Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נהג חדש,בן 17 וחצי ואני כרגע בתקופת המלווה נותר לי עוד חודשיים.

עכשיו התקציב שלי עומד על 15 אלף,ואני רוצה לרכוש ג'יף קטן לא משהו רציני כמו סוזוקי ונטירה משהו כזה,ג'יף שיהיה יפה מבחינה חיצונית ויהיה אוטומטי.

השאלה שלי היא האם במחיר הזה יש ג'יף שניתן לרכוש ?

תודה לעוזרים.

פורסם

:lol::lol:

הרגת אותי גם הג'יף.

ג'יף יש בחינם, חפש במזבלה הקרובה לביתך.

לדעתי כדאי שתכפיל את התקציב שלך כדי שתוכל להתחיל ולדבר על רכב שיעמוד בדרישות שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חד משמעית אין שום ג'יפ אוטומטי במחיר הזה. ידני כן, בלחץ.

תבדוק בלוחות באינטרנט מחירים של ויטרה ותקבל מושג כללי. רמז - החל מ 35- 40 אלף ש"ח לויטרה אוטומטית מהשנים הראשונות לייצור.

מומחים לגיפים לא כותבים הרבה באתר הזה.

כנס ל- www.jeeptrip.com וגם ל- www.jeepolog.com

יש שם בין היתר מדריכים לרכישת ג'יפ ראשון והמון מידע נוסף.

פורסם

אה ואיך על מאזדה F323 אוטומטי?

לדוגמא זאת :

יצרן:מאזדהדגם:F323נפח:1,600שנה:1993מחיר:₪16,000יד:3ת. הילוכים:אוטומט

הרכב הזה :

e_1_1_1_31550_20070317180335.jpg

רכב טוב בתור התחלה?

פורסם

בהתחלה רצית ג'יפ וירדת מזה בשניה.

תחשוב עוד קצת ותוותר גם על אוטומט. אתה בחור צעיר ולא נראה לי שאתה הולך לעמוד כל יום שעות בפקקים. אם מהיום הראשון תתרגל לגיר אוטומטי, כל החיים תסע רק על אוטומטי ויהיה לך פחד מגיר רגיל.

אם תתחיל לנהוג על ידני, אחרי תקופת לימוד של כמה חודשים אתה תהנה מגיר ידני הרבה יותר, וזה יאפשר לך להתקדם עם הכסף שיש לך לרכב קטן מודל 97-98 במקום 93, תוך חיסכון משמעותי גם בעלויות האחזקה ותקלות אפשריות .

פורסם
בהתחלה רצית ג'יפ וירדת מזה בשניה.

תחשוב עוד קצת ותוותר גם על אוטומט. אתה בחור צעיר ולא נראה לי שאתה הולך לעמוד כל יום שעות בפקקים. אם מהיום הראשון תתרגל לגיר אוטומטי, כל החיים תסע רק על אוטומטי ויהיה לך פחד מגיר רגיל.

אם תתחיל לנהוג על ידני, אחרי תקופת לימוד של כמה חודשים אתה תהנה מגיר ידני הרבה יותר, וזה יאפשר לך להתקדם עם הכסף שיש לך לרכב קטן מודל 97-98 במקום 93, תוך חיסכון משמעותי גם בעלויות האחזקה ותקלות אפשריות .

זה לא קשור לזה,לא בראש שלי כול היום להוריד הילוכים ולעלות,אני מעדיף ידני ישר מעביר ל-D וזהו נוסע,לא בראש שלי לעלות לרדת.

אני רוצה רק אוטומטי זה לא יעזור נשמה שתגידו עדיף את זה וזה.

פורסם

תבין שהתקבעות על גיר אוטומט מצמצמת מאוד את האופציות הזמינות לך, וגרוע מכך, גורמת לך להתפשר בשנתון הרכב בגלל בעיות תקציב.

ההתפשרות הזאת עלולה לעלות לך בהרבה כסף במוסכים ואחזקה של הרכב.

ה323 בסדר גמור. חפש גם טיוטה קורולה מהמודלים המוקדמים (רצוי משנת 94 ומעלה).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היופי הוא בעיני המתבונן.

ואם כבר במאזדה 323F עסקינן, הייתי ממליץ דווקא על אחותה הפחות "מוחצנת" , דגם הסדאן הרגיל.

גם יותר קל למצוא (בעיקר את אלו שלא עברו התעללות ונשחטו תחת ההרגשה של רכב ספורט),

וגם ללא בעיית הפנסים המתרוממים.

רכב נהדר כרכב ראשון. (הרבה יתרונות, מעט חסרונות ויחס מחיר תמורה טוב).

פורסם
היופי הוא בעיני המתבונן.

ואם כבר במאזדה 323F עסקינן, הייתי ממליץ דווקא על אחותה הפחות "מוחצנת" , דגם הסדאן הרגיל.

גם יותר קל למצוא (בעיקר את אלו שלא עברו התעללות ונשחטו תחת ההרגשה של רכב ספורט),

וגם ללא בעיית הפנסים המתרוממים.

רכב נהדר כרכב ראשון. (הרבה יתרונות, מעט חסרונות ויחס מחיר תמורה טוב).

מה זה הסדאן הזה ?

איך הוא נראה ?

פורסם
מה זה MULE?

תן לי שם מלא של הרכב והסוג

הנה אחד לדוגמא, העגלה זה תוספת:

funny-pictures-mule-trouble-0WS.jpg

ועוד אחד, בצבע אדום, מדבקה של "אל פחד" מוסיפה 5 קמ"ש:

MVC-017S628Sm.jpg

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...