Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי שאלה בקשר להגדרת הגה של מיקרוסופט מדגם

SideWinder Precision Racing Wheel

לאחרונה התחלתי לשחק במשחק Richard Burns Rally, באחד מהאימונים אני אמור ללמוד להחליק לפניות ע"י בלימה קטנה תוך כדי לחיצה על גז. הבעיה שבמשחק אם אני לוחץ גז ובאותו הזמן ברקס, המשחק מקבל פקודה שאני פשוט עוזב גז.

ז"א שאם אני לוחץ גז עד הסוף, ואז לוחץ ברקס תוך כדי, ככל שהלחיצה על הברקס עמוקה יותר, כך יוצא שאני פשוט לוחץ פחות גז.

חשבתי שכנראה ההגה פשוט לא יכול לקבל 2 פקודות במכה.

ניכנסתי לתוכנת דריברים של ההגה ושם כשאני לוחץ גז וברקס אני רואה שכן אפשר ללחוץ את שניהם ביחד. ז"א שהמחשב מקבל פקודה בניפרד גם על הגז וגם על הברקס ואפשרי ללחוץ את שתיהן יחדיו.

איך אני יכול להגדיר את ההגה במשחק כך שאוכל גם במשחק ללחוץ גז וברקס יחדיו ואני באמת אקבל גז ובלימה יחדיו ולא סתם ביטול בגז.

זה מאוד חשוב לי כי אחרת שאני לא יכול לבצע חלק ניכבד מהפניות כמו שצריך.

תודה.

אגב, המשחק גם מכיר את ההגה הנ"ל, כשאני ניכנס להגדרת כפתורים של ההגה הוא נותן לי תמונה של ההגה שלי.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אין לי את ההגה הזו או את המשחק הזה, אבל האפשרות שאתה מבקש נקראת Combined Axes, תחפש אותה בדרייבר או במשחק ותבטל אותה.

זו באמת אופציה חשובה.

×
×
  • תוכן חדש...