Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני מקורית עם טורבו ו-180 כ"ס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת כתבה על מיני מיונר שגודשת 180 כ"ס ב כ באר וחצי (21 PSI)

עכשיו מה שיפה כאן הוא בעל הרכב לא שתל מנוע של הונדה , למשל ושם טורבו.

אלה התשמש במנוע המקורי ה 1275CCשל MG metro ,שכבר היה מוכן לטורבו.

וגם מסופר על איך הוא רוצה להיות הנהג מיני הכי מהיר בגרמניה :p

מומלץ לא רק לחובבי המיני

קישור

הנה הלינק

http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200308280227462369&user=cars_forum

תהנהו,

כל הזכויות שמורות לי ® על ה סריקה + עלה לרשת.

לקוח מ MINI WORLD

שנקנה ביושר ב 15 שקל היום 8)

בתודה אלי :wink:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

למי שלא מבין את הכותרת שלי - עוד יותר טוב. מדובר על התגובות שהיו פה לשירשור הזה (כ2 עמודים סה"כ) ונמחקו כולן. כולל הודעה וחצי שהיתה שפויה אבל איבדה מערכה גם כן בגלל ירידה לרמה שאנחנו לא מוכנים לקבל כאן.

מר TurBoy מה שעשית כאן היה מקביל ללהיכנס לפורום שח מט ולהעלות שם הודעה בסגנון "לכל האפסים שלום, אני לא מאמין שיש אנשים חסרי חיים שעדיין משחקים שח."

אתה לא אוהב את המיני? לבריאות. אל תקרא, אל תוריד את הכתבה. קרא אחת ממאות ההודעות שמפרסמות בפורום כל יום. בדיוק כמו שמי שלא אוהב מכוניות על שלט לא השתתף בדיון בנושא. ל-א חייבים להגיב אם אין מה.

הכתבה על המיני הראתה שלעורך המגזין הנושא הנ"ל היה דבר חשוב. הסריקה הראתה כי אלי חשב (בצדק), כי חברים בפורום יהנו מהכתבה ולכן סרק אותה. אתה חושב שהמיני מגעילה? אני לא הייתי רושם כלום אם מישהו היה מעלה כתבה שאני יודע שלא תעניין אותי. הכי הרבה הייתי רושם משהו מנוסח באופן יפה, לא בצורה שניראית כאילו מטרת ההודעה שלי היתה להתסיס את האנשים שכן אוהבים את הרכב במקרה שלנו, או כל דבר אחר במקרה אחר. יותר מדי חברים פה בזמן האחרון רושמים הודעות שניראיות חסרות בסיס, לא הבעת דעה מנומקת או לא , אם כי הודעה מעליבה ברמה שלהגדירה נמוכה יהיה מחמאה, הודעה שכל מטרתה לגרום לחבר פורום אחר להיפגע. לא נסבול הודעות כאלו בפורום, ואם יהיה צורך (בדיוק כמו כאן) שירשור שלם יעלם.

לכל האנשים שטרחו וענו לבחור - מיותר. אני בעד ויכוחים תוססים בפורום, וגם אני מנהל אותם לא מעט (אהלן TB), מדי פעם גם אני כמו כל אחד אחר עובר את הגבול פה ושם (משתדל מאוד שלא) אבל בגלל זה אין פה מנהל יחיד וגם אני מקבל הערות ממנהלים אחרים לגבי הודעות כאלו ואחרות. אם מישהו באופן כללי רואה הודעה אשר איננה במקומה מוזמן לפנות בה"פ למנהל הפורום הנ"ל עם לינק להודעה עם בקשה למחיקתה או לפחות שקילת הנושא.

גיא.

• תוכן חדש...