Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיסמן של צרפתיות \ דן 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש משהו מיוחד בצרפתיות. איזשהו קסם מתוק, מיסתורי ויחד עם זאת קשה להגדרה.

הוא קשה להגדרה כי הוא חסר מימד פיסי.לא ניתן לראות אותו או להחזיק אותו מכיון שהוא מתקשר בעיקר לרגש.

ומה מזין את הרגש? ודאי שזה הדמיון שעובד שעות נוספות ואין ספק שגם לרצון שלנו להשיג משהו שהוא כמעט יותר מידי טוב מכדי להיות ממש שלנו ועוד לא דיברתי על הסגידה ליופי, על התחרותיות הטבועה בנו ועל הרצון שאין לו סוף ליותר.

"אז מה הסיפור שלכם עם הצרפתיות האלה" שואל מישהו שחבל לנסות ולהסביר לו כי הוא ממילא לא יבין. ובאמת ממה אני מתלהב (וסליחה על הרגשנות...)?

אולי מהמראה הסקסי והמתגרה? אולי מהפוזה? אולי מהשארם הצרפתי שמגלם בתוכו ניכוח רומנטי של יין משובח?אולי מתאווה ומחשק?

כנראה שמכל אלו ומעוד הרבה אחרים, שגורמים לי לחשוב שהבחורות האלה מדהימות.

נ.ב.1

צר לי אם הקוראים הוטעו לחשוב שהכותב מתכוון למכוניות הצרפתיות.

מצד שני, אי אפשר להאשים אתכם שכן למכוניות הללו (לדעתי האישית ,כמובן)תכונות דומות להפליא לבחורות שתוארו ומכאן גם הרצון שלנו לכבוש אותן.

נ.ב. 2

לקוראות: דמיינו שבמקום "מכונית" מדובר ב"אוטו לוהט" ושבמקום "בחורות" כתוב "חתיכים מסוקסים". וברצינות, סליחה מראש אם מישהי נפגעה מההקבלה

השחוקה בין נשים ומכוניות.

פורסם

בלי קשר למכוניות, אבל השבוע הייתי באילת, והיו שם בערך אין-סוף צרפתיות.

אני יכול רק להגיד שהגעתי למסקנה אחת משיטוטי על החוף:

צרפתיות הן עם מכוער.

סורי, לפחות זו דעתי לפי המבחר שהיה באילת.

נ.ב

בוא ננסה משהו:

אחי, מה המצב?

מה קורה, אח שלי גיבור?

אחותי, נפלת על הראש?

ח"ח למנהלים, זו פונקציה אוטומטית. restecp !

פורסם

אני לא יודע מה אתכם ... אבל ממה שאני ראיתי באילת בזמן שלא הייתי מסטול תחת , זה חבורה של צרפתיות חמות ( שדרך אגב ... בודדות היו שהניעו שלא בדחיפה או בהדרדרות אחורנית ...) , שמשוטטות להן ברחבי העיר , רובן היו עם טיקט של GTI על התחת ... ועשו רעש מוזר מהחור שבאחוריהן ... זה היה מחזה מרנין , הכמות הגדולה ביותר של 205 GTI כבשה את אילת בסערה , הכמות הגדולה ביותר של 205 GTI שלמות , יפות ושנוסעות ללא עיקום או דיגדוג בקצה של השלדה .... אחחחח .... זה היה יפה . :wink:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
205 GTI שלמות , יפות ושנוסעות ללא עיקום או דיגדוג בקצה של השלדה .... אחחחח .... זה היה יפה . :wink:

אכן. היית מסטול תחת.

ולעניין השרשור - אצלי יש צירוף מנצח: אשתי צרפתיה (וחתיכה!) והמכונית שלי איטלקיה.

פורסם

דווקא לא ... כולן היו שלמות ... שלמות מדי שזה היה מפחיד !!

אההה .... אישפוז היקר ... לא יפה לומר " תחת " בפורום הזה ! יש כאן הרבה אנשים שזה יפריע להם או לחילופין ידליק אותם ...

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

אההה .... אישפוז היקר ... לא יפה לומר " תחת " בפורום הזה ! יש כאן הרבה אנשים שזה יפריע להם או לחילופין ידליק אותם ...

יזיזי היקר, איזה קטע!

לא כתבתי תחת - כתבתי תחת!

יש איזו פונקציה של החלפת מילים שרצה על הפורום...

פורסם

יזיזי היקר, איזה קטע!

לא כתבתי תחת - כתבתי תחת!

יש איזו פונקציה של החלפת מילים שרצה על הפורום...

אמאל'ה,

נשמע ממש ממש כאילו, כאילו, כאילו האינדיאנים,

כאילו האינדיאנים, כאילו האינדיאנים תוקפים!!! :shock:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

אם מדברים על צרפתיות היה לי קטע של החיים עם 3 תיירות כוסיות צרפתיות.

אני וחבר שלי נסענו בתל אביב ופתאום קלטתי 3 בחורות שתופסות טרמפ עצרתי והם התחילו לדבר איתי בצרפתית ולא הבנתי מילה, ניסתי לתקשר איתם באנגלית ובסוף הסתדרנו

הם נכנסו לאוטו והתחלנו לקשקש ומה שהיה מצחיק הוא ששמתי דיסק של גורג מייקל והם התחילו לצרוח משמחה ולשיר באוטו כמו מטורפות הם אמרו שהם חולות עלייו :D

חבר שלי היה בהלם ואמר לי קלטת בול.

אחרי זה במקום לקחת אותם למלון נסענו למסעדה ובילנו כל הלילה.(בזכות גורג מייקל כנראה :lol: )

פורסם

אני וחבר שלי נסענו בתל אביב ופתאום קלטתי 3 בחורות שתופסות טרמפ עצרתי והם התחילו לדבר איתי בצרפתית ולא הבנתי מילה, ניסתי לתקשר איתם באנגלית ובסוף הסתדרנו

הם נכנסו לאוטו והתחלנו לקשקש ומה שהיה מצחיק הוא ששמתי דיסק של גורג מייקל והם התחילו לצרוח משמחה ולשיר באוטו כמו מטורפות הם אמרו שהם חולות עלייו :D

אחרי זה במקום לקחת אותם למלון נסענו למסעדה ובילנו כל הלילה.(בזכות גורג מייקל כנראה :lol: )

3 קוקסינלים תל אביביים מסתלבטים עד היום על איך הם עבדו עליך שהם בחורות צרפתיות...

פורסם

3 קוקסינלים תל אביביים מסתלבטים עד היום על איך הם עבדו עליך שהם בחורות צרפתיות...

LOOOOOOOOOOL

פורסם

היית מת מה אתה חושב אני טמבל. אבל עם אתה לא מאמין תהיה בריא אני לא חייב לך כלום.

• תוכן חדש...