Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי אופל קורסה, 99, ובזמן האחרון הרכב התחיל לעשות בעיות- הוא פתאום מפסיק לנסוע, ולא משנה ההילוך, המהירות או תנאי הכביש. כלומר, הוא יכול לנסוע מצויין על כביש משובש, אבל בכביש מתוחזק היטב, במהירות של 70 קמ"ש הוא יכול להיעצר פתאום. לפעמים הוא קופץ קצת לפני שהוא נעצר, לפעמים, אם מורידים הילוך ונותנים גז, הוא ממשיך לנסוע, ולפעמים זה לא עוזר, ואז פשוט הרכב עוצר. אני מחכה כמה דקות, ואז בד"כ הוא חוזר לפעולה. לא תמיד נדלקת נורה בלוח, אבל בדרך כלל יש ריח של דלק. הייתי במוסך מורשה, שם אמרו לי להחליף E.G.R. עשיתי זאת, אבל הבעיה לא נפתרה. למישהו יש רעיון?

תודה מראש.

פורסם

מהיכן אתה בארץ?.

בכל מקרה צריך כנראה מישהוא אחר שיבצע בדיקת אבחון דקדקנית ודבר ראשון זה לבדוק את מסנן הדלק או להחליפו ואת לחץ משאבת הדלק ואת ספיקתה.

בברכה - רפי לין :-)

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לי קרה אותו דבר ברנו מגאן 2007 (מחברה, ליסינג)

ופשוט כיוונו שם את את המחשב וזהו הבעיה נפתרה....

(כנראה היה משהו עם הגיר והיה צריך לכוון).

• תוכן חדש...