Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובר בצומת הזאת לפחות פעמיים ביום וכבר למדתי בכל צומת צריך לשים לב לפני שמתחילים לנסוע!

ושוטרים זה חרא הם נמצאים רק איפה שלא צריך אותם.

205 GTI.

פורסם

כמובן שאין צורך להסביר שבמקרה שלך השוטר לא יודע האם הרמזור באמת היה אודם ובאיזה שנייה והוא לא יכול לדעת האם בשנייה שהנהג נכנס פיזית לצומת הרמזור היה צהוב/אדום או ירוק מהבהב (אי אפשר להסתכל גם על הרמזור שלכם וגם על הרכב הנכנס לצומת במקביל).

בוודאי שניתן לראות את הירוק שלנו ואת הרכב שחצה את הצומת. הרי הרמזור לפנייה שמאלה ממוקם בגובה 2-3 מטר על האי-תנועה המפריד בין הנתיבים.

בהחלט אפשר (גם לשוטר המוגבל ביותר) לראות את הרמזור ואת התנועה שבאה מהכיוון הנגדי במבט אחד.

חוצמזה, היה רכב מאותו כיוון נסיעה שכן עצר. בכל מקרה, כמו שאמרת שום דבר לא יחזיק בבית משפט.

מה האפשרות האחרונה? להתפלל לפני כל נסיעה?

פורסם

העיקר המשטרה יודעת להתלהב עם כל הניידות וה"צעצועים" החדשים שהם מקבלים.

אבל אין מה לעשות מי שלא משתמש בהם בחוכמה אז כלום לא יעזור.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הצומת הזה מועד לפורענות. לא רק בימי שישי (ימי המסיבות) יש או כמעט קורות תאונות.

לפני חודש בדיוק אני וחבר, שהגענו מכיוון דרום לצפון באותה צומת, היינו עדים לתאונה בזמן אמת שנהג חצה את הרמזור באור אדום (מכיוון הפניה של הלכת/חממה בפניה שמאלה לכיוון צפון) התנגש בנהגת שנסעה כשורה מצפון לדרום.

הנהגת, בחודשים מתקדמים של הריון, נשארה ללא פגיעה ממשית מלבד הלם.

הנהג החוצה- כנראה יעבורים שידרוגים רבים ברגל שמאלה שנמעכה ע"י הדלת במפגש חזיתי עם הרכב השני.

אולי ככה אנשים ילמדו..רק שבדרך לא יקחו חיים אחרים.

פורסם

רק שבאיטליה זה עובד נפלא ללמדך שנהגים טובים לא צריכים רמזורים.

מצטער, גם מצלמת רמזור לא תמנע תאונות.

האמצעים הטובים ביותר הינם מודעות וחינוך.

צוקרמן, בשנות ה80 נסעתי באיטליה נסיעות ארוכות ומאיטליה לשוויץ.

רמזורים הינם בגדר המלצה בלבד וכך גם אין כניסה.

מאידך לא ראיתי גם לא תאונה אחת!

זיכרון זה לא מרפה ממני.

וכיכר ראית באיטליה?

ראית איזה מנגנון מדהים של רכב נכנסלכיכר רכב יוצא מהכיכר רק עם גז ללא ברקס?

פרפקטו.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

ירון, נגעת בדיוק בפואנטה שלי.

הבעיה הגדולה ביותר שלנו על הכביש היא מנטליות ותרבות נהיגה, ואיטליה היא ההוכחה לכך.

בביקורים שלי שם (ובסיציליה במיוחד), בולטת באופן ברור עבריינות הכביש הבוטה (אך חיננית).

פס לבן? המלצה מאוד לא מחייבת. אור אדום? תן גז.

אבל התנועה זורמת חלק, הולכי רגל חוצים את הכביש, נהגים לא מצפצפים (אלא אם חולפת בחורה נאה ברחוב :-P)

ואף אחד לא מנסה להוריד אותך מהכביש/לדרוס אותך עם משאית/להידחף לפניך.

מסתבר שבאירופה (אזהרת לבנטיניות ;-)) ותרנות, אדיבות ונימוסי כביש - הם לא מילים נרדפות ל"פראייר".

אם לא נשנה בארץ את הגישה על הכביש, ואת דרך הנהיגה (וזה קשור למנטליות שלנו כבני אדם בכל תחומי החיים),

אין סיכוי גם ל-17,000 מצלמות רמזור ו-300,000 שוטרים שייפרסו בכבישים.

פורסם

והאיטלקים חמי מזג לא פחות מהישראלים.

הדבר בא ללמדנו שגם אנו יכולים לעשות זאת.

כל אחד מכם מוזמן לבית משפט השלום בירושלים שם תלויות תמונות של תאונות שצולמו על ידי מצלמות רמזור.

מה הואילו חכמים בתקנתם?

באיטליה גם נהוג כך:

רכב שעומד ראשון ברמזור ימשיך להיות ראשון לכל אורך הדרך ולא יעקפו אותו עד לרמזור הבא.

האיטלקים נוהגים מאוד מהר ברחובות הצרים עם הפיאט 600 שלהם על גבול הטירוף ואף אחד לא מרים את הידיים שלו באוויר כמנהג היהודים בארץ הקודש.

וקיים סיכוי מאוד גדול שאם תנהג ברכב ספורטיבי כלשהוא (רצוי אלפא) ותעשה תעלול כלשהוא - פתיחה מהירה או החלקה יפה לא תזכה למבטי העגל שכאן נותנים בך.

רבים הסיכויים שתזכה לחיוך גם מהזקנות הבלות בצד הכביש בדרכן לשוק.

ירון

פורסם

השוטרים שעליהם דיברת עומדים שם כל יום שישי, ומסוגלים לעצור אותך פעמיים לבדיקת אלכוהול בכניסה ופעם אחת ביציאה, אבל חוץ מזה לא אכפת להם מכלום.

ביום שישי האחרון גם אני הייתי באיזור, וכמות כזו של תאונות לא ראיתי בחיים, הרס והרבה פח שנמעך..גם אחרי הפניה שמאלה מכונית משטרה חסמה את הנתיב עם הפנים נגד כיוון התנועה, אחרי שברלינגו הרוסה לגמרי חסמה את הנתיב (השוטר עוד הספיק לצעוק עלי כשהיססתי לעקוף את הניידת שלו דרך הפס הלבן כשהוא סינוור אותי).

אין מה לומר, עליך להיות עירני בכל רגע, כי משוגעים יש בכל מקום.

אגב הצומת הזאת מסוכנת מאוד, אני יודע על מספר תאונות שרשרת שהתרחשו שם בחודשים האחרונים ועל השבתת כמה וכמה רכבים שלא שמרו מרחק..

פורסם

בעקבות המקרה, עלתה לי שאלה מעניינת:

למה לא להאריך את זמן המעבר בין הרמזור האדום בצד אחד לרמזור הירוק בצד האחר בעוד 1-2 שניות ובכך הצומת תהיה ריקה במשך 1-2 שניות ולכן גם אם נהג ינסה לגנוב את הרמזור ויכנס לצומת באדום, סביר להניח שלא יהיה שום רכב בצומת.

פורסם
מזמן לא היית באיטליה, הא? ;-)

באיטליה אין רמזורים..

יש מנורות תלויות הממליצות על צורת הנסיעה :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

"מי שעובר באדום - רוצח", "מי שחוצה קו הפרדה לבן - רוצח" ו-"מי שלא עוצר בעצור - גם רוצח"

לי יש סלוגן משלי:

"מי שהוגה קמפיין כזה הוא טיפש"

ועוד אחד:

"מי שלוקח זכות קדימה בכוח-אנס"

רמטכ"ל הוא לא הבטחה לשר תחבורע טוב.

אולי ההפך הוא הנכון.

אם כי למען ההגינות אומר כי אני מכבד יותר את הדרך בה מתנהלת המערכת הצבאית בנוגע לת"ד והדרכה על רכבים.

יחד עם זאת אני מבין היטב כי לא ניתן לנצלה במלואה באזרחות מסיבות שהיריעה קצרה כאן מלהכיל.

ירון

פורסם
נמצא הפתרון לתאונות הדרכים!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3378061,00.html

:roll:

עוד אחד שמושפע מכוכב נולד.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...