Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טעינת מצבר 12v 70a

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הרכב שלי מסוג ברלינגו היה חונה כ-4 חודשים עקב נסיעה לחו"ל,

היו מתניעים לי אותו בערך פעם בשבועיים לכחצי שעה-שעה.

כעת המצבר גמור לחלוטין.

הוא לא נותן אפילו הדלקת סוייץ.

התנעתי את הרכב עם כבלים השארתי אותו מותנע כשעתיים,

ולאחר מכן אני מקבל סוייץ, אבל המצבר עדיין חלש מאוד ולא ניתן לקבל סטרטר.

יש מצב להטעין את המצבר? או שכדאי לוותר עליו?

תודה,

אלי.

פורסם

לא נראה לי שזה אלטרנטור,

מכיוון שלפני שיצאתי לחו"ל הכל היה בסדר ולא נראה סביר שדווקא עכשיו הוא לא טוב.

מה שחשבתי שאולי שעתיים של טעינה עם האלטרנטור לא מספיק.

פורסם

היי,

האם אתה בטוח שהתניעו את הרכב לשעה שעתיים ? האם נסעו איתו ? ייתכן שהניעו את הרכב והריצו אות בסל"ד סרק+חימום או מזגן ולכן המצבר לא התמלא.

בכול מקרה מצבר שלא היה מלא עד הסוף אורך החיים שלו מתקצר משמעותיית, לכן יש לתת לו BOOST כלומר טעינה אצל חשמלאי במתח מעט גבוה מאשר מערכת הטעינה ברכב מסוגלת לתת.

במידה והמצבר יישן שום דבר כבר לא יעזור לו להתעורר לחיים חדשים.

איזה כייף לי :)

פורסם
היי,

האם אתה בטוח שהתניעו את הרכב לשעה שעתיים ? האם נסעו איתו ? ייתכן שהניעו את הרכב והריצו אות בסל"ד סרק+חימום או מזגן ולכן המצבר לא התמלא.

בכול מקרה מצבר שלא היה מלא עד הסוף אורך החיים שלו מתקצר משמעותיית, לכן יש לתת לו BOOST כלומר טעינה אצל חשמלאי במתח מעט גבוה מאשר מערכת הטעינה ברכב מסוגלת לתת.

במידה והמצבר יישן שום דבר כבר לא יעזור לו להתעורר לחיים חדשים.

לא נסעו עם הרכב בכלל. כשהתניעו אותו זה היה רק במקום החנייה, ללא נסיעה.

האם כשהרכב עומד המצבר לא נטען?

אני לא יודע בן כמה המצבר, אבל לפני שעזבתי את הארץ הוא עבד מצויין.

פורסם

אנסה להסביר במילים פשוטות לא של חשמלאים.

בסל"ד סרק האלטרנטור מסוגל לספק זרם לצרכניים כגון: מצבר,מערכת ההצתה ועוד רזרבה קטנה יש ברשותו. במידה ומדליקים בסל"ד סרק מזגן או אורות / חימום האלטנטור עדיין מסתובב באותו סל"ד ולא מסוגל לספק יותר זרם לצרכנים הכבדים, לכן במקרה זה בא לעזרתינו המצבר שמספק זרם לצרכנים החדשים והתוצאה התרוקנות המצבר.

ייתכן שאפילו ההתנעה של חצי שעה עד שעה ביום גרמה לתוצאה ההפוכה כלומר התרוקנות המצבר.

לכן לשם מילוי המצבר יש לנסוע עם הרכב בסל"ד של 1500 לפחות ומחוץ לעיר.

הארה

ברכבים מסויימים כמו בגולף שברשותיי, במידה ומדליקים צרכנים נוספים בסל"ד סרק מערכת ניהול החשמל מזהה עומס נוסף ולכן אוטומטית הסל"ד עולה ב-100-200 סל"ד בכדי למנוע התרוקנות המצבר.

איזה כייף לי :)

פורסם

מאיפה אתה בארץ ?

לי הייתה בעיה עם המצבר אותו סיפור בערך המצבר הלך פייפל ניסו לטעין אותו ולא הלך , קיבלתי מצבר משומש ב 100 ש"ח וכבר קרוב לשנה אני משתמש בו בובה של מצבר .

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

• תוכן חדש...