שמח יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...